Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 06 13, 14:18)
niu, bet tu man pasakyk kodėl skauda.

Gimdoje ir pilvo ertmėje kas dieną vyksta visokie veiksmai- vartosi, gurtguliuoja, sluoksniuojasi, plaukioja ir t.t. doh.gif
Jei turi kokių įtarimų NT pagelbės biggrin.gif

O jei ką, tai laikau kumštukus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 13, 14:22)
Gimdoje ir pilvo ertmėje kas dieną vyksta visokie veiksmai- vartosi, gurtguliuoja, sluoksniuojasi, plaukioja ir t.t. doh.gif 
Jei turi kokių įtarimų NT pagelbės  biggrin.gif

O jei ką, tai laikau kumštukus  thumbup.gif  thumbup.gif

ai, per daug neprisisvajoju, čia tik šiaip.. blush2.gif turbūt visos po operacijos vienu momentu galvoja, kad va, bac, ir bus iškart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 13, 14:29)
turbūt visos po operacijos vienu momentu galvoja, kad va, bac, ir bus iškart lotuliukas.gif

Kai kurios net gerdamos KT prisigalvoja blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 13, 14:22)
Gimdoje ir pilvo ertmėje kas dieną vyksta visokie veiksmai

lotuliukas.gif ten kas dieną vyksta veiksmas, o kartą per mėnesį kruvina drama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 13, 14:50)
lotuliukas.gif  ten kas dieną vyksta veiksmas, o kartą per mėnesį kruvina drama  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir dar pridėčiau su ašarų pakalnėm ir vaistų rijimu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ARBA testų sprendimu ir RETAI taip laukiamu teigiamu atsakymu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 13, 14:42)
Kai kurios net gerdamos KT prisigalvoja  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai, tai mano dar tada lengva stadija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 13, 14:53)
testų sprendimu ir RETAI taip laukiamu teigiamu atsakymu  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip sakoma, neišlaikius mėnesinio egzamino-išgyvenama kruvina drama su ašarom 4u.gif
Bet tu Ledine Arbata galėtum komike dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 13, 14:53)
drinks_cheers.gif ir dar pridėčiau su ašarų pakalnėm ir vaistų rijimu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ARBA testų sprendimu ir RETAI taip laukiamu teigiamu atsakymu  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jo...pastangomis susilaukti vaikelio tai mes pirmūnės, bet visos tik dvejetų tetrokštam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 13, 14:29)
ai, per daug neprisisvajoju, čia tik šiaip.. blush2.gif turbūt visos po operacijos vienu momentu galvoja, kad va, bac, ir bus iškart lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as ir jau nusiteikus is pirmo menesio apnestet doh.gif lotuliukas.gif

Pasidariau skydliaukes tyrimelius, visi normoj thumbup.gif kazin gal apseisiu be endokrinologo konsultacijos g.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2011 06 13, 08:58]
Dulsyte, wouw, nerealiai yahoo.gif yahoo.gif
Labai labai laukiau tavo II clap.gif clap.gif SUPER, afigienai NEREALIAI jahooo sokiai.gif yahoo.gif
Papildyta:

Labai smagu ir dėl nicy ir dėl jautuke30 wub.gif wub.gif Ačiū kad ESAT ČIA ir kad įkvepiat tikėjimo stebuklais wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš mielu noru pildau laimingųjų sąrašėlį ir net naktį atsibudus visas perkelčiau iš optimisčių į laimingųjų grafą biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

aciu laabai visoms uz sveikinimus,saugosiu save ir zirniuka dabar,ryt gal jau HCG bus aiskus dar PRG dariausi,maza ka mat panevezyje endemike dariausi,tij sako jie kazkur veza tuos tyrimus ir atsakymai todel tik ryt gerokai po piet.dar kita sav eisiu pas giniu gal echo jau darys.kad tik viskas butu gerai ir greiciau galeciau jau garsiai dziaugtis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 13, 14:59)
Bet tu Ledine Arbata galėtum komike dirbti  lotuliukas.gif

O taip- esu artistė iš sudegusio teatro doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cirkinu visus darbe, namuose ir dar čia jus palinksminu doh.gif
A kū daryc kai TEP visiems lengva tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 13, 15:20)
aciu laabai visoms uz sveikinimus,saugosiu save ir zirniuka dabar,ryt gal jau HCG bus aiskus dar PRG dariausi,maza ka mat panevezyje endemike dariausi,tij sako jie kazkur veza tuos tyrimus ir atsakymai todel tik ryt gerokai po piet.dar kita sav eisiu pas giniu gal echo jau darys.kad tik viskas butu gerai ir greiciau galeciau jau garsiai dziaugtis. wub.gif

Kad jau TIEK kumštukus už tave laikėm, tai dar ir iki rytojaus vakaro palaikysim wub.gif Laukiam žinių ir skaičiukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 12, 19:22)
Labas visoms likimo draugems,net nezinau nuo ko pradeti rasyti esu ir as tame optimisciu saraselyje,bet manau mane irgi Ice Tea galesi irasyti i laukianciuju sarasiuka  ax.gif

Wooow!!!Dulsyte, kaip nerealiai wub.gif wub.gif
Atsakyti