Dulsyte didziausi sveikinimai Aukit ir storekit
QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 09:47)
As is Vilniaus,na nieko pavaiksiuosiu per vaistines ir paziuresiu kur pigiau
As emiau su kompensuojamu vaistu knygute nemokamai. Kalinausko g. prie Centro poliklinikos yra privati mazute vaistinele. Ten emiau Dipherelina ir ne viena karta nieko nemokejau.
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 14, 11:10)
Labas visoms mergytems ,kaip ir zadejau mano HCG skaiciukas 1525 IU/l tai panasiai kaip suprantu 3/4 savaite.o PRG 54,17 nmol/l pirmam trimestrui i normas telpu.
Super Sveikinu
Labai labai dziaugiuosi uz visas nestukes
Labai siltai nusvito musu skyrelis, kad visuomet sitaip butu
QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 09:56)
Labas rytas Mergaites turiu klausima kiek jus mokat uz diferelina?
Tai vis tik naudosit diphereline? Kada turit pradet? kiek laiko naudosit?
Mane siandien vienas zmogus paprotino: jos drauge, serganti endo, skersai isilgai praejus vaisingumo klinikas. Dabar ji turi leliuka, bet iki to daug metu vargo... Po LP ji nenaudojo diphereline, ir po to labai gailejosi, matyt endo ataugo. Ji isitikinusi, kad jei butu naudojus diphereline, tai nebutu tiek vargus.
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 14, 11:10)
Labas visoms mergytems ,kaip ir zadejau mano HCG skaiciukas 1525 IU/l tai panasiai kaip suprantu 3/4 savaite.o PRG 54,17 nmol/l pirmam trimestrui i normas telpu.
Dabar jau garsiai laikom kumščius
O aš šiandien pas savo ginekologę buvau, tai sakė, kad jei jau norim mažiuko, tai iškart po LP pats palankiausias metas, taip kad ji irgi už tai, kad prieš pastojant joks hormoninis gydymas nereikalingas.
Aš nusipirkau rimtą knygą apie endo, dabar šviesiuosi, ką pasaulio protai apie ją mano
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 14, 18:39)
Po LP ji nenaudojo diphereline, ir po to labai gailejosi, matyt endo ataugo. Ji isitikinusi, kad jei butu naudojus diphereline, tai nebutu tiek vargus.
juk vieno vienintelio receptuko nėra, jeigu būtų seniai čia juo visos naudotųsi. Niekada negali žinoti kas geriau, kol neišbandai. Galima tik spėti kaip būtų buvę, jeigu būtų tas ar anas naudota be to kiekvienas organizmas savaip į vaistus reaguoja. Man net gertos KT nelabai stabdė endo plitimo..
QUOTE(Rute @ 2011 06 14, 22:15)
juk vieno vienintelio receptuko nėra, jeigu būtų seniai čia juo visos naudotųsi. Niekada negali žinoti kas geriau, kol neišbandai. Galima tik spėti kaip būtų buvę, jeigu būtų tas ar anas naudota
be to kiekvienas organizmas savaip į vaistus reaguoja. Man net gertos KT nelabai stabdė endo plitimo..
be to kiekvienas organizmas savaip į vaistus reaguoja. Man net gertos KT nelabai stabdė endo plitimo..
Bet diphereline nesileidot?
Nagi mano FSH nukrito iki 35 (perpus). Na, dar nelaidosiu savęs, palauksiu, pačiai įdomu, kas bus kitoj serialo serijoj
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 14, 21:22)
Bet diphereline nesileidot?
tuokart gėriau KT ir diferelino man nesiūlė mano ginekologė, visgi metų man ne dvidešimt, o jos motyvai buvo būtent amžius, o ir buvau linkusi tą pusmetį geriau lialią gaudyti nei leistis difereliną..
Šiaip difereliną leistis teko. Dabar jau antrą kartą aš jį susileidusi, bet čia jau kita istorija..
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 14, 21:05)
Aš nusipirkau rimtą knygą apie endo, dabar šviesiuosi, ką pasaulio protai apie ją mano
ir kokia ta rimta knyga?
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 14, 21:24)
Nagi mano FSH nukrito iki 35 (perpus). Na, dar nelaidosiu savęs, palauksiu, pačiai įdomu, kas bus kitoj serialo serijoj
Tai sakai, pakasynų nebus Tai ir baliaus nebus
JUOKAUJU
Super žinios
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 14, 21:24)
wuhu, linkiu kristi dar žemiau o jums įmanoma IVF tarkim daryti?
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 14, 18:39)
Tai vis tik naudosit diphereline? Kada turit pradet? kiek laiko naudosit?
Mane siandien vienas zmogus paprotino: jos drauge, serganti endo, skersai isilgai praejus vaisingumo klinikas. Dabar ji turi leliuka, bet iki to daug metu vargo... Po LP ji nenaudojo diphereline, ir po to labai gailejosi, matyt endo ataugo. Ji isitikinusi, kad jei butu naudojus diphereline, tai nebutu tiek vargus.
Labutis Naudosiu tris men,siandien turiu suleist pirma doze Buvau sian lygoninei,iseme siulus ir gavau atsakima endometriozines kiausides cistos