Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo, šiltnamio mulčiavimas

Vistiek man nelabai aišku su tom garstyčiom,tai kai jos užauga nupjauni ir viskas,nereikia žemę sukasti, viską palikti ant žemės?
Atsakyti
Na kiek aš supratau, tai jas tiesiog palieki ir viskas. Bet kaip mulčas kai užauga jos per mažai. Kai ji užauga, tada sodini žieminius rugius.
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 09, 11:24)
Vistiek man nelabai aišku su tom garstyčiom,tai kai jos užauga nupjauni ir viskas,nereikia žemę sukasti, viską palikti ant žemės?

kurios dabar pasėtos-aš su jomis nieko nedarysiu, paliksiu žiemai.
Atsakyti
Kad jos labai greit išdygsta
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 08 09, 11:52)
Kad jos labai greit išdygsta

na ir puiku. Tegul auga sėkmingai. žaliosios masės daug užaugins.
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 09, 11:24)

garstyčių šaknys, pūdamos pačios 'supurens' dirvą, užklojat plotą nupjauta antžemine dalimi ir pavasarį, jei nebus pilnai suirę, praskleisit pagal poreikį, kažką pasėsit ir atgal užstumsit. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 09, 11:58)
garstyčių šaknys, pūdamos pačios 'supurens' dirvą, užklojat plotą nupjauta antžemine dalimi ir pavasarį, jei nebus pilnai suirę, praskleisit pagal poreikį, kažką pasėsit ir atgal užstumsit. Viskas.

O jei dirva mulciuota g.gif kaip set, ar asnt mulco bert, gal irgi sudygs?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 08 09, 12:04)
O jei dirva mulciuota g.gif kaip set, ar asnt mulco bert, gal irgi sudygs?

garstyčias? Jei tai žolės, šieno, šiaudų mulčas, padarykit griovelį ir sėkit. Prispauskit sėklas lengvai, kaip ir viskas.
O jei klausiat apie sekantį pavasarį, tai jau rašiau, garstyčių rudeninės liekanos per žiemą gali pilnai ir nesuirti, tiesiog reikiamose vietose atstumti jas ir sėti. Garstyčių šaknų liekanos tikrai bus suirusios wink.gif
Atsakyti
Kadangi as esu ne tik pradedanti mulciuotoja o ir sodininke, tai negaliu atsidziaugti savo bulviu derliumi. Nezinau ar kad buvo uzmulciuotos, (ar kaimynes nuomone, kad nebuvo sodintos bulves toje vietoje tongue.gif ) mano bulves dideles, skanios ir is vienos vageles, mazdaug 15 kelmuku, prikasiau daugiau kaip puse didziulo maiso thumbup.gif (Tuo tarpu ta pati kaimyne is 2.5 karto didesnio ploto, prikase tik apie 2 kibirus) Nurautus bulvienojus, ar kaip juos pavadinti smile.gif , palikau ant ezios ir dar pribarsciau pjautos zoles.

Na va kiek prisigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2011 08 09, 12:52)
Kadangi as esu ne tik pradedanti mulciuotoja o ir sodininke, tai negaliu atsidziaugti savo bulviu derliumi. Nezinau ar kad buvo uzmulciuotos, (ar kaimynes nuomone, kad nebuvo sodintos bulves toje vietoje  tongue.gif ) mano bulves dideles, skanios ir is vienos vageles, mazdaug 15 kelmuku, prikasiau daugiau kaip puse didziulo maiso  thumbup.gif  (Tuo tarpu ta pati kaimyne is 2.5 karto didesnio ploto, prikase tik apie 2 kibirus) Nurautus bulvienojus, ar kaip juos pavadinti  smile.gif , palikau ant ezios ir dar pribarsciau pjautos zoles.

Na va kiek prisigyriau  blush2.gif

Smagu thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti