QUOTE(IngridaB @ 2011 06 23, 09:03)
Yra darže tokia žolė,net mulčiavimas nepadeda.Vakar keikiausi,kai tarpueiliuose reikėjo kelti šieną,kad galėčiau nors kiek išrauti tą žolę.
Šaknis būna ilga,plona,daugiausiai ji nutrūksta,o pati piktžolė eina į šonus kabinasi į augalus ir jau ,kai leidi žydi rūžavai rožytės forma žiedeliai.Niekas jei nekenkia.
gerą žolytę mes turim.. (
šitą, ar ne?). Ir pas mane yra, iš nešienaujamų kaimyno plotų per tvorą prisisėjo
Braškėse vis virš mulčo išlenda, bet aš jo nekapstau - ištraukiu išlindusį vijoklį kiek traukiasi ir.. laukiu kol vėl pasirodys
vėl raunu. Bet braškės pas mane ten jau paskutiniai metai, tai išrovus jas teks perkasti dirvą ir išrinkt tas ilgas šaknis, nes kitaip su vijokliu nesusidorisiu
..Beje, ačiū tai, kuri čia rašė, kaip naktipiečiams krapų į šiltnamį ėjo
ir šliužus ant paprikų rado.. Jau savaitę mano vyras naktim kaimynų šunis lodina - po pora kartų sutemus nuslenka šliužų nurinkt. Nu taip apstojo paprikas, kad gal ir suvalgę būtų
, jei ne ta žinutė.. Ne tik paprikas - ir tabako lapus kaip delikatesą šlamščia (aš jo profilaktikai šiltnamy prisisodinusi). Mažiau jų ant augalų būna tik kai iš vakaro šviežia žole pamulčiuoju, tada tikriausiai ją žiaumoja.. na, tęsim kovą, žiūrėsim kiek ilgai jie dar vis lys ir lys...