Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo, šiltnamio mulčiavimas

merginos, malonu žiūrėti į jūsų gražuolius daržus wub.gif

Atsakyti
Kiek daug graziu nuotraukyciu idejot ir kaip viskas zaliuoja bigsmile.gif super thumbup.gif
Pritariu cia rasiusioms - man irgi daug graziau kai darzas apklotas pataleliais - ten kur dar neuzmulciavau tai vis akiai atrodo kad truksta kazko smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Labai grazus darzai ir veslios darzoves.
Atsakyti
labas,
neseniai uzsukau i sia temele ir ziuriu labai fainas dalykas tas mulciavimas thumbup.gif thumbup.gif . Reiks ir man pabandyti, nes zoles auga, o kasdien neprivazinesi i sodą, o dar pas mane labai molinga zeme , sunku raveti.
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 06 15, 14:14)
labas,
neseniai uzsukau i sia temele ir ziuriu labai fainas dalykas tas mulciavimas thumbup.gif  thumbup.gif . Reiks ir man pabandyti, nes zoles auga, o kasdien neprivazinesi i sodą, o dar pas mane labai molinga zeme , sunku raveti.

Zinok,ne viskas iskart gausis.Neuztenka vien uzmulciuot ir viskas-zeme puriausia,graziausia schmoll.gif Pas mane irgi molinga,kieta zeme,tai pirmais metais labai nesidziaugiau.Kad ir po mulciu,ji isdziudavo ir budavo kieta,kaip akmuo.Ir tik kokiais treciais metais galiu dziaugtis- jau zemele panasi i teisinga bigsmile.gif Ir tai pavasari beriu pelenus,durpes,isgreblioju,uzdengiu ir palieku kelias dieneles,kad susiguletu.Tik tada seju ir mulciuoju mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 06 15, 14:14)
labas,
neseniai uzsukau i sia temele ir ziuriu labai fainas dalykas tas mulciavimas thumbup.gif  thumbup.gif . Reiks ir man pabandyti, nes zoles auga, o kasdien neprivazinesi i sodą, o dar pas mane labai molinga zeme , sunku raveti.

Skaityti yra viena, o kai pati pradesi mulciuoti, suprasi, kad nera jau taip paprasta. As is pradziu irgi galvojau zoles sociai, taciau kai reikia apmulciuoti visa darza, supranti, kad i siltnami 20 tackiu zoles, ant vienos lysves 10 tackiu ir t.t. doh.gif bet uz tai panages svarios, jokiu zemiu tvarka grazu. Man mulciavimas yra siu metu atradimas ir viskas ok
Be to, dekui visoms, kurios rasot. Visgi galiu drasiai sakyti, jog ir neklausiant, o skaitant galima susirinkti visa informacija, tik naujokes siame forume biskiuka tingi skaityt senesnius pasisakymus g.gif Na as saves jau nebelaikau naujoke blush2.gif , o jei rimtai esu naujoke ir dar kokia naujoke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 06 15, 15:49)
... o jei rimtai esu naujoke ir dar kokia naujoke  bigsmile.gif

Visos mes čia naujokės, atradusios ŽOLĘ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 06 15, 16:32)
Visos mes čia naujokės, atradusios ŽOLĘ lotuliukas.gif

nu, praktiskai metu atradimas:
ZOLE GALIMA NE TIK RUKYTI!
biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif čia tikra tiesa thumbup.gif
Atsakyti
Tai ka, Zoline arteja, svesim lotuliukas.gif
Atsakyti
O ar kas nors dedat maisto atliekas tiesiai ant daržo? Na,ta prasme ne mėsą ar duoną biggrin.gif Aš kažkaip vis per dieną tai kokius ridikėlių lapus,salotų galiukus, bulvių,morkų,obuolių luobeles pakaupiu ir vis vakarop paskleidžiu plonai aplink pomidoros.
Tų teorijų visokių prisikaičius, tai kartais jau nebežinau, kas geriau ar blogiau rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės! Kokia dėkinga aš šitai temai - priimkite, prašyčiau, ir mane. Esu visiškai nepatyrusi sodininkė/daržininkė, bet vis dažniau tenka perimt iš mamos darbus. Man tas mulčiavimas jau seniai ramybės neduoda, ir šieno būtų iš kur paimt. Eisiu skaityt nuo pradžių...
Nes nėr pabaigos laistymui ir ravėjimui. O kasdien privažinėt į sodą neišeina.

Dar turiu didžiulę misiją - iš naujo užveist gėlyną. Jaučiu, čia jau tik kitais metais? Pilna daugiamečių gėlių, bet viskas atgyveno, "skystai" atrodo.
Atsakyti