Sveikinimai PUIKIOS NAUJIENOS!
Žinot, merginos, geriu aš dabar ''Agnucaston''. Ir man labiausiai patinka šio vaistuko apraše: Atsargumo priemonės
Reguliuojant mėnesinių ciklą, gali padidėti tikimybė pastoti.
Gal verta dėmesio, a?
Kristinuke, kad tik tau pasireikštų tas šalutinis poveikis
Vaje kiek cia geru naujienu
Sveikinu visas laimingasias
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 13, 18:40)
Kristinuke, kad tik tau pasireikštų tas šalutinis poveikis
Man tai turbūt turi apsireikšti didžiausias stebuklas... kažkaip vaistai tik fonas. Bet aš vilties neprarandu, o ką daryt...
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 13, 17:03)
Sveikinimai PUIKIOS NAUJIENOS!
Žinot, merginos, geriu aš dabar ''Agnucaston''. Ir man labiausiai patinka šio vaistuko apraše: Atsargumo priemonės
Gal verta dėmesio, a?
Gal verta dėmesio, a?
Kristinuke, o tau gyd israse sita vartoti? As pamenu, kad kazkada domejausi siuo vaistu ir net nusipirti norejau, nes jis lyg hemeopatinis
QUOTE(Myllia @ 2011 06 13, 20:39)
Kristinuke, o tau gyd israse sita vartoti? As pamenu, kad kazkada domejausi siuo vaistu ir net nusipirti norejau, nes jis lyg hemeopatinis
Aha, man kaip gelbėjimosi ratą metė. Ar jis, ar ne jis... bet padėjo sulaukti mm. Pasiimsiu ryt FSH tyrimo rezultatus, tai bus galima daugiau komentuoti...
Kiek puikių naujienų AŠ irgi tyliai tyliai laikau kumščius už naujai iškeptas Ir vis galvoju, visgi kiek daug įtakos turi mūsų psichologinė būsena kūnui. Tad visoms ramaus vakaro
Labas vakaras visoms... Skaiciau jusu minteles ir nusprendziau prisijungti... nes jau antri metai su endometrioze gyvenu... pernai rugpjuti laparaskopa atliko, kairej pusej buvo... sutvarke... o siemet... ziemos pabaigoj atsirado cista su saaugom desinej pusej... verdiktas paprastas... jei per vasara netapsiu , tai rudeni vel lis i pilva.... o as jau taip svajoju mamyte tapti... vienintelis dziaugsmas, kad po operacijos mmm be skausmu...
QUOTE(pagalwyte26 @ 2011 06 13, 23:15)
Labas vakaras visoms... Skaiciau jusu minteles ir nusprendziau prisijungti... nes jau antri metai su endometrioze gyvenu... pernai rugpjuti laparaskopa atliko, kairej pusej buvo... sutvarke... o siemet... ziemos pabaigoj atsirado cista su saaugom desinej pusej... verdiktas paprastas... jei per vasara netapsiu , tai rudeni vel lis i pilva.... o as jau taip svajoju mamyte tapti... vienintelis dziaugsmas, kad po operacijos mmm be skausmu...
Sveika prsijungusi, nors, žinoma, anoks čia džiaugsmas su mumis draugauti. Bet vilties visos turim, tai ir tau užteks O ir rezultato , tikėkimės, ilgai laukti nereikės
QUOTE(pagalwyte26 @ 2011 06 13, 22:15)
Kaip bebutu gaila musu cia labai greit daugeja Tik tiek, kad daug lengviau kai pasiplepam, paskutiniu metu nestukiu irgi ne tiek mazai musu temoje ,tad sveika prisijungusi
Pasipasakok placiau, kokia stadija, koki gydyma skyre ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 13, 20:22)
Aha, man kaip gelbėjimosi ratą metė. Ar jis, ar ne jis... bet padėjo sulaukti mm. Pasiimsiu ryt FSH tyrimo rezultatus, tai bus galima daugiau komentuoti...
Skaiciau dabar, kad jis reguliuoja hormonus, matyt to ir reikejo.
O kad pasidaryt hormonu tyrimus reikia pas endokrinologa registruotis ar pirmiausia pas gine ir jos siuntimo prasyt?
QUOTE(pagalwyte26 @ 2011 06 13, 23:15)
sveika prisijungus
linkiu, kad gandras sia vasara atskristu i tavo namucius
QUOTE(Myllia @ 2011 06 13, 22:40)
O kad pasidaryt hormonu tyrimus reikia pas endokrinologa registruotis ar pirmiausia pas gine ir jos siuntimo prasyt?
Tyrimus gali pasidaryt ir be siuntimo - jie mokami betkokiu atveju. O siuntima pas endokrinologa duoda seimos gydytoja.