Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(SECREAT @ 2011 07 05, 18:50)
ale kelios dienos is eiles blogos...o viena krema kaip sugadinau...priskaiciau,kad sunkiu alieju turi buti 20proc.tai logiska,kad lengvu turi buti 80proc.o as isikaliau kad 30proc.nu tu *****,ir taip ir taip skaiciuoju ir nesuprantu kas ne taip.nors visada kremus darau is 40proc alieju ir 60proc vandens.nusigrybavau visai i lankas.kremas kaip ir nieko bus kunui,ale veidui man nlb tiko,sauset pradejo oda  doh.gif  tai viska perdariau,ir gavosi liux biggrin.gif zodziu taip,kiek kartu ko esu darius specialiai dovanom(dekupazas ir kiti rankdarbiai)- niekada nesigauna...kai dariau neskubant,siaip norint pabandyti-gaunasi viskas puikiai biggrin.gif o cia lakstau kad terminai spaudzia,greiciau reikia viska padaryti ir ka...sudskis...

Alioniuk,gal koki patarima,kaip isgelbeti tuos mano sutrupejusius i miltukus burbulus?kazko dadet,kad sukibtu geriau?

ne tu viena tokia mirksiukas.gif , as daznai darau dovanu, bet kai terminai spaudzia, tai daznai neiseina doh.gif
o isgelbeti sutrupinejusius.. g.gif nebent bandymais, paimti maza kieki ir ideti aliejaus, ziureti kaip sulips, arba sauso pieno, pasuku...krakmolo..tiksliai sunku pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 05, 21:57)
Kuo jis pasakiškas ir kokia sudėtis?
O aš vakar gavau AZ siuntinuką, šiandien gaminausi 2 kietus šampūnus, kakavinį - karamelinį lūpų balzamą ir pagaminau mamai kremą venoms su tuo nauju vynuogių lapų ekstraktu iš AZ. Gamybos diena šiandien buvo bigsmile.gif

Lauksiu komentarų apie kremą nuo venų plėtimosi bigsmile.gif mane nervina, kad alga tik už dviejų savaičių, o atliekamų pinigėlių neturiu ban.gif pusę pardės ten iššluočiau biggrin.gif

aš kiek dariau kietų šampūnų, tai man jie nerealiai patinka, bet šiek tiek nervina, kad tyžta jie. g.gif Aš darau su chna, kitus su moliu. tai jau pastebėjau, kad nuo molio tyžta. Bet man norėtųsi tokių stabilesnių. Kaip juos tokius padaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 05, 21:57)

O kremą venoms su tuo nauju vynuogių lapų ekstraktu iš AZ. Gamybos diena šiandien buvo bigsmile.gif

thumbup.gif ir as jau ruosiuosi ji daryti ,bet gal palauksiu kito siuntinio nes rozmarino hidrolato neturiu doh.gif
Atsakyti
Krema nuo spuogu dariau.tai nznau ar isikalbejimas,bet kelias dienas tepiausi,o pms labai ryskus pas mane,ir visa kaip mazvaike bunu pulingu spuogu isvagotu veidu,o va dbr turi mm atkeliauti,ir ne vieno tokio baisaus spuogo nera bigsmile.gif o kremukas toks:

po 5ml(lazdyno,tamanu,moringu ir sezamu al)
4ml kukui al
po 1ml(ersketroziu, medetku, avokadu,saltalankiu al)
7ml OLIVEM
15m; slamuciu h-lato
10ml citrinines verbenos h-lato
10ml ramuneliu h-lato
5ml kadagiu h-lato
5ml pipirmetes h-lato
2ml ozkos pieno milteliu
0,5ml alantoino
po 1l rozmarinu,levandu,citrinu,bergamontes, pelargoniju EA
20l pantenolio/
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 05, 23:01)
Lauksiu komentarų apie kremą nuo venų plėtimosi  bigsmile.gif  mane nervina, kad alga tik už dviejų savaičių, o atliekamų pinigėlių neturiu  ban.gif  pusę pardės ten iššluočiau biggrin.gif

aš kiek dariau kietų šampūnų, tai man jie nerealiai patinka, bet šiek tiek nervina, kad tyžta jie.  g.gif  Aš darau su chna, kitus su moliu. tai jau pastebėjau, kad nuo molio tyžta. Bet man norėtųsi tokių stabilesnių.  Kaip juos tokius padaryt? g.gif

Gerai, komentarai manau bus po kokios savaitės - dviejų.

O man nei vienas šampūnas neištižo g.gif Gal molio per daug dedi? Arba laikai drėgmėje? Nes aš po maudynių visada gerai iždžioviniu šampūniuką, o tada nešu atgal į vonią ir padedu lentynėlėje, kad nemirktų vandenyje kur arti vonios ar dušo.

QUOTE(SECREAT @ 2011 07 05, 23:05)
Krema nuo spuogu dariau.tai nznau ar isikalbejimas,bet kelias dienas tepiausi,o pms labai ryskus pas mane,ir visa kaip mazvaike bunu pulingu spuogu isvagotu veidu,o va dbr turi mm atkeliauti,ir ne vieno tokio baisaus spuogo nera  bigsmile.gif  o kremukas toks:

po 5ml(lazdyno,tamanu,moringu ir sezamu al)
    4ml kukui al
po 1ml(ersketroziu, medetku, avokadu,saltalankiu al)
  7ml OLIVEM
15m; slamuciu h-lato
  10ml citrinines verbenos h-lato
  10ml ramuneliu h-lato
    5ml kadagiu h-lato
    5ml pipirmetes h-lato
    2ml ozkos pieno milteliu
    0,5ml alantoino
po 1l rozmarinu,levandu,citrinu,bergamontes, pelargoniju EA
20l pantenolio/

O jau sudėtis... Aš net pusės viso to neturiu biggrin.gif

Dar pagaminau ką tik tokį mišinuką paakiams mamai tepliotis, pagal Bryylos receptą, žiūrėsim aks bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 07 05, 20:05)
o kremukas toks:

labai turtinga sudetis biggrin.gif tures poveiki viskas kai po tiek nedaug? smile.gif

idomu, kad su pienu ir be konservanto. kaip tik galvoju gamint su pienu.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 05, 23:03)
labai turtinga sudetis biggrin.gif tures poveiki viskas kai po tiek nedaug? smile.gif

idomu, kad su pienu ir be konservanto. kaip tik galvoju gamint su pienu.

dejau konservanto,ale pamirsau parasyti biggrin.gif
nu nznau,gal isikalbejau sau,ale man jauciasi kad veikia blush2.gif sakau,kokia bunu per mm,ir kaip dbr,tai oda lygut lygutele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 05, 20:57)
Kuo jis pasakiškas ir kokia sudėtis?
O aš vakar gavau AZ siuntinuką, šiandien gaminausi 2 kietus šampūnus, kakavinį - karamelinį lūpų balzamą ir pagaminau mamai kremą venoms su tuo nauju vynuogių lapų ekstraktu iš AZ. Gamybos diena šiandien buvo bigsmile.gif

Kaip naudojot tą vynuogių lapų ekstraktą - į skystąją dalį ir šildėt ar pabaigoj kaip pagerinimą? 4u.gif
Aš irgi dariau mamai kremą kojoms, tai pyliau į distiliuotą vandenį bei poto jau į gatavą kremą šiek tiek, kad stipriau veiktų, tsakant biggrin.gif
Atsakyti
O yra gal tarp musu blondiniu, man idomu kokiais dazais dazotes , kad butu sviesi, ne geltona plauku spalva. Na su Chna Blonde kai nusidaziau tai sviesoj visiskai geltona atrodau, brrr kaip negrazu. Kazai kada nusiplausiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 07 06, 11:53)
O yra gal tarp musu blondiniu, man idomu kokiais dazais dazotes , kad butu sviesi, ne geltona plauku spalva. Na su Chna Blonde kai nusidaziau tai sviesoj visiskai geltona atrodau, brrr kaip negrazu. Kazai kada nusiplausiu.  g.gif

Yra mirksiukas.gif , jau metus dažau Selective professional mildcoluor 10.1 be amonjako . Spalva nebloga, bet žilų nenudažo, greit nusiplauna.

gal ir ne pats geriausias variantas, bet keisti kol kas nematau į ką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 07 06, 12:23)
Yra mirksiukas.gif , jau metus dažau Selective professional  mildcoluor 10.1 be amonjako . Spalva nebloga, bet žilų nenudažo, greit nusiplauna. 

gal ir ne pats geriausias variantas, bet keisti kol kas nematau į ką. 4u.gif

O kur perki? O jei dabar daziau su Chna, tai gerai juos ant virsaus dazyt, nepazaliuosiu?
Atsakyti
Merginos, ką geriausia plaukams iš AZ paimti, kad slidinti, žvilginti plaukų galiukus? Aš turiu kviečių baltymų, provit B5, AHA, šilkas baigias. Gal tą ala silikoną? Draugė užsiprašė plaukams serumo, sesuo išsikarpė plaukus. Tai reik kažkokio papildo.
O tą plaukams kondicionierių (conditionier emulsifier) galima naudoti nenuplaunamiems serumams?
Atsakyti