Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 09:40)
Pasake kad kompensoja 80% ir dar sake kad kai kuriose vaistinese 100% gali kompensot

Nezinau kuriam tu mieste gyveni, bet man buvo taip: seimos gyd israse 80% kompensacija diferilinui, o operaves gyd. su ta kompensacija liepe eiti i klinikos vaistine akuserijos klinikoj ir ten man kompensavo likusius procentus. As is Kauno
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 06 14, 10:40)
Nezinau kuriam tu mieste gyveni, bet man buvo taip: seimos gyd israse 80% kompensacija diferilinui, o operaves gyd. su ta kompensacija liepe eiti i klinikos vaistine akuserijos klinikoj  ir ten man kompensavo likusius procentus. As is Kauno

As is Vilniaus,na nieko pavaiksiuosiu per vaistines ir paziuresiu kur pigiau smile.gif
Atsakyti
Myllia,
arba man sklerozė, arba prieš pora psl rašėm su Kristinuke kuriuos daryt 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 06 14, 09:32)
O pakomentuoti, tai kad nėra ten ką komentuoti, nes juk parašo skaičiuką ir dar normas, tai va ir žiūri ar normoj ar ne.

tik būna kad koks PRL normoj, o vat pastojimui per didelis visgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 14, 11:30)
tik būna kad koks PRL normoj, o vat pastojimui per didelis visgi  ax.gif

drinks_cheers.gif juk ir sakau, kad kai gaus rezus, kad PAS MUS užsuktų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 14, 11:53)
drinks_cheers.gif juk ir sakau, kad kai gaus rezus, kad PAS MUS užsuktų  biggrin.gif  lotuliukas.gif

aš vakar kaip tik dariausi savo tyrimus, visi kaip ir ok, net hemaglobinas kilstelėjęs, o vat feritinas mažėja "..." progresija doh.gif Dėl to pasijuntu "alpe", silpna ir pan. Viena jau bijau vairuoti. unsure.gif
Atsakyti
O skydliaukiniai hormonai irgi turi tokiu savybiu kad esti normoj, nors kazka vistiek reiktu pareguliuot? g.gif

Kita menesi lytinius pasidarysiu, si pabijojau kad per pirmas mm dar nebus susireguliave po LP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 14, 11:58)
O skydliaukiniai hormonai irgi turi tokiu savybiu kad esti normoj, nors kazka vistiek reiktu pareguliuot?  g.gif

Kita menesi lytinius pasidarysiu, si pabijojau kad per pirmas mm dar nebus susireguliave po LP  ax.gif

*bijau garantuoti, bet manau gali, ypač kai siekia ribas.
**teisingai pabijojai-tikėtina kad jie išsiderinę. Aš po LP "sugebėjau Ovuliuoti" tai OT rodė, nors jokio kiaušinėlio neturėjau-matyt tai į driliaciją organizmas sureagavo.
Atsakyti
Labas visoms mergytems 4u.gif ,kaip ir zadejau mano HCG skaiciukas 1525 IU/l tai panasiai kaip suprantu 3/4 savaite.o PRG 54,17 nmol/l pirmam trimestrui i normas telpu. wub.gif
Atsakyti
Dulsyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 14, 13:10)
Labas visoms mergytems  4u.gif  ,kaip ir zadejau mano HCG skaiciukas 1525 IU/l tai panasiai kaip suprantu 3/4 savaite.o PRG 54,17 nmol/l pirmam trimestrui i normas telpu.  wub.gif

Dulstyte, linkiu, kad viskas būtų gerai ir kad taptum pačia laimingiausia mama pasaulyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 14, 12:10)
Labas visoms mergytems  4u.gif  ,kaip ir zadejau mano HCG skaiciukas 1525 IU/l tai panasiai kaip suprantu 3/4 savaite.o PRG 54,17 nmol/l pirmam trimestrui i normas telpu.  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Lai mažutis auga, o tu pūskis nestuke.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 14, 13:20)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Lai mažutis auga, o tu pūskis  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif

lassie172,Siguliukas , Ice tea aciu mergytes 4u.gif wub.gif
Atsakyti