QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 08 02, 23:51)
Tai kad mulčiuojant piktžolės neauga (bent jau pas mane), ravėti nereikia, dar savanoriai dirba, ES parama, visa kita teritorija- šąbakštynas Nei rūpintis nei prižiūrėti, viskas natūraliai... Kame čia pervargimas O jeigu žole lysves apdėti taip sunku, tai jau...Šitą "varginantį" darbą man vaikai padaro Ir pavydo čia jokio nėra. Tik kaip ir visur Lietuvoje, nėra pusiausvyros, sveiko proto ir realybės suvokimo. Duok Dieve visiems sveikatos...Tikrai atsiras kas perka. Mane morkų, bulvių ir pomidorų (20 Lt /kg- tai mano visos valdiško darbo dienos įkainis ) kainos šokiravo, nes man pomidorus užsiauginti kainavo tik 3 lt už sėklų pakutį (Visa kita- rūpestis, meilė ir darbas). Kitoms- gal normalu ir pirks išsijuosusios. Tebūnie į sveikatą. Baikim šitą temą. Atsiprašau, kad užvedžiau.
O tema pakankamai draugiška Yra daug puikių ir geranoriškų moterėlių, kurios dalinasi patirtimi, kantriai padeda "naujokėms", ir tai yra puiku Kai aš pradėjau daržininkauti, dar nė forumų nebuvo Viskas per savo patyrimą. Visoms
O tema pakankamai draugiška Yra daug puikių ir geranoriškų moterėlių, kurios dalinasi patirtimi, kantriai padeda "naujokėms", ir tai yra puiku Kai aš pradėjau daržininkauti, dar nė forumų nebuvo Viskas per savo patyrimą. Visoms
žiūrint kokie plotai.Nu man jau vien į šiltnamius sutampyti nemažas darbas.O kur lauko daržas ,medeliai .Ir viskam neužtenka,tikriausiai šiemet dar pirksiu.Tai vat ir išauga ta savikaina.O jeigu pardavinėtum ,tai tikrai ne už dyką.Bet koks skirtumas nepardavinėjam po kol kas,tad ko pyktis.Žinau,kas augina,gan ekologiškai niekas už dyką neatiduoda.Seniau ,oi kaip tekdavo paieškoti dėl vaikų .Ir dabar neužtenka.Pavažinėji aplinkui ir matai,kad visi kaimiečiai ant kiaulių srutų viską augina,tad ir pusdykiu galima gauti.Trąšos nekainuoja,nes fermos tų srutų neturi kur dėti.Supils dar padidintą dozę.Gal dar net suars.Važiuoji ir matai kai kopūstai,vos ne tavo dydžio auga ir dar smėlynyuose.Tai vat.