Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(miliusia @ 2011 06 15, 10:29)
*iseme siulus ir
** gavau atsakima endometriozines kiausides cistos doh.gif

* bigsmile.gif thumbup.gif
** verysad.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 15, 10:29)
Buvau sian lygoninei,iseme siulus ir gavau atsakima endometriozines kiausides cistos doh.gif

pala pala, o tai cia blogai? g.gif Pas mane tas pats atsakymas, bet as tai apsidziaugiau kad cistos, o ne koks ten piktybinis darinys unsure.gif juk kad endo tai buvo ir taip aisku, ar as cia nezinau kazkotais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 15, 10:59)
pala pala, o tai cia blogai?  g.gif Pas mane tas pats atsakymas, bet as tai apsidziaugiau kad cistos, o ne koks ten piktybinis darinys  unsure.gif juk kad endo tai buvo ir taip aisku, ar as cia nezinau kazkotais  g.gif

jap, man irgi klausimas iškilo.. unsure.gif

o aš tiesą pasakius histologinio atsakymų taip ir nepasiėmiau blush2.gif pamiršau...o dabar atrasti turbūt didelis vargas..nors gal reiktų, vis dėl to doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 15 birželio 2011 - 10:04
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 15, 10:59)
pala pala, o tai cia blogai?  g.gif Pas mane tas pats atsakymas, bet as tai apsidziaugiau kad cistos, o ne koks ten piktybinis darinys  unsure.gif juk kad endo tai buvo ir taip aisku, ar as cia nezinau kazkotais  g.gif

Nu žinai blush2.gif blush2.gif , geriau būtų jei tos cistos būtų tiesiog funkcinės rolleyes.gif , o ne endo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 15, 11:04)
Nu žinai  blush2.gif  blush2.gif , geriau būtų jei tos cistos būtų tiesiog funkcinės rolleyes.gif , o ne endo  smile.gif

aaaa, o aš pamaniau, kad apie histologinį kalba doh.gif oi, balta galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 15, 11:05)
aaaa, o aš pamaniau, kad apie histologinį kalba doh.gif oi, balta galva lotuliukas.gif

blink.gif tai gal aš čia ne taip supratau doh.gif

Oi, tas mėnulio užtemimas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 15, 10:04)
Nu žinai  blush2.gif  blush2.gif , geriau būtų jei tos cistos būtų tiesiog funkcinės rolleyes.gif , o ne endo  smile.gif

O man P.V. iskart pasake, kad cistos endo ir nieko neminejo, kad ateiciau veliau kokiu rezultatu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 06 15, 12:37)
O man P.V. iskart pasake, kad cistos endo ir nieko neminejo, kad ateiciau veliau kokiu rezultatu  g.gif

cistų histologinis tyrimas man regis visada daromas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 15, 12:45)
cistų histologinis tyrimas man regis visada daromas  g.gif

na manąją irgi siuntė, bet nieko blogo nerado, bet dar prieš siunčiant buvo aišku kad ji endometriozinė. Manau histologinis dėl tų supyktybėjimų padaromas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 06 15, 12:37)
O man P.V. iskart pasake, kad cistos endo ir nieko neminejo, kad ateiciau veliau kokiu rezultatu  g.gif

O man sakė, kad funkcinė, ir irgi nesakė, kad ateičiau rezultatų. Bet aš nebūčiau aš, jei NENUEIČIAU savo noru doh.gif Ir ką- atsakymas ENDO cista doh.gif
Vot tep vat mirksiukas.gif
Siūlau po mėnesio nuo LP nueiti ir pasiklausinėti, nes visas cistas jie veža į onkologinį ir tiria. Visus rezultatus turi pas save mirksiukas.gif
O P.V. galbūt tiesiog nesureikšmino to rez.atsakymo, nes turbūt ryškiai matėsi, kad ji endo (rudu turiniu). Iš tiesų, tai sesutė, išleisdama namo, turėjo pasakyti apie tą rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 15, 13:06)
na manąją irgi siuntė, bet nieko blogo nerado, bet dar prieš siunčiant buvo aišku kad ji endometriozinė. Manau histologinis dėl tų supyktybėjimų padaromas  g.gif

tikrai taip, nors kaip P. V. aiškino, kad Endo cistos laaabai retai piktybinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 15, 13:25)
kad Endo cistos laaabai retai piktybinės mirksiukas.gif

na jos ir be "piktybiškumo" negeros biggrin.gif
Atsakyti