Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(SaDa @ 2011 07 02, 11:49)
o jis buna prie zele sitos firmos, ar kokiu miltu?

Miltų, kitų krakmolų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(tuska @ 2011 07 02, 08:47)
Tai jo butent sitas taukmedzio sv. bet kaip suprantu ir tikiuosi kad ir isgrynintas jis savo geruju savybiu neprarades tikriausiai ar ne g.gif  rolleyes.gif

visu tikrai neprarades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2011 07 02, 13:28)
Miltų, kitų krakmolų ir t.t.

aciu, eisiu laimes ieskot prie miltu.
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 07 02, 09:58)
O kaip emulsija darei? Man bacti pur kazkodel destabilizuoja krema  doh.gif

Taip, jis ne viska megsta ax.gif Is pradziu bandziau ivairius emulsiklius - su
Olivem 1000 visai netiko (nors ji megstu blush2.gif ), bet uztai tiko su emulsikliu nr. 3 (AZ). Taip pat pastebejau, kad ne visi hidroliatai jam patinka - su levandu 1:5 visai netiko, tiko su salaviju 1:8 ir pipirmete 1:8 (gal but del konscentracijos g.gif ). Be to jis nelabai megsta su kai kuriais EA "draugauti" ax.gif
Konservanta dejau GSE (nors pagal az jis su emulsikliu nr. 3 nelabai tinka, bet man tiko). Be to gaminant viska dejau labai labai atsargiai ir itin po truputi.

Dabar naudoju ir ryte, ir vakare 4u.gif Zinoma rudeni reiks truputi keisti receptura, nes atves orai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butybė: 02 liepos 2011 - 13:23
Ar žinot mergaitės šitą puslapiuką? Daug receptų, informacijos, o prie Spa procedūros namuose ir prof. naudojimui galima parsisiūst nemokamą pdf knygą. Taip pat gera info ką daryt dėl PSORIAZĖS 9 (žvynelinės), nuoroda psl. apačioje, viskas surinkta į vieną vietą. Visa ko daug, nagrinėju
http://www.aromantic.co.uk/
Atsakyti
Dar yra mokamų knygelių (1,9svaro), bet tik po kelis puslapiukus, kažin ar verta
http://www.aromantic...ic-products.htm
Papildyta:
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 02, 22:43)
Ar žinot mergaitės šitą puslapiuką? Daug receptų, informacijos, o prie Spa procedūros namuose ir prof. naudojimui galima parsisiūst nemokamą pdf knygą. Taip pat gera info ką daryt dėl PSORIAZĖS 9 (žvynelinės), nuoroda psl. apačioje, viskas surinkta į vieną vietą. Visa ko daug, nagrinėju
http://www.aromantic.co.uk/

Kažko aš dažnai pameluoju... Reklamelė knygos nemokama. Bet aš jau jos noooooriu...
Atsakyti
Girdėjau kad labai gera kvapą turi Tuberozos eterinis aliejus. O kur jo galima nusipirkti ?
Ar tikrai jisai turi dieviška kvapą , rašo kad kvepia kaip geri rytietiski kvepalai . Tai gal galima , pačiai susimaišyt koki kvepaliuką su juo ?
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

as siandien supratau,del ko jus buvot pamisusios gamindamos hidrolatus biggrin.gif pasidariau 100ml slamuciu hidrolato ir galvoju ko cia dar pasigaminus bigsmile.gif o zinot kaip palengvinau sau darba?ogi i buteli 1,5ml prisipyliau vandens,pasaldziau kokias 20min ir ne ledukus dejau,o vis is kameros isimdavau buteli,ipildavau i dubeneli ir atgal i kamera.turint pora buteliu,pilnai pakanka.man net vieno pakako,ir dar leduku 2maisiukus turejau.
dar pasigaminau vonios burbulu bigsmile.gif siand as uzsidegus kaip niekad biggrin.gif kai jau suruosiu dovanu rinkinukus,butinai pasimaivysiu ir jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 07 03, 22:08)
kai jau suruosiu dovanu rinkinukus,butinai pasimaivysiu ir jums  blush2.gif

Prašom su vaizdine medžiaga 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 03, 21:35)
Prašom su vaizdine medžiaga  4u.gif biggrin.gif

as jau pati nekantrauju,kada viska pasirodyt galesiu biggrin.gif ale reikia dar viska pasidaryti ir kai geras apsvietimas bus-nufotografuoti.gaminuos dbr pipirmeciu hidrolata ir eisiu dar kieto sampuno antra karta meginti daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 07 03, 21:46)
as jau pati nekantrauju,kada viska pasirodyt galesiu  biggrin.gif  ale reikia dar viska pasidaryti ir kai geras apsvietimas bus-nufotografuoti.gaminuos dbr pipirmeciu hidrolata ir eisiu dar kieto sampuno antra karta meginti daryti  biggrin.gif

thumbup.gif
as ir ana vakara hidrolata viriau lotuliukas.gif o man tai ledukai labai tiko saldyti i nedidelius indeliu tipo nuo salotu kaip buna pardese,
o as siaip ne tai radau pirkti dezute ir jau nusidekupazinau thumbup.gif dabat tures EA savo dezute o tai laikiau ir AN kartono dezuteje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2011 07 03, 08:44)
Girdėjau  kad labai gera kvapą turi Tuberozos eterinis aliejus.  O kur jo galima nusipirkti ? 
  Ar tikrai jisai turi dieviška kvapą , rašo kad kvepia kaip geri rytietiski kvepalai .  Tai gal galima , pačiai susimaišyt koki kvepaliuką su juo ?

Turejau tuberozos hidrolata, tai labai patiko. Dabar uzsisakiau is AZ tuberozos absoliuta, kai gausiu pasigirsiu (taip pat zadu daryti kvepalus).
Atsakyti