Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 12:55)
Sveikos naujuose namučiuose  smile.gif  Naujiena - klimaksinė sulaukė mm thumbup.gif

oba bigsmile.gif va cia tai naujiena thumbup.gif

QUOTE(miliusia @ 2011 06 08, 12:58)
Sveikutes 4u.gif As jau namuose po LP,naujienos nedziuginancios abiejose kiausidese cistos,endometrioze 4st.dabar paskirtas deferilinas trim men. verysad.gif

console.gif ech... o nekomentavo kiausintakiu? ar praeinami?
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 08, 12:13)
biggrin.gif Aciuks biggrin.gif Stengiuosiu nenuleist nosites,bet vakar buvo labai sunku kai suzinojau,beveik visa diena lygoninei zliumbiau verysad.gif

Nesijaudink, dabar žiūrėk savęs, kad po operacijos gerai atsigautum 4u.gif Kaip likusios kiaušidės atrodė ir kaip kiaušintakiai? Tai svarbiausia mirksiukas.gif
Neperkandu, pagal ką nusprendžiama, ar po operacijos skiriamas iškart hormoninis gydymas, ar ne? Na toms, kurios nestuke.gif neplanuoja, tai aišku, bet toms, kurios vaikučių laukia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 11:55)
Sveikos naujuose namučiuose  smile.gif  Naujiena - klimaksinė sulaukė mm thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 08, 13:13)
vakar buvo labai sunku kai suzinojau,beveik visa diena lygoninei zliumbiau verysad.gif

console.gif suprantu rolleyes.gif
Čia tik tokios stupid.gif , kaip aš, ligoninėj išgirdę diagnozę džiaugiasi, kad PAGALIAU rado kame šaknys doh.gif
Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti

OBA!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip saunu, kristinuke!!!!
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 08, 14:04)
Neperkandu, pagal ką nusprendžiama, ar po operacijos skiriamas iškart hormoninis gydymas, ar ne? Na toms, kurios  nestuke.gif neplanuoja, tai aišku, bet toms, kurios vaikučių laukia?  g.gif

Nu vat man irgi neikandama. Man skyre diferelina 6 men. Jau 3 dozes susileidau, siandien buvau nuejus "kaulint" kad jau uztenka ir 3 men, tai sake jokiu budu, reikia dar 3, nes jei nutrauksiu, atsinaujins... Gal cia priklauso nuo endo isplitimo? Pas mane saaugos isplite iki zarnu blink.gif o tada bandyt pastot, nes kiausintakiai ir kiausides padoriai atrode dar..
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 08, 13:58)
Sveikutes 4u.gif As jau namuose po LP,naujienos nedziuginancios abiejose kiausidese cistos,endometrioze 4st.dabar paskirtas deferilinas trim men. verysad.gif

Daugiau optimizmo ir ND (kai pasveiksi) mirksiukas.gif
Dipherelina paskyre chirurgas? Beje, pas ka operavotes?
Gal dar reiketu nueiti pas savo gine arba vaisingumo spec... g.gif
As dabar kazkaip pradejau abejoti del to dipherelino g.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 06 08, 13:56)
Nu vat man irgi neikandama. Man skyre diferelina 6 men. Jau 3 dozes susileidau, siandien buvau nuejus "kaulint" kad jau uztenka ir 3 men, tai sake jokiu budu, reikia dar 3, nes jei nutrauksiu, atsinaujins... Gal cia priklauso nuo endo isplitimo? Pas mane saaugos isplite iki zarnu  blink.gif o tada bandyt pastot, nes kiausintakiai ir kiausides padoriai atrode dar..

Tai vat kad kaži ar nuo to priklauso, nes pas mane tai irgi ant žarnyno, kiaušidėse, sąaugos daugybinės, o sako iškart bandyti pastoti. Na, žiūrėsim ką dar ginekologė sakys kitą savaitę... Bet aš jaučiu, kad čia kiekvienas gydytojas truputį savo požiūrį turi, nes gal įrodytos, už kitas veiksmingesnės strategijos nėra?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atėjau prisiduoti, kad niekur nepabėgau, tik kolkas jokių naujienų. Artimiausi planai skrydis į LT ir LP biggrin.gif Kada tas bus dar nežinom, bet planuojam 2-3jų sav bėgyje. Duph kaip tik geriu paskutinį ciklą, po mmm kurios turėtų atsivilkt per patį mano jubiliejų (kaip man faina lotuliukas.gif ) eisiu daryt echo ir žiūrėsim ar dingo cistos. Savijauta paskutiniais mėn visai padori, aišku mmm skausmingumas nesumažėjo, bet šiaip bent jau skausmo priepuolių nebebūna doh.gif (paskutinis prieš mėn buvo).

Visoms jums ir mums linkiu kantrybės ir ramybės belaukiant stebukliukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 08, 09:15)
O kaip jūs išvis iki tos endo priėjot: dėl nepastojimo ar dėl kitų problemų

pas mane tada buvo 1,5 metų nepstojimas, bet pas gydytoją nuvedė cista bei CA125 tyrimas, bet kaip pats gydytojas pasakė, "jums jau vien nepastojimas yra indikacija daryt LP" juolab kad kitkuo nesiskundžiau.

Naujiena - klimaksinė sulaukė mm thumbup.gif

Valio thumbup.gif dar turim vilties wub.gif

QUOTE(miliusia @ 2011 06 08, 12:58)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 08, 14:04)
Neperkandu, pagal ką nusprendžiama, ar po operacijos skiriamas iškart hormoninis gydymas, ar ne?

matyt gydytojai renkasi ką skirti, galbūt tai priklauso kaip greitai norima pastot, arba kiek pacientei metų g.gif

QUOTE(taskelis @ 2011 06 08, 14:56)
Nu vat man irgi neikandama.
Pas mane saaugos isplite iki zarnu  blink.gif o tada bandyt pastot, nes kiausintakiai ir kiausides padoriai atrode dar..

nu ir pas mane per visas žarnas išplitę iki rūros doh.gif bet davė 4 KT kursus tuo metu buvau 29m
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 06 08, 11:56)
Nu vat man irgi neikandama. Man skyre diferelina 6 men. Jau 3 dozes susileidau, siandien buvau nuejus "kaulint" kad jau uztenka ir 3 men, tai sake jokiu budu, reikia dar 3, nes jei nutrauksiu, atsinaujins... Gal cia priklauso nuo endo isplitimo? Pas mane saaugos isplite iki zarnu  blink.gif o tada bandyt pastot, nes kiausintakiai ir kiausides padoriai atrode dar..

Pas mane irgi isplitimas ne tik iki zarnu, bet ir kepenu, o dave 3men nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 09:55)

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Man antra diena maudzia kairi sona, turetu buti O , bet testas nieko nerodo gal kuriai buvo kazkas panasaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 06 08, 19:08)
Man antra diena maudzia kairi sona, turetu buti O , bet testas nieko nerodo gal kuriai buvo kazkas panasaus?  g.gif

B9davo šoną maudžia, o OT teigiamas pasidaro tik po 2 dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi, merginos, ačiū už ovacijas. Kuriozas... kai kas mm labai nelaukia, o man va jos džiaugsmas, pasirodo. Iš tikrųjų visai nesitikėjau, šūktelėjau pamačiusi iš nuostabos, net vyras pamanė, kad išsigandau kažką vonioj pamačiusi swoon.gif taigi pratempiau 70 dienelių... doh.gif Jau buvau pamaniusi, kad dar kokį biesą įsigijau, nes pastarąją savaitę krūtinė jautri buvo. Verčiau bėdą papildams, bet kad tokio šalutinio poveikio nebuvo parašyta. Nededu per daug vilčių į ateitį, bet vis tiek žinios geresnės, nei visIškas klimaksas 33.
Atsakyti