Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Dulsyte didziausi sveikinimai wub.gif Aukit ir storekit nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 09:47)
As is Vilniaus,na nieko pavaiksiuosiu per vaistines ir paziuresiu kur pigiau smile.gif

As emiau su kompensuojamu vaistu knygute nemokamai. Kalinausko g. prie Centro poliklinikos yra privati mazute vaistinele. Ten emiau Dipherelina ir ne viena karta nieko nemokejau.
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 14, 11:10)
Labas visoms mergytems  4u.gif  ,kaip ir zadejau mano HCG skaiciukas 1525 IU/l tai panasiai kaip suprantu 3/4 savaite.o PRG 54,17 nmol/l pirmam trimestrui i normas telpu.  wub.gif

Super thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Labai labai dziaugiuosi uz visas nestukes wub.gif
Labai siltai nusvito musu skyrelis, kad visuomet sitaip butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 09:56)
Labas rytas 4u.gif Mergaites turiu klausima kiek jus mokat uz diferelina?

Tai vis tik naudosit diphereline? Kada turit pradet? kiek laiko naudosit?
Mane siandien vienas zmogus paprotino: jos drauge, serganti endo, skersai isilgai praejus vaisingumo klinikas. Dabar ji turi leliuka, bet iki to daug metu vargo... Po LP ji nenaudojo diphereline, ir po to labai gailejosi, matyt endo ataugo. Ji isitikinusi, kad jei butu naudojus diphereline, tai nebutu tiek vargus.
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 14, 11:10)
Labas visoms mergytems  4u.gif  ,kaip ir zadejau mano HCG skaiciukas 1525 IU/l tai panasiai kaip suprantu 3/4 savaite.o PRG 54,17 nmol/l pirmam trimestrui i normas telpu.  wub.gif

Dabar jau garsiai laikom kumščius 4u.gif

O aš šiandien pas savo ginekologę buvau, tai sakė, kad jei jau norim mažiuko, tai iškart po LP pats palankiausias metas, taip kad ji irgi už tai, kad prieš pastojant joks hormoninis gydymas nereikalingas.

Aš nusipirkau rimtą knygą apie endo, dabar šviesiuosi, ką pasaulio protai apie ją mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 14, 18:39)
Po LP ji nenaudojo diphereline, ir po to labai gailejosi, matyt endo ataugo. Ji isitikinusi, kad jei butu naudojus diphereline, tai nebutu tiek vargus.
juk vieno vienintelio receptuko nėra, jeigu būtų seniai čia juo visos naudotųsi. Niekada negali žinoti kas geriau, kol neišbandai. Galima tik spėti kaip būtų buvę, jeigu būtų tas ar anas naudota biggrin.gif
be to kiekvienas organizmas savaip į vaistus reaguoja. Man net gertos KT nelabai stabdė endo plitimo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 14, 22:15)
juk vieno vienintelio receptuko nėra, jeigu būtų seniai čia juo visos naudotųsi. Niekada negali žinoti kas geriau, kol neišbandai. Galima tik spėti kaip būtų buvę, jeigu būtų tas ar anas naudota  biggrin.gif
be to kiekvienas organizmas savaip į vaistus reaguoja. Man net gertos KT nelabai stabdė endo plitimo..  4u.gif

Bet diphereline nesileidot?
Atsakyti
Nagi mano FSH nukrito iki 35 (perpus). Na, dar nelaidosiu savęs, palauksiu, pačiai įdomu, kas bus kitoj serialo serijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 14, 21:22)
Bet diphereline nesileidot?

tuokart gėriau KT ir diferelino man nesiūlė mano ginekologė, visgi metų man ne dvidešimt, o jos motyvai buvo būtent amžius, o ir buvau linkusi tą pusmetį geriau lialią gaudyti nei leistis difereliną.. biggrin.gif

Šiaip difereliną leistis teko. Dabar jau antrą kartą aš jį susileidusi, bet čia jau kita istorija.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 14, 21:05)
Aš nusipirkau rimtą knygą apie endo, dabar šviesiuosi, ką pasaulio protai apie ją mano  biggrin.gif

ir kokia ta rimta knyga? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 14, 21:24)
Nagi mano FSH nukrito iki 35 (perpus). Na, dar nelaidosiu savęs, palauksiu, pačiai įdomu, kas bus kitoj serialo serijoj mirksiukas.gif

Tai sakai, pakasynų nebus g.gif Tai ir baliaus nebus verysad.gif

JUOKAUJU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Super žinios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 14, 21:24)

wuhu, linkiu kristi dar žemiau thumbup.gif o jums įmanoma IVF tarkim daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 14, 18:39)
Tai vis tik naudosit diphereline? Kada turit pradet? kiek laiko naudosit?
Mane siandien vienas zmogus paprotino: jos drauge, serganti endo, skersai isilgai praejus vaisingumo klinikas. Dabar ji turi leliuka, bet iki to daug metu vargo... Po LP ji nenaudojo diphereline, ir po to labai gailejosi, matyt endo ataugo. Ji isitikinusi, kad jei butu naudojus diphereline, tai nebutu tiek vargus.

Labutis 4u.gif Naudosiu tris men,siandien turiu suleist pirma doze doh.gif Buvau sian lygoninei,iseme siulus ir gavau atsakima endometriozines kiausides cistos doh.gif
Atsakyti