Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 06 17, 09:28)
Nu *****  doh.gif Juk sakiau, kad MANO ATVEJU neskyrė  doh.gif Kitoms ĮVERTINĘS SITUACIJĄ skiria ir net nežiūrėdamas į amžių  rolleyes.gif Va mano palačiokė tada buvo 33 metų ir skyrė net 6 mėn difo, nes jos situacija buvo TRAGIŠKA  doh.gif - krūvos milžiniškų miomų, kelios endo cistos, sąaugų ir t.t. Tiesa, dabar ji laukiasi (tą irgi minėjau JAU)  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir dar kartą SUTINKU  drinks_cheers.gif
Aš todėl ir ŠAUKIU, kad tik operavęs daktaras žino GERIAUSIAI jūsų situaciją ir tik jis TIKSLIAUSIAI gali pasakyti- reikia "klimakso" ar ne  rolleyes.gif

Mano situacija labai panasi kaip ir Jusu drauges unsure.gif tiek metai, tiek ligos sunkumas.
O kaip ji pastojo? bigsmile.gif
Atsakyti
Radau gandro plunksną...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 19, 18:18)
Radau gandro plunksną...

thumbup.gif
Gal geras zenklas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 19 birželio 2011 - 18:53
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 19, 20:52)
thumbup.gif
Gal geras zenklas  bigsmile.gif

smile.gif Geriau tikėti, kad tikrai neblogas, ypač kai nukrenta ant mūsų kiemo smile.gif Beje, penktadienį kolposkopinis tyrimas parodė, kad prie gimdos kaklelio nėra ko kibti - be priekaištų. Beliko, tik lytinius hormonus suvarinėti į jiems skirtas normas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 18, 14:33)
O kaip ji pastojo? bigsmile.gif

Jau TIKRAI pasakojau ax.gif Natūraliai po 6 mėn difo smile.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 06 19, 17:18)
Radau gandro plunksną...

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar surasti tik patį gandrą tereikia ir nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Kristinuke, čia vakarykštis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 20, 09:35)
user posted image

Vajei koks grozis wub.gif Man jie patys graziausi pauksciai wub.gif Siguliukas kaip laikotes?Kaip pilvuko gyventojas? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 20, 10:35)
user posted image

GRAŽUS smile.gif tokių matau pas mus kaime kaži kiek, ir ant stogo kasmet tupi, kai kaimynystėj gandriukai lizdą užima, bet kaip be dovanų, taip be dovanų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 20, 13:28)
Siguliukas kaip laikotes?Kaip pilvuko gyventojas? wub.gif

gerai. aš dirbu jau gerokai mažiau, tai tiek judesiais lepina, kad būsimas tėtis biški panikoj biggrin.gif Jau pripratau prie tokių "burbuliukų" bėgiojimo po pilvą wub.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 06 20, 13:58)
bet kaip be dovanų, taip be dovanų... unsure.gif

žinok aš irgi 2 metus į juos žiūrėjau...o jie apart žuvies savo jaunikliams, man nieko nenešė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 17, 07:28)
Nu *****  doh.gif Juk sakiau, kad MANO ATVEJU neskyrė  doh.gif Kitoms ĮVERTINĘS SITUACIJĄ skiria ir net nežiūrėdamas į amžių  rolleyes.gif Va mano palačiokė tada buvo 33 metų ir skyrė net 6 mėn difo, nes jos situacija buvo TRAGIŠKA  doh.gif - krūvos milžiniškų miomų, kelios endo cistos, sąaugų ir t.t. Tiesa, dabar ji laukiasi (tą irgi minėjau JAU)  mirksiukas.gif

Nu jo, kartais geriau nutyleti mega_shok.gif Negu po to buti linksniuojamai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 17, 08:17)
Viltelė, man Ž.Ž taip pat nerekomendavo naudoti diferelino. ir jo argumentacija man aiški, logiška ir priimtina. jo teigimu diferelinas endo neišgydo tik sustabdo jos plitimą vaistų veikimo laikotarpyje, jei vartosiu difereliną 6 mėn. tai tiesiog neteksiu 6 bandymų pastoti. o ir Kristinukės pasisakymai mane baido. mano FSH irgi linkęs didėti. realiai, viską permąsčius iš dalies bandau kombinuoti dviejų gydytojų nuomonę. šiaip Ž.Ž. pasakė, kad galiu natūraliai bandyti 12 mėn. (įdomu kiek pasiūlė tau?)

Man neminejo, kiek laiko patartina naturaliai. Kadangi IUI nepavyko, tai labiau siulo IVF.
Atsakyti
Viltele, nesinervuok, grožiui kenkia. mirksiukas.gif
jei pasitiki gydytoju, daryk, kaip jis liepia ir nesuk galvos. blogiau, kai lyg ir pasitiki, bet kažkas lyg kirba širdelėje.... va tada kažkoks kirminas ėda iš vidaus ir neleidžia atsipalaiduoti ir atsiduoti gydymui.

ir šiaip.... kiekviena šaukiam iš savo varpinės, bet jei man taip nutiko, nebūtinai ir kitai taip bus, lygiai taip pat, jei kažkuriai atsitiko kažkas, nebūtinai ir man atras tą patį.

aš tai keistokai jaučiuosi... jau pradėjau ir nerimauti. užėjo karščio bangos, kaip tuomet kai klimaksas buvo. įdomu, gali tokį pojūtį sukelti kt?
šiaip ar taip apsisprendžiau nutraukti.

Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 06 20, 18:08)
Nu jo, kartais geriau nutyleti  mega_shok.gif Negu po to buti linksniuojamai verysad.gif

Ko čia žudaisi bigsmile.gif Jei linksniuoja- reiškias atsimena wub.gif
Duok penkis- bus dešimt friends.gif , o kuo daugiau tuo smagiau sokiai.gif
Atsakyti