Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(SECREAT @ 2011 07 05, 22:05)
Krema nuo spuogu dariau.tai nznau ar isikalbejimas,bet kelias dienas tepiausi,o pms labai ryskus pas mane,ir visa kaip mazvaike bunu pulingu spuogu isvagotu veidu,o va dbr turi mm atkeliauti,ir ne vieno tokio baisaus spuogo nera  bigsmile.gif  o kremukas toks:

po 5ml(lazdyno,tamanu,moringu ir sezamu al)
    4ml kukui al
po 1ml(ersketroziu, medetku, avokadu,saltalankiu al)
  7ml OLIVEM
15m; slamuciu h-lato
  10ml citrinines verbenos h-lato
  10ml ramuneliu h-lato
    5ml kadagiu h-lato
    5ml pipirmetes h-lato
    2ml ozkos pieno milteliu
    0,5ml alantoino
po 1l rozmarinu,levandu,citrinu,bergamontes, pelargoniju EA
20l pantenolio/

ačiū už info, tikrai pasibandysiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 07 06, 10:50)
Kaip naudojot tą vynuogių lapų ekstraktą - į skystąją dalį ir šildėt ar pabaigoj kaip pagerinimą? 4u.gif
Aš irgi dariau mamai kremą kojoms, tai pyliau į distiliuotą vandenį bei poto jau į gatavą kremą šiek tiek, kad stipriau veiktų, tsakant biggrin.gif

Aš sujungiau vandeninę dalį su aliejais, o tada po truputį pyliau vynuogių lapų ekstraktą vis pamaišant ir paplakant - labai puikiai viskas susijungė. Tik pažiūrėjau, kad brangus jis velnias, aš net 18ml jo sunaudojau gamindama 60ml kremo, tai praktiškai tik dar vienam kartui liko, nes buteliuke tik 30ml
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 06, 10:46)
Aš sujungiau vandeninę dalį su aliejais, o tada po truputį pyliau vynuogių lapų ekstraktą vis pamaišant ir paplakant - labai puikiai viskas susijungė. Tik pažiūrėjau, kad brangus jis velnias, aš net 18ml jo sunaudojau gamindama 60ml kremo, tai praktiškai tik dar vienam kartui liko, nes buteliuke tik 30ml

Aišku 4u.gif Aha, galėtų būt didesnis kiekis. Kad nors kremas veiksmingas būtų... smile.gif
Atsakyti
Hm, o cia kazin gera akcija? g.gif Tas pats Monoi Tiare kitur 27 lt, cia raso 50 lt, bet gal geras.. g.gif
Atsakyti
Labas,mergaites smile.gif

Sakykit,kas BACTI PUR turi,kazkas minejo,jog isdarko krema biggrin.gif as i maza induka sudejau,kad pasiziureti kas darysis,tai nuo 5lasiuku,kremas man skystas skystas pasidare... doh.gif tai vasko jauciu dvigubai deti reikia,kad naudoti ta priemone?nepatinka man tada ta priemone visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 07 05, 19:38)
Na, šaldyti neturiu tiek vietos. Šaldiklis užgrūstas uogomis ir kitomis gėrybėmis.O šiaip vėsiai nestovės ilgai?

as hidrolata darau su distiliavimo aparatu, tai specialiai laikiau 2 metus ir ka - po tiek laiko vis dar geras. tiesa buvo medetku, ciobreliu ir melisu
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2011 07 06, 16:29)
as hidrolata darau su distiliavimo aparatu, tai specialiai laikiau 2 metus ir ka - po tiek laiko vis dar geras. tiesa buvo medetku, ciobreliu ir melisu

Mano erškėtrožių stovi kol kas gerai, o kiti anksčiau daryti pradeda drumstis ant dugno. verysad.gif Sukišau į šaldiklį dalį. O kokiu aparatu darai? O aš tiek nemažai prisigaminau, galvojau, kad stovės. Ir dar iš rožių gaminčiau, bet dabar susilaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 07 06, 16:23)
Labas,mergaites smile.gif

Sakykit,kas BACTI PUR turi,kazkas minejo,jog isdarko krema biggrin.gif as i maza induka sudejau,kad pasiziureti kas darysis,tai nuo 5lasiuku,kremas man skystas skystas pasidare...  doh.gif  tai vasko jauciu dvigubai deti reikia,kad naudoti ta priemone?nepatinka man tada ta priemone visai  biggrin.gif

Aš pas jus paskaičius supratau, kodėl manasis pirmas kremas su olivem nepavyko! nes bactipur buvo kaltas. Taigi dabar ji pagaliau prisiruošiau įlašinti į hidrolatą, dar b5 ir hidrokomplekso įlašinau, bus mano tonikas. Taip tingiu kremą maišytis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 06, 16:15)
Hm, o cia kazin gera akcija? g.gif Tas pats Monoi Tiare kitur 27 lt, cia raso 50 lt, bet gal geras.. g.gif

KN turėtų būti tikrai geras, o kainuoja 29 lt už 60 ml. Tai čia jau kaina užkelta turbūt gerai. Bet rezultate gaunasi pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 06 liepos 2011 - 17:36
QUOTE(SaDa @ 2011 07 06, 12:25)
O kur perki? O jei dabar daziau su Chna, tai gerai juos ant virsaus dazyt, nepazaliuosiu?

čia Vilniuj turėtų turėt: http://www.studijase.../page/kontaktai

Kaune taip pat yra jų salonas http://www.spec.lt/k...nta_uab_412227/
Aš juos pradėjau naudot vos jiems pasirodžius. Deja, parduotuvėse jų nėra ir sakė nebus. Kai norit ką taisyt, reikia eiti pas profesionalus. Labai sunku ką patart, kai pats su tuo nesusidūręs.

čia temutė supermamose: http://www.supermama...t207981-50.html
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti