Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

gal kuri zinote, kuris EA gali uztesti meseniu cikla, t.y. atitolinti tas dienas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 07 05, 11:46)
gal kuri zinote, kuris EA gali uztesti meseniu cikla, t.y. atitolinti tas dienas?  ax.gif

del EA nezinau, bet pabandykite pavalgyti citrinos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 07 05, 15:46)
gal kuri zinote, kuris EA gali uztesti meseniu cikla, t.y. atitolinti tas dienas?  ax.gif

as irgi esu girdejus kad reikia valgyt daug citrinos. Bet nebandziau.
Atsakyti
Man toki finta pavyko padaryti geriant daug vit c. Kokias 5-6 tabletes i diena geriau.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 07 05, 15:08)
Man toki finta pavyko padaryti geriant daug vit c. Kokias 5-6 tabletes i diena geriau.

mes baseine pastoviai gerdavom vit.C.. kas valandą po 1-2. Vitaminas C sutraukia kraujagysles. tik tiek, kad nuo didelio kiekio skrandį skaudėt pradeda:)
Atsakyti
Pasigaminau vakar liepžiedžių hidrolato. Bet kažin kiek realiai tie namie gaminti hidrolatai bus tinkami naudoti? Gal geriau žaliavą džiovinti ir paskui žiemą gamintis?
Atsakyti
Kazkurios is jusu tinklarasty uztikau hidrolato gaminimo buda,isbandziau su ramunelem.Tai zinokit labai patiko, o hidrolata uzsisaldziau i ledo kubelius,rytais gaivinsiu veida.Dar mastau apie zalosios arbatos hidrolata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 07 05, 15:23)
Kazkurios is jusu tinklarasty uztikau hidrolato gaminimo buda,isbandziau su ramunelem.Tai zinokit labai patiko, o hidrolata uzsisaldziau i ledo kubelius,rytais gaivinsiu veida.Dar mastau apie zalosios arbatos hidrolata ax.gif

zalios ir baltos arbatos hidrolatai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , jie labai puikiai saldo, vesina oda vasara, tiesiog purksti kaip tonika. Arba vietoj hidrolato uzpilti saltu distiliuotu vandeniu arbatas ir palaikyti pora dienu saldytuve, kartais pamaisant.
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2011 07 05, 15:04)
Pasigaminau vakar liepžiedžių hidrolato. Bet kažin kiek realiai tie namie gaminti hidrolatai bus tinkami naudoti? Gal geriau žaliavą džiovinti ir paskui žiemą gamintis?

zaliava galima dziovinti, kai kuria net saldyti. Ir jau pagaminta hidrolata saldyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 05 liepos 2011 - 18:01
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 05, 18:57)
zalios ir baltos arbatos hidrolatai yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , jie labai puikiai saldo, vesina oda vasara, tiesiog purksti kaip tonika. Arba vietoj hidrolato uzpilti saltu distiliuotu vandeniu arbatas ir palaikyti pora dienu saldytuve, kartais pamaisant.
Papildyta:
zaliava galima dziovinti, kai kuria net saldyti. Ir jau pagaminta  hidrolata saldyti bigsmile.gif

Na, šaldyti neturiu tiek vietos. Šaldiklis užgrūstas uogomis ir kitomis gėrybėmis.O šiaip vėsiai nestovės ilgai?
Atsakyti
Svekos
Brukstelkit receptuka kremo uzpakaliukui vaikui. Man reiktu su tiksliais dozavimais be em. vasko ir vasko
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 07 05, 16:38)
Na, šaldyti neturiu tiek vietos. Šaldiklis užgrūstas uogomis ir kitomis gėrybėmis.O šiaip vėsiai nestovės ilgai?

labai daug priklauso ir nuo zaliavos, vieni hidrolatai stabilesni, kiti maziau..Taip pat nuo indeliu dezinfekcijos ir t.t. Bet jei laikytis svaros taisykliu keleta menesiu islaiko.
O jei jau labai daug turite doh.gif ir nenorite dziovinti zoleles, ipilkite hidrolata i isdezinfekuota stiklaini, ir uzsukite ax.gif kaip agurkus ziemai tongue.gif , kad oras visishkai nepakliutu. Tiesiog uzdaryti nepakaktu..Tada dar ilgiau isgyventu
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 05, 19:53)
labai daug priklauso ir nuo zaliavos, vieni hidrolatai stabilesni, kiti maziau..Taip pat nuo indeliu dezinfekcijos ir t.t. Bet jei laikytis svaros taisykliu keleta menesiu islaiko.
  O jei jau labai daug turite doh.gif  ir nenorite dziovinti zoleles, ipilkite hidrolata i isdezinfekuota stiklaini, ir uzsukite  ax.gif  kaip agurkus ziemai  tongue.gif , kad oras visishkai nepakliutu. Tiesiog uzdaryti nepakaktu..Tada dar ilgiau isgyventu

Tada vis tik geraiusia šaldyti? O aš kvaila galvojau, kad jie stovės puikiai kaip pirktiniai doh.gif . Ir prisigaminau daug. O iš džiovintos žaliavos tokia pat kokybė gaunasi ar prastesnė? Man atrodo, kad geriau iš šviežios žaliavos ir šaldyti tada. Bet vietos reikia daug ir indukų mažiukų, kad po mažą kiekį atsišildyti. Na ir makalynė.
Atsakyti