Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo, šiltnamio mulčiavimas

Su klausimu as ir iskarto atsiprasau, jei kartojuosi (siek tiek skaitineju kartais sia tema, bet nevisiskai viska blush2.gif ):

Jei veja buvo purksta nuo piktzoliu, tai kelinta zoles pjovima galima butu naudoti mulciavimui darzo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gigida: 13 birželio 2011 - 12:01
Pagaliau pavyko nuotraukas sutvarkyt.
Ka tik pasodinti ir apmulciuoti pomidoru daigeliai
user posted image
po savaites
user posted image
user posted image
paprikos ,kazko nukvakusios
user posted image
pomidoru siltnamis dabar
user posted image
ziediniai kopustai
user posted image
Exibition svogunai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 13 birželio 2011 - 14:04
QUOTE(*GREISI* @ 2011 06 13, 11:50)
Labukas,
man įrėmintos lysvės labai patinka.Ir šiaip daržas pas mane kai,kam labai keistas .Tarkim metras morkų,paskui svogūnų,agurkų,burokėlių,pastarnokų,braškių ir tt.Visur pamaišyta šalavijų,medetkų,įvairių gėlių...
Labai atsiprašau,bandysiu sumažinti kitas ir įkelti vėliau.Daryta su telefonu,negalvojau ,kad tokios didelės  doh.gif .

pamažinkit nuotrauką, visą puslapį ištempia- neina skaityt normaliai... o gal čia tik man taip? bet kitus (3;5 pusl. lyg ir normaliai rodo...)g.gif
Atsakyti
Labai gražus šiltnamis,aš nupjauta žole ir piktžolėm apmučiavau,reiktų dar ,turiu šieno,bet nesugalvoju,kaip pasmulkinti.Jei tokiu smulkintu šienu apmulčiuočiau lauke, bijau kad vėjas išpūs viską.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 11, 17:00)
man kaimyne sako (ziuredama i mano uzdengta darza), nu bet zinai, man tai taip negrazu. As jai sakau, o man tai taip giliai dzin grozis darze, bele maziau raveti reikia.. biggrin.gif

O aš va "po blatu" gavau iš kaimynų seno šieno ir šiaudų, pėju, kad užteks visam 4a daržui. tempiam su sūnum tą šieną, o MB burba nepatenkintas - sarmata nuo žmonių, sakys tinginių daržas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 06 13, 19:07)
... sakys tinginių daržas doh.gif

Nu, kad taip ir yra lotuliukas.gif Man ne viskas dar taip gaunasi, kaip norėčiau, bet darbo žyyyymiai mažiau mulčiuojant thumbup.gif Draugė turi didelį šiltnamį, tai per karščius prakaitą liejo ravėdama, laistydama ir purendama (užburtas ratas), o aš - bim bam thumbup.gif Kartą per mėnesį sluoksnį uždedu, palieju ir vaizdeliu grožiuosi thumbup.gif Ir pastebėjau, kad ši "liga" jau smarkiai plinta. Greitai bus niekam ne naujiena thumbup.gif
Atsakyti
O-ho, kokių nuotraukų pridėjot bigsmile.gif wub.gif Viena už kitą gražesnės wub.gif
Atsakyti
Čia diasajai turim but dėkingos,kad tokį gėrį užrodė..dabar galiu ir knyga sode ramiai paskaityt,ne tik ravet lekdama nuo vieno galo i kitą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 06 13, 20:27)
..dabar galiu ir knyga sode ramiai paskaityt,ne tik ravet lekdama nuo vieno galo i kitą doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir kaip galėjau ištylėti, kai pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
koks geras dalykas mulciavimas.raveti nereikia,laistyti irgi tik minimaliai,viskas auga kuo puikiausiai.anksciau budavo ''parduotos vasaros'' darze,net i ta puse ziuret nesinorejo. schmoll.gif o dabar pasaka thumbup.gif norisi eiti ir eiti.vyras sake gali ir namo negrizti,pastatysiu lova ir miegok siltnamyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doalma @ 2011 06 14, 09:26)
koks geras dalykas mulciavimas.raveti nereikia,laistyti irgi tik minimaliai,viskas auga kuo puikiausiai.anksciau budavo ''parduotos vasaros'' darze,net i ta puse ziuret nesinorejo. schmoll.gif o dabar pasaka thumbup.gif norisi eiti ir eiti.vyras sake gali ir namo negrizti,pastatysiu lova ir miegok siltnamyje biggrin.gif

O kam dar ta lova? Juk mulčio patalai tokie minkštučiai, belieka tik įsisukti kur nors tarp pomidorų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 13, 20:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Ir kaip galėjau ištylėti, kai pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif

Kai pradėjau rašyti prieš kokia tris ,keturi metus,tai tik griežtos kritikos sulaukdavau.Džiaugiuosi ,kad laikai keičiasi ir galima surasti bendraminčių.
Atsakyti