pagalwyte26, sveika prisijungusi. nors merginos čia susirinkusios su nemenkom bėdom, bet skyrelis linksmas. nosytę aukštyn
QUOTE(Myllia @ 2011 06 13, 22:40)
O kad pasidaryt hormonu tyrimus reikia pas endokrinologa registruotis ar pirmiausia pas gine ir jos siuntimo prasyt?
Tiesiog nueik pas Gražiną ar Liudą ir sakyk, kad nori pasidaryti skydliaukės (ar lytinius) hormonus- susimokėsi ir tą patį rytą (iki 9:30) paims kraujuką Sekančią dieną gausi atsakymus
O mes laukiam tavo rezultatų
Labas rytas Mergaites turiu klausima kiek jus mokat uz diferelina?
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 14, 08:55)
Tiesiog nueik pas Gražiną ar Liudą ir sakyk, kad nori pasidaryti skydliaukės (ar lytinius) hormonus- susimokėsi ir tą patį rytą (iki 9:30) paims kraujuką Sekančią dieną gausi atsakymus
Skydliaukes as neseniai dariausi - viskas ok:) o skydliaukes tyrimas atskiras ar kartu daromas su kitais hormonu tyrimais? Ir jei taip, tai gavus atsakymus eit pas seimos gyd., kad pakomentuotu?
Papildyta:
QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 08:56)
Labas rytas Mergaites turiu klausima kiek jus mokat uz diferelina?
Jei kompensuoja, tai nieko, o jei nekompensuoja tai viena doze apie 500lt.
QUOTE(Myllia @ 2011 06 14, 09:25)
o skydliaukes tyrimas atskiras ar kartu daromas su kitais hormonu tyrimais? Ir jei taip, tai gavus atsakymus eit pas seimos gyd., kad pakomentuotu?
Kiekvienas tyrimas daromas atskirai- tu turėsi pati susakyti kokius nori darytis O pakomentuoti, tai kad nėra ten ką komentuoti, nes juk parašo skaičiuką ir dar normas, tai va ir žiūri ar normoj ar ne. O va jei jau ne normoj, tai pas ginę žygiuoji, nors asmeniškai patarčiau su rezais eiti pas vaisingumo specą (aišku, PIRMA pas mus ateik ), jei jau kas ne taip, nes Daiva tau pasakys tik kas ne normoj- o tą juk pati matysi
Pasake kad kompensoja 80% ir dar sake kad kai kuriose vaistinese 100% gali kompensot
QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 09:40)
Pasake kad kompensoja 80% ir dar sake kad kai kuriose vaistinese 100% gali kompensot
užeik į camelijos vaistinę. Aš ten sau nekompensuojamą difereliną pirkau. Tai su kortele man kaina buvo 371 lt su centais. Berods tai pigiausia vieta kur galima jo įsgyti.
Bet kadangi tavo kompensuojamas, tai gal ten išvis priemoka juokinga bus
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 14, 09:32)
Kiekvienas tyrimas daromas atskirai- tu turėsi pati susakyti kokius nori darytis O pakomentuoti, tai kad nėra ten ką komentuoti, nes juk parašo skaičiuką ir dar normas, tai va ir žiūri ar normoj ar ne. O va jei jau ne normoj, tai pas ginę žygiuoji, nors asmeniškai patarčiau su rezais eiti pas vaisingumo specą (aišku, PIRMA pas mus ateik ), jei jau kas ne taip, nes Daiva tau pasakys tik kas ne normoj- o tą juk pati matysi
Ach stai kaip. Dabar jau aiskiau:)tai prasom susakyti dabar man, kokius tuos hormonus tirtis
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 06 14, 09:44)
užeik į camelijos vaistinę. Aš ten sau nekompensuojamą difereliną pirkau. Tai su kortele man kaina buvo 371 lt su centais. Berods tai pigiausia vieta kur galima jo įsgyti.
jei kompensuojamas turetu isvis nereiket primoket:)
QUOTE(Rute @ 2011 06 14, 09:44)
Aciu uzeisiu,kaip tik salia manes yra camelijos vaistine
nezinau, kaip su diferelinu, bet tuos pacius vaistus gamina ivairios firmos ir salys. Ir kainos buna skirtingos.... Musu valstybe kompensuoja pacius pigiausius. O jei vaistine turi kitos firmos tuos pacius vaistus, nei, kad valstybe kompensuoja, ir jei jie brangesni, tada ir reikia ta skirtuma damoketi perkant kompensuojamus vaistus.
QUOTE(miliusia @ 2011 06 14, 09:40)
Su 80% kompensacija eurovaistinej ~50 litu priemoka. Nemokai nebera
QUOTE(Myllia @ 2011 06 14, 09:46)
tai prasom susakyti dabar man, kokius tuos hormonus tirtis
Yra tema apie hormonus