QUOTE(Jutare @ 2011 06 09, 09:51)
įsivaizduoju, kaip kvepia jazminai
Aš kaitinau ant elektrinės viryklės. Pas mane 9 padalos, kaitinau ant 3. Kai baigiau, nes indas jau buvo pilnas beveik prilašėjęs, žiedlapiai dar buvo drėgni, bet vandens jau visai mažai buvo likę. Man per pusantros valandos prilašėjo apie 150 ml hidrolato
Dar galvoju, o iš agurklių žiedų jeigu pabandžius daryti? Sėklų aliejus tai pasakiškas, bet va garinant žiedus kaži ar būtų kokios naudos Nupušimas kokis tai
Aš kaitinau ant elektrinės viryklės. Pas mane 9 padalos, kaitinau ant 3. Kai baigiau, nes indas jau buvo pilnas beveik prilašėjęs, žiedlapiai dar buvo drėgni, bet vandens jau visai mažai buvo likę. Man per pusantros valandos prilašėjo apie 150 ml hidrolato
Dar galvoju, o iš agurklių žiedų jeigu pabandžius daryti? Sėklų aliejus tai pasakiškas, bet va garinant žiedus kaži ar būtų kokios naudos Nupušimas kokis tai
Bet aš turiu susirašius kitą būdą, kuris man atrodo kažkoks lengvesnis ir gal steriliau viskas gautųsi. Dabar nežinau kur jis buvo, kad įmesti nuorodą, tai surašysiu. Ant viryklės statyti virdulį ( gal galima greitpuodį tokį senovišką dar kažkur turiu neišmetusi) ,sudėti į jį žiedelius, užpilti vandenuku, ant snapo užmauti šlangelę, tinkamą maistui, ją nuleisti žemiau viryklės ,imerkti kilpą į šaltą vandenį, o dar žemiau galą jos įkišti jau tiesiai į sterilų buteliuką . MB dar sakė ,kad tą kilpą šlangutės galima įstatyti į kriauklę ,indas kuriame ji bus įmerkta turi būti šiek tiek paverstas ir leisti silpna srovele šaltą vandenį. Tada nereiktų žaisti su ledais. Arba jei ta šlangutė ilga nuo viryklės iki kriauklės, tai ir taip atvės( be ledų ir vandens). Bet juokiasi MB, kad baudą galim užsidirbti ( kaip samanės gamintojai).