QUOTE(Irvel @ 2011 06 16, 06:33)
Labas rytas.
Dar viena naujokė
Tikrai, daržai be mulčio tokie liūdni. O ateinu į savo - kvepia šieneliu.
Bet sakykit man tokį dalyką, ar gali svogūnams mulčius nepatikti? Mačiau čia aukščiau nuotraukas, tai tokie gražūs po mulčium, reiškia bėda ne ta. Manieji tai pradėjo gult ant šono. Toks įspūdis, kad galvutės neatlaiko laiškų svorio ir svyra į šoną. nei gelsta, nei vysta.
Mane šturmuoja iš visų pusių, kad nuimčiau nuo jų mulčią, aš nepasiduodu. Nu kaimynų nemulčiuotam darže jie nesvirduliuoja Todėl man iškart rodo į jų daržą.
Dar viena naujokė
Tikrai, daržai be mulčio tokie liūdni. O ateinu į savo - kvepia šieneliu.
Bet sakykit man tokį dalyką, ar gali svogūnams mulčius nepatikti? Mačiau čia aukščiau nuotraukas, tai tokie gražūs po mulčium, reiškia bėda ne ta. Manieji tai pradėjo gult ant šono. Toks įspūdis, kad galvutės neatlaiko laiškų svorio ir svyra į šoną. nei gelsta, nei vysta.
Mane šturmuoja iš visų pusių, kad nuimčiau nuo jų mulčią, aš nepasiduodu. Nu kaimynų nemulčiuotam darže jie nesvirduliuoja Todėl man iškart rodo į jų daržą.
QUOTE(Doalma @ 2011 06 16, 08:33)
pas mane su svogūnais viskas tvarkoje kol kas ,puse ju mulciuota puse ne.tai ten kur mulciuota tai laiskai stovi zali,auksti,stori ,o kur nemulciuota tai tokie skystesni,laiskai isgriuve,bet negeltonuoja,uzaugs,bet bus mazesnes galvos matyt.
kad didesnės galvos būtų, reikia skinti laiškus ir ne vien tam sykiui valgyt. Jei jų labai daug, tai skink ir į kamerą dėk, žiemą bus liuks . mulčas kiek suprantu padidina azoto kiekį, o jis skatina lapotis, taigi jie ir lapojasi