Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 15, 13:27)
na jos ir be "piktybiškumo" negeros  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 15, 10:58)
wuhu, linkiu kristi dar žemiau  thumbup.gif  o jums įmanoma IVF tarkim daryti? blush2.gif

Su tokiu FSH ne.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 06 15, 12:37)
O man P.V. iskart pasake, kad cistos endo ir nieko neminejo, kad ateiciau veliau kokiu rezultatu  g.gif

Paskambinkit bendruoju numeriu i skyriu ir pasakys ar jau yra atsakymai, kaip man sake sesutes, jie buna po geru 2 savaiciu 4u.gif
Man ir pasake dar pries LP kad cistos endo.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 15, 07:11)
ir kokia ta rimta knyga?  tongue.gif

"Endometriosis: Current Management and Future Trends" Iš esmės tai mokslinių tyrimų apžvalga įvairiais endometriozės klausimais. Ką vakar jau išskaičiau, tai kad pastojimo klausimu medikamentinis gydymas, pasak mokslinių tyrimų, įtakos neturi (aišku, statistika nebūtų statistika, manau, kiekvienas atvejis individualus....)
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 15, 22:42)
Ką vakar jau išskaičiau, tai kad pastojimo klausimu medikamentinis gydymas, pasak mokslinių tyrimų, įtakos neturi

nu, o ką jie siūlo? Ramybę ir žoleles? Kas rašoma apie chirurginį gydymą?
Atsakyti
Niu merginos, papasakosiu savo vakar dienos įvykius. tai va, nuėjau vakar pas savo šeimos gydytoją(dėl kitų priežasčių) na ir pagalvojau, kad tuo pačiu užklausiu kaip ten su tuo diferelino išrašymu ax.gif tai visų pirma susidūriau su gydytojos nutebimu, tipo kam man jo riekia. paskui pareiškė, kad per savo praktiką teko jei išrašinėti tik prieš 8 metus tą vaistą. tada pradėjo skaityti vaisto šalutinį poveikį ir tiesiog mano akyse šiurpo lotuliukas.gif lotuliukas.gif o paskui ilgai aiškinosi ar čia tikrai šeimos gydytoja tokį dalyką turėtų išrašinėti. galų gale priėmėm verdiktą: kad turėsiu apsilankyti pas šeimos klinikos ginekologę, ir jei ji patviritins, kad man tas vaistas tikrai reikalingas, tada išrašys lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu, kam nors teko su tokiais bajeriais susidurti??vienas dalykas aiškus, aš pas ta pusprotę ginekologę(kuri su savo veizolais sugebėjo 4 cm. cistą įvardinti kaip subrendusį folikulą) doh.gif doh.gif ) tikrai NEISIU!!!! ir jeigu vis dėl to nuspręsiu, kad man tas vaistas reikalingas, ką reiks daryti, aaa?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 16, 08:27)
kam nors teko su tokiais bajeriais susidurti??
vienas dalykas aiškus, aš pas ta pusprotę ginekologę- tikrai NEISIU!!!!

*na man viena šeimos gydytoja irgi moralą atskaitė, bet dėl kitko. Kai paprašiau siuntimo pas ginę pasikonsultuoti dėl nepastojimo, tai BOBA mano metų aiškino "pradžioj geria vaistus kad nepastotų, paskui geria kitus kad pastotų" blink.gif Tada mačiau ją paskutinį kartą.
**Na o ginė yra tik viena? Jei taip, tai prašyk siuntimo pas kitą ginę kitoj gydymo įstaigą arba nueik pas operavusš gydytoją ir išaiškink kas nutiko-išrašys.
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 16, 08:27)
ką reiks daryti, aaa?

Va BŪTENT doh.gif Kas nors domėjotės šalutiniu poveikiu g.gif g.gif
Aš tai pas P.V. užklausiau, nes irgi REIKALAVAU "stebuklingojo" diferelino doh.gif Tai kai gavau atsakymą, tai nusprendžiau auginti verčiau vieną vaiką, nei jis mane kad augintų po kelių metų vežimėlyje verysad.gif Aišku, nereikia čia gąsdintis, bet.... jei yra galimybė jo nenaudoti, tai aš UŽ NENAUDOJIMĄ ax.gif

O tau siūlau susirasti NORMALIĄ ginę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 16, 08:37)
Va BŪTENT doh.gif Kas nors domėjotės šalutiniu poveikiu  g.gif  g.gif
Aš tai pas P.V. užklausiau, nes irgi REIKALAVAU "stebuklingojo" diferelino  doh.gif Tai kai gavau atsakymą, tai nusprendžiau auginti verčiau vieną vaiką, nei jis mane kad augintų po kelių metų vežimėlyje  verysad.gif Aišku, nereikia čia gąsdintis, bet.... jei yra galimybė jo nenaudoti, tai aš UŽ NENAUDOJIMĄ  ax.gif

O tau siūlau susirasti NORMALIĄ ginę  mirksiukas.gif

aš ir turiu normalų ginių...bet gydytoja sako, kad turiu eiti pas šeimos klinikos ginekologę. schmoll.gif o kam ji man, jei aš lankausi pas Ž.Ž. doh.gif bet nepasiginčysi...esmė tame, kad aš ir pati negalvoju tų vaistų vartoti blush2.gif bet čia forume kažkas užšnekėjo, kad prie IVF jie naudojami irgi. tai pamislijau, kad būt gerai išsiaiškinti, kaip ten jie išduodami, kad jei vis dėl to prireiktų IVF, tai bent kaip sakant vis litas kitas susitaupytų doh.gif doh.gif tai va.

Siguliukas, šiaip mano šeimos gydytoja tikra šaunuolė nusiskundimu ja neturiu. tik ji pabijojo skirti man tokius vaistus, nes reikalinga priežiūra, o ji šito dalyko neišmano. O tau su gydytoja nenuskilo, tokias tia norėtusi biškį į sieną nutrėkšti.

O P. V. tikrai gali išrašyti kompensuojamus vaistus??maniau, kad tik šeimos gydytoja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 16, 08:48)
O P. V. tikrai gali išrašyti kompensuojamus vaistus??maniau, kad tik šeimos gydytoja. unsure.gif

nu jei turi jo tel-paklausk, gal ir negalės, pamiršau gi kad kompensuojamas
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 16, 08:48)

Neeee- jis tikrai neišrašys schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kuisi, o tau neirasyta israse operacijos kad reikia skirti tuos vaistus? g.gif
Atsakyti