Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

Laba ryta!

vonios burbulus dariau i vaikiskas smelio formeles ir siand man jos neissiima.gal turit minciu,kaip iskrapstyti jas? doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ponios:)

meistravausi šiąnakt kūno kremą, veido kremą, molio kaukes, viriau rožių hidrolatą..o šiandien mirštu kaip miego noriu biggrin.gif

na bet bent jau draugė patenkinta gaminiais:)

Atsakyti
gera diena visoms, perskaicius visas temas esu, bet va ka naudoti pries strazdanas kazkaip neuzkibo arba netycia praleidau, pasidalinkit mergaites patirtim( jos jus daugiau turit ) gal ka bandet ar yra kokie veiksmingiausi aliejukai ar misinukai, norisi kazka susimeistraut be AHA ba labai daznai saulutej tenka but..aciu visoms ax.gif
Atsakyti
mergaites, priminkit kaip virti hidrolatus? noriu ir as pradeti... blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Na va isbandziau AZ emulsikli nr 2, bent jau pirmu bandymu labai nepatiko, niekada neturejau problemu darant kremus su vasku ar BTMS, o va su emulsikliu gavosi nesamone, pradzioj kaip ir jungesi vanduo aliejai sviestai, sulasinus eterinius ir benzoina pradejo skysteti ir gavos kremas kaip surugusio pieno konsistencijos. Bandziau dar pakaitint ir ipilti vaskos vistiek tas pats. Tada palaukiau kol sustings sviestai ir vel plakiau, na atrode gal ir nieko, bet ryte skysti aliejai buvo atsiskyre, Tai vel ismaisiau, na ziuresim kaip tas kremas gyvens toliau.

Man tik keista kad skyresi nes siaip dedant sviestmedi, mangu sv. jau jie gerai susijungia su vandeniu ir aliejais, o va siuo bandymu su emulsikliu kazkas sureagavo blogai.

Na va dar isbandziau Chna Blond, aisku blond nesigavau, ten kur naturalus atauge plaukai tai neigavo jokios spalvos, o kur buvo dazyti, tapo geltonesni. Laikiau apie 1.5 val.

Sekantis bus bandymas su burokeliu sultim lupu balzamas.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 07 04, 14:34)
Na va isbandziau AZ emulsikli nr 2, bent jau pirmu bandymu labai nepatiko, niekada neturejau problemu darant kremus su vasku ar BTMS, o va su emulsikliu gavosi nesamone, pradzioj kaip ir jungesi vanduo aliejai sviestai, sulasinus eterinius ir benzoina pradejo skysteti ir gavos kremas kaip surugusio pieno konsistencijos. Bandziau dar pakaitint ir ipilti vaskos vistiek tas pats. Tada palaukiau kol sustings sviestai ir vel plakiau, na atrode gal ir nieko, bet ryte skysti aliejai buvo atsiskyre, Tai vel ismaisiau, na ziuresim kaip tas kremas gyvens toliau.

Man tik keista kad skyresi nes siaip dedant sviestmedi, mangu sv. jau jie gerai susijungia su vandeniu ir aliejais, o va siuo bandymu su emulsikliu kazkas sureagavo blogai.
Na va dar isbandziau Chna Blond, aisku blond nesigavau, ten kur naturalus atauge plaukai tai neigavo jokios spalvos, o kur buvo dazyti, tapo geltonesni. Laikiau apie 1.5 val.

Sekantis bus bandymas su burokeliu sultim lupu balzamas.

O aš su šiuo emulsikliu dariau pagal tokias proporcijas:

3% emulsinimo vaškas № 2
3%, sojų lecitinas
30%, vynuogių kauliukų aliejus
63.4% morkų hidroliato
0,6% konservatorių Cosgard

Gavosi bent man superinis kremukas, toks kaip pienelis ir jau kokia antra savaitė stabilus. nedėjau jokių et.al, nes norėjau tokio vasariško, lengvučio
Atsakyti
na va mano pirmieji lupu dazai-blizgis. istikruju persistengiau su spalva, gavosi man per tamsi, tai reiks kam nors dovanoti kas megsta tokio tamsumo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 04 liepos 2011 - 16:06
QUOTE(SaDa @ 2011 07 04, 17:06)
na va mano pirmieji lupu dazai-blizgis

man skaniai atrodo wub.gif idomu ant lupu kaip ir kaip laikosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 07 04, 18:17)
man skaniai atrodo  wub.gif  idomu ant lupu kaip ir kaip laikosi  bigsmile.gif

isbandysiu pasakysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 07 04, 10:23)
Laba ryta!
vonios burbulus dariau i vaikiskas smelio formeles ir siand man jos neissiima.gal turit minciu,kaip iskrapstyti jas?  doh.gif

Grūsk į šaldymo kamerą, gal išsiims pastingę g.gif

QUOTE(SaDa @ 2011 07 04, 18:06)
na va mano pirmieji lupu dazai-blizgis. istikruju persistengiau su spalva, gavosi man per tamsi, tai reiks kam nors dovanoti kas megsta tokio tamsumo.

user posted image

Spalva thumbup.gif Ką dėjai? Čia gavosi toks pirštu tepamas blizgis? Atrodo tikrai labai skaniai
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 07 04, 17:06)

thumbup.gif kokį procentą kokių oksidų, micų dėjot? Ant lūpų toks pat intensyvus kaip ir indelyje?
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 07 04, 21:35)
thumbup.gif kokį procentą kokių oksidų, micų dėjot? Ant lūpų toks pat intensyvus kaip ir indelyje?

Sudetis tai labai paprasta, dariau pagal AZ recepta:

Ingrédients : Sudėtis:

- saldžiųjų migdolų aliejus: 4,5 ml

- Bičių vaškas : 2,5 g

- Taukmedžio sviestas: 2,5 g

- Burokėlių sultys: 16 lašų

- Mango kvapas is AZ: 4 lašai

- Vitamine E : 1 goutte - Vitaminas E: 1 lašas

Sumaisius viska man gavosi kietokas, todel is akies dar pyliau salto migdolu aliejaus. Tada pasitepiau ir labai truko blizesio, na ir imaisiau is akies Micra Cuivre (apie 0,5 g).
Ir viskas.
Spalva gaunasi panasi ir ant lupu, gal biski blankesne, laikosi dazai visai gerai. Bet kadangi as sviesi ir nepratus prie tokiu ryskiu spalvu tai man netinka, padovanosiu kokiai draugei kuri megsta tokias spalvas.

bandysiu kita karta deti maziau burokeliu sulciu, arba gal isvis ju nedeti tik zeruti. g.gif

Atsakyti