QUOTE(SECREAT @ 2011 07 05, 18:50)
ale kelios dienos is eiles blogos...o viena krema kaip sugadinau...priskaiciau,kad sunkiu alieju turi buti 20proc.tai logiska,kad lengvu turi buti 80proc.o as isikaliau kad 30proc.nu tu *****,ir taip ir taip skaiciuoju ir nesuprantu kas ne taip.nors visada kremus darau is 40proc alieju ir 60proc vandens.nusigrybavau visai i lankas.kremas kaip ir nieko bus kunui,ale veidui man nlb tiko,sauset pradejo oda tai viska perdariau,ir gavosi liux zodziu taip,kiek kartu ko esu darius specialiai dovanom(dekupazas ir kiti rankdarbiai)- niekada nesigauna...kai dariau neskubant,siaip norint pabandyti-gaunasi viskas puikiai o cia lakstau kad terminai spaudzia,greiciau reikia viska padaryti ir ka...sudskis...
Alioniuk,gal koki patarima,kaip isgelbeti tuos mano sutrupejusius i miltukus burbulus?kazko dadet,kad sukibtu geriau?
Alioniuk,gal koki patarima,kaip isgelbeti tuos mano sutrupejusius i miltukus burbulus?kazko dadet,kad sukibtu geriau?
ne tu viena tokia , as daznai darau dovanu, bet kai terminai spaudzia, tai daznai neiseina
o isgelbeti sutrupinejusius.. nebent bandymais, paimti maza kieki ir ideti aliejaus, ziureti kaip sulips, arba sauso pieno, pasuku...krakmolo..tiksliai sunku pasakyti..