Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2011 06 13, 20:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Ir kaip galėjau ištylėti, kai pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif

Kai pradėjau rašyti prieš kokia tris ,keturi metus,tai tik griežtos kritikos sulaukdavau.Džiaugiuosi ,kad laikai keičiasi ir galima surasti bendraminčių.
Atsakyti
Aciu merginos, tikrai siltnamyje tik pazastis pomidorams patvarka is svilpaut galima, grazu, svaru, sirdis rami 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 14 birželio 2011 - 11:23
O sakykite, ar dar kas nors naudojate preparatus pagreitinti procesams po mulčiaus sluoksniu. Na kažką iš tų "Sianije" ar pan. man kažkaip rodos, kad pirmamečiame mulčiuotame darže dar nieko nevyksta g.gif Palaisčiau kažkada skiestom surūgusiom sultim. O šiltnamį tik prieš kelias savaites susodinau, tai dabar kilo mintis, kad gal reik palaistyti specialiais preparatais?
Atsakyti
Puslapiui truksta iliustraciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodysiu savo siltnaminius agurkus, mulciavau sienu, o tarplysvius uzklojau juoda plevele kad nereiktu ravet ar sieno tarplysviam smile.gif Pomidoru gal nerodysiu, bo piktzoliu ten pas mane ten netruksta, nors ir uzmulciuota nemazai, bet pomidorai sprendzianjt is augimo greicio ir kitu parametru piktzoliu nelabai bijo, toks gamtinis derinukas pas mane gavosi nes ravejimui laiko nelabai ir turiu kad ir noreciau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2011 06 14, 14:54)
Puslapiui truksta iliustraciju  mirksiukas.gif

karsta.gif koks grozis swoon.gif Su mielu noru visa darza apklociau sienu,alia mociute vaiksto is paskos ir burba,kada siena is siltnamio isnesi blink.gif Labai jai negrazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 14 birželio 2011 - 14:39
Man tai dabar toks grazus atrodo mulciutas darzas, o plikas isravetas kazkoks negyvas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2011 06 14, 14:54)
Puslapiui truksta iliustraciju  mirksiukas.gif

o kam tie tušti plastikiniai buteliai sukabinti?
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2011 06 14, 16:21)

čia šiuolaikinis daržo dekoravimo pavyzdys - naudos jokios, tik dėl grožio flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 14, 16:25)
čia šiuolaikinis daržo dekoravimo pavyzdys  - naudos jokios, tik dėl grožio  flirt.gif

o jei rimtai: kurmius, drugelius baido ar ką? g.gif
Atsakyti
rimtai ir parašiau. Teoriškai nuo kurmių, o praktiškai nuo nieko. Na, nebent paukščiams baidyt, kai vėjas yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2011 06 14, 16:21)

Aga,labai kurmiai isisiautejo doh.gif Tai nors kokios priemones reikejo imtis.Siandien pirkom ta prietaisa,kur garsa kazkoki skleidzia,ziuresiu ,kas bus.
Atsakyti