QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 06 17, 11:02)
O aš galiu pasiguosti, kad niekada kurklių nebuvo, ir postus apie juos skaičiau kaip siaubo trilerį kokį, ir še tau, šįryt visi agurkai lysvėje išguldyti Jau žydėjo Ar nebus čia mulčiavimo "dovanėlė" netikėta Bandau išmąstyti, kad kai nemulčiavau, tai piktžolių šaknų ant jų kelio pasitaikydavo, o dabar, kai žemėje tik daržovių šaknys, tai gal...Mulčiuoju jau trečius metus Ką manot? Jug turiu ir kurmių, ir varlių neatsiginu, ir grybų...Iš kur jie dabar
Gal tai ne kurklių, o pelėnų darbas. Šiais metais man pelėnai siaubą kelia, visą daržą išmakalavo, o jau po rožių krūmais tai išvis patyliu. Ir kaip juos naikinti. Nuodais?
QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2011 06 17, 11:37)
Sveikos.
Gal kuri auginat ar auginot japonikus ridikus. Tokie ilgi balti stambus... Jie pas mane zydi. Matyt del mulciavimo. O sakneles dar nestambios. Sejau pavasari kartu su ridikeliais. Gal tuos ziedus isskinti? Kad netrugdytu saknims?
Pas kazkuria is jusu maciau tagete tarp kopustu. Nuo koji saugo? Nuo baltuku?
Gal kuri auginat ar auginot japonikus ridikus. Tokie ilgi balti stambus... Jie pas mane zydi. Matyt del mulciavimo. O sakneles dar nestambios. Sejau pavasari kartu su ridikeliais. Gal tuos ziedus isskinti? Kad netrugdytu saknims?
Pas kazkuria is jusu maciau tagete tarp kopustu. Nuo koji saugo? Nuo baltuku?
Japoninius ridikus per anksti pasėjais. Juos, regis, atroj vasaros pusėj sėja.