Kaip galima auginti agurkus http://www.google.co...l...ing&spell=1
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 08 03, 23:32)
Nepabandžius- nesužinosi
aš pritariu tokiai nuomonei, vistik reikia pačiai viską pabandyt
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 08 04, 09:32)
dabar kaip tik spinatams laikas. Nors dar sakyciau, gal siek tiek ankstoka. Jie nemegsta karscio, tad jeigu naktys tokios vesios ir isliks, tai po kokios savaites sakyciau pats tas seti..
tai va aš ir tokios info turiu, kad rudens nuėmimo šventei ,pats tas dabar sodint.sakau bandysiu vis kas kažkiek laiko po pakelį, jei kas ir nesigaus, tai bent traša žemei liks O jei užaugs taip kaip reik, tai būsiu laabai laiminga ir soti
tiesa pernai ir aš agurkams tvoreles iš šonų buvau pasidarius ir labai liuks buvo skinti ir gerai matėsi, šiemet kažkaip nepadariau ,ir truputi gailiuosi, nes tikrai sunkiau ten jų ieškoti po lapais ,kai jie taip susivynioję ir tų lapų daug ir tokie vešlūs.
[quote=*GREISI*,2011 08 04, 13:18]
[/quot
Vat pas mane ir atrodo, kaip pirmoje nuotraukoje, tik tvorelė tik 1.5 pločio, nes tik 5 daigai Nu tu matai, kažkas mano agurkus nupaparacino Kaip viskas čia tose fotkėse gražiai žiūrisi, jau planus pavasariui kurpiu. O savo f įkelt vistiek išmoksiu, jau reikalas pribrendo Tik reik pirma su fotoparatu prasivaikščiot Dėkit, merginos, daugiau vaizdelių, taip užveda, uch
Papildyta:
Bet pirmiausiai reikia atsakymo langą atsidaryt, jį nuleist žemyn, o tada į tą radikal.ru eit, ar taip? Nu sory,kad temą purvinu, bet vistiek turiu išmokt O gal dar kam aktualu, negi aš viena nemoku
[/quot
Vat pas mane ir atrodo, kaip pirmoje nuotraukoje, tik tvorelė tik 1.5 pločio, nes tik 5 daigai Nu tu matai, kažkas mano agurkus nupaparacino Kaip viskas čia tose fotkėse gražiai žiūrisi, jau planus pavasariui kurpiu. O savo f įkelt vistiek išmoksiu, jau reikalas pribrendo Tik reik pirma su fotoparatu prasivaikščiot Dėkit, merginos, daugiau vaizdelių, taip užveda, uch
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2011 08 04, 11:45)
Pabandysiu as paaiskinti kaip dedu, atsidarot si puslapiuka http://www.radikal.ru/ kur parasyta parinkti tai spaudziat ir pasirenkat nuotrauka paskui spaudziat ZAGRUZIT ten apacioj melynas, kur parasyta kody spaudziat rodykle ir pasirenkat 2 kartinka v tekste nukopijuojat ir ikeliat i atsakymo rasymo langeli, tikiuosi kad aiskiai parasiau
Bet pirmiausiai reikia atsakymo langą atsidaryt, jį nuleist žemyn, o tada į tą radikal.ru eit, ar taip? Nu sory,kad temą purvinu, bet vistiek turiu išmokt O gal dar kam aktualu, negi aš viena nemoku
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 08 04, 17:41)
Taip, spaudziat atsakyti ir galit naujoj kortelej atverti langa radikal.ru, taip patogiau(ant nuorodos spaudziat desini klavisa ir raso pasirinkti ar atverti naujoj kortelej ar lange tai renkates nauja kortele bus patogiau) nieko tokio ir mane mokino kaip ikelti
Man šita mintis patiko, kitais metais reikės bandyti padaryti:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 05, 00:18)
O kokie čia augalai?
QUOTE(diasaja @ 2011 08 05, 00:27)
O kokie čia augalai?
ten visos schemos buvo TIK agurkams reiškia - agurkai
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 05, 00:56)
ten visos schemos buvo TIK agurkams reiškia - agurkai
pernai bandžiau-nepatiko.
QUOTE(diasaja @ 2011 08 04, 23:59)
pernai bandžiau-nepatiko.
O as šiemet istempiau vielinę tvorą,tokią gan retą,tai Ne taip kaip pernai ,lapų raizgalynė..ner kur kojos padet ant žemės (o ir agurkus per tankiai buvau pasėjus,sudygo beveik visi,tai gaila buvo retint oi kaip vargau..
Man tvora pasiteisino,kitais metais dar ir žirniams tokią dėsiu
diasaja reikia Jūsų patarimo..nukasiau bulves,žemės žadu neart..tai man dabar ja gal taip gan stipriai su grėbliu pagrebliuot? Ir tada mulčiuot?
O jei pavasarį tik su frezu praeitų,gal nieko blogo?Jug ten negiliai žemė susijudina,ar geriau nereikia? Tik daryt ežias ir sodint?
Aciū
Laba diena.
Aš nukasus bulves vėl tą vietą labai kruopščiai atgal mulčium uždedu, kartono, kurį dėjau bulves sodinant nei pėdsakų nebelikę.
Nu bet varputis prasikala ir per kartoną. Tarp agurkų dygsta ir kvit. O esu apdėjus kartonu, ant viršaus storas sluoksnis žolės dedamas. Vistiek randa plyšelių. Gal papuvo jau kartonas, kol varputis dar gyvas buvo Bet varpučio galvytę nuskinu praeidama, daugiau nieko nedarau, plotas nedidelis, nenugalės manęs vistiek.
Šparaginės jau į pabaigą, tai nupjausiu palei žemę ir sukrausiu toje pačioje ežioje tuos kotus.
Aš nukasus bulves vėl tą vietą labai kruopščiai atgal mulčium uždedu, kartono, kurį dėjau bulves sodinant nei pėdsakų nebelikę.
Nu bet varputis prasikala ir per kartoną. Tarp agurkų dygsta ir kvit. O esu apdėjus kartonu, ant viršaus storas sluoksnis žolės dedamas. Vistiek randa plyšelių. Gal papuvo jau kartonas, kol varputis dar gyvas buvo Bet varpučio galvytę nuskinu praeidama, daugiau nieko nedarau, plotas nedidelis, nenugalės manęs vistiek.
Šparaginės jau į pabaigą, tai nupjausiu palei žemę ir sukrausiu toje pačioje ežioje tuos kotus.
QUOTE(zebrina @ 2011 08 05, 09:10)
..nukasiau bulves,žemės žadu neart..tai man dabar ja gal taip gan stipriai su grėbliu pagrebliuot? Ir tada mulčiuot?
Ar turėsi pakankamai mulčio iki žiemos, kad pastoviai galėtum užkloti visą žemę? jeigu TAIP, tai mulčiuok, jeigu NE, tai sėčiau sideratus.
QUOTE(diasaja @ 2011 08 05, 10:36)
Ar turėsi pakankamai mulčio iki žiemos, kad pastoviai galėtum užkloti visą žemę? jeigu TAIP, tai mulčiuok, jeigu NE, tai sėčiau sideratus.
pasakok kas tie sederastai, ką jie duoda kaip elgtis...užciklinai mulčiuot ir mane tai dabar neatsikratysi klausimų...