Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(SECREAT @ 2011 07 01, 22:07)
Gavau siand savo AZ siuntinuka uzsakyta sekmadieni naki  thumbup.gif  prisisakiau kruva indeliu induku indukeliu biggrin.gif

draugei dovanu,reikia pagaminti kazka labai veiksmingo nuo siaubingai puolanciu spuogu ir randeliu pabalinimui nuo ju.Pamenu lyg kazkas kalbejo,kas balina pigmentines demes.Gal netycia ta kuri klause,pasigamino kazka veiksmongo ir galetu pasidalinti receptuku?  blush2.gif

ir as sekmadieni uzsakiau, bet dar negavau verysad.gif
Kad atsikratyti, arba bent jau sumazinti spuogelius ir randelius, reiktu sistemines prieziuros, ne tik kremo...
dabar negaliu prisiminti kas balina demes (jau velu lotuliukas.gif ), bet randui sutraukti savo maziui dariau istrauka miros dervos ricinos aliejuje. Taciau tai tinka tik atskiras vietas tepti, ne visa veida.
O nuo spuogeliu man labai padeda rasulo molis+alantoinas+cinko oksidas. Pora lasu aliejaus, kad istirpinti EA, ir dist.vandens isgauti norima tirstuma. Bet svarbiausiai, uztepus kauke, veida uzdengiu maistine plevele blush2.gif ax.gif (palieku skylutes akim ir nosiai tongue.gif Palaikau 15-20min. Jokia kauke man taip nevale poru ir odos, kaip sita!!! Zinoma, molis ir plevele pagrindiniai, visa kita galima keisti.

Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2011 07 01, 21:34)
Prašau patarti. Mano oda kuperozinė. Pati gaminuosi kremus. Skaitineju intenete visokia info  apie kuperoze ir radau, jog merginos naudoja esencija su grynu vitaminu C. Sudetis:Serumas sudarytas iš dviejų fazių: askorbo rūgšties miltelių (gryno vitamino C) ir kondicionuojančios emulsijos.
Toki dalyka nesunku pasidaryti ir paciai, tik klausimas ar ta askorbo rūgstis neplonina ir taip plono odos sluoksnio, ar as cia kazka maisau?

Vitaminas C jautresne oda gali erzinti..

QUOTE(alioniukas @ 2011 07 01, 22:46)
galima ir pasidaryti, nes naudojama kastonu rusis kaip tik pas mus auga, arba  4u.gif

o kaip namu salygomis daromi ekstraktai? mane domina alkoholiniai ekstraktai blush2.gif

QUOTE(alioniukas @ 2011 07 02, 02:00)
ir as sekmadieni uzsakiau, bet dar negavau verysad.gif

as irgi sekmadieni buvau uzsisakiusi, tai man net ketvirtadieni is pat ryto pristate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 07 02, 01:07)
Gavau siand savo AZ siuntinuka uzsakyta sekmadieni naki  thumbup.gif  prisisakiau kruva indeliu induku indukeliu biggrin.gif

draugei dovanu,reikia pagaminti kazka labai veiksmingo nuo siaubingai puolanciu spuogu ir randeliu pabalinimui nuo ju.Pamenu lyg kazkas kalbejo,kas balina pigmentines demes.Gal netycia ta kuri klause,pasigamino kazka veiksmongo ir galetu pasidalinti receptuku?  blush2.gif

Sveikutes, raganeles,

Ir as jungiuosi prie jusu 4u.gif
Pati kovojau su spuogeliai,man padejo juodgrudes aliejaus,salaviju hidroliato ir bacti-pur emulsija. Na zinoma karta savaitej veido sveitimas (turiu pasidariusi sveitikli su gintaro pudra ) ir molio kaukes su arbatmedziu. Tiesa nakciai dar spuogelius tepu propoliu ax.gif

O kuperiozinei odai gerai raudonuju vynuogiu ekstraktas (pirkau az). Vitaminas C gali jautresne oda erzinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 02, 02:00)
    O nuo spuogeliu man labai padeda rasulo molis+alantoinas+cinko oksidas. Pora lasu aliejaus, kad istirpinti EA, ir dist.vandens isgauti norima tirstuma. Bet svarbiausiai, uztepus kauke, veida uzdengiu maistine plevele blush2.gif  ax.gif  (palieku skylutes akim ir nosiai tongue.gif  Palaikau 15-20min. Jokia kauke man taip nevale poru ir odos, kaip sita!!! Zinoma, molis ir plevele pagrindiniai, visa kita galima keisti.

alantoino uzsisakiau,o db reikes ieskoti rasulo molio ir cinko oksido.aciuu! 4u.gif
QUOTE(Butybė @ 2011 07 02, 08:29)

Pati kovojau su spuogeliai,man padejo juodgrudes aliejaus,salaviju hidroliato ir bacti-pur emulsija. Na zinoma karta savaitej veido sveitimas (turiu pasidariusi sveitikli su gintaro pudra ) ir molio kaukes su arbatmedziu. Tiesa nakciai dar spuogelius tepu propoliu  ax.gif

uzsisakiau bacti-pur,ziuriu i parsiusta ir nesuprantu kas tai per daiktas ir kam uzsisakiau ji lotuliukas.gif aciu,kad paprotinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2011 07 02, 08:29)

Pati kovojau su spuogeliai,man padejo juodgrudes aliejaus,salaviju hidroliato ir bacti-pur emulsija.

o kaip ji naudojate blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2011 07 02, 01:46)
Tik dabar pamaciau, kad yra ir maceratas, bet klausimas ar i alieju deti smulkintus ar sveikus kastonus?

Logika kuzda, kad smulkintus 4u.gif

QUOTE(alioniukas @ 2011 07 02, 03:00)
    O nuo spuogeliu man labai padeda rasulo molis+alantoinas+cinko oksidas. Pora lasu aliejaus, kad istirpinti EA, ir dist.vandens isgauti norima tirstuma. Bet svarbiausiai, uztepus kauke, veida uzdengiu maistine plevele blush2.gif  ax.gif  (palieku skylutes akim ir nosiai tongue.gif  Palaikau 15-20min. Jokia kauke man taip nevale poru ir odos, kaip sita!!! Zinoma, molis ir plevele pagrindiniai, visa kita galima keisti.

thumbup.gif Atskirus islindusius spuogelius greitai iveikiu tiesiog arbatmedzio aliejumi 4u.gif

QUOTE(Butybė @ 2011 07 02, 09:29)
Sveikutes, raganeles,

Ir as jungiuosi prie jusu  4u.gif
Pati kovojau su spuogeliai,man padejo juodgrudes aliejaus,salaviju hidroliato ir bacti-pur emulsija. Na zinoma karta savaitej veido sveitimas (turiu pasidariusi sveitikli su gintaro pudra ) ir molio kaukes su arbatmedziu. Tiesa nakciai dar spuogelius tepu propoliu  ax.gif
O  kuperiozinei odai gerai raudonuju vynuogiu ekstraktas (pirkau az). Vitaminas C gali jautresne oda erzinti  4u.gif

O kaip emulsija darei? Man bacti pur kazkodel destabilizuoja krema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 07 02, 03:43)
o kaip namu salygomis daromi ekstraktai? mane domina alkoholiniai ekstraktai  blush2.gif

pati jau laukiu prinokusiu kastonu smile.gif , siaip istraukas daro ir is ziedu, is zieves, is lapu. Bet efektiviausia is paciu subrendusiu kastonu. Juos reiktu dziovinti apie 3-4sav. paskui susmulkinti ir uzpilti degtine arba 50%spirito. 1/3 apimties. Na alkoholi galima paskui isgarinti, arba palikti.
Pati dar tik darysiu, tai negaliu daug papasakoti apie kastonus ax.gif
Tokia istrauka naudoja nuo varikozes, koju skausmui palengvinti, nuo kapiliaru.
Atsakyti
Mergaites niekaip nerandu kukuru krakmolo, gal kuri tiksliau papasakosit kur jo buna, kokios firmos?
Taip noriu dezodoranto bet va krakmolo nerandu.

Dar va uzsisakiau siuos dazus, nes chemijos nebenoriu, o sviesinti plaukus vistiek norisi: http://translate.goo...M8DcQ8UkYTVfqCQ

gal kas bandet, taip bijau "ryza" patapti, bet gal taip neatsitiks. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 02 liepos 2011 - 09:42
QUOTE(SaDa @ 2011 07 02, 10:37)
Mergaites niekaip nerandu kukuru krakmolo, gal kuri tiksliau papasakosit kur jo buna, kokios firmos?
Taip noriu dezodoranto bet va krakmolo nerandu.

Aš kažkaip šitą preku http://www.oetker.lt...uruzu_krakmolas
Atsakyti
Išgelbėjau tą savo kremą. Dapyliau vandens ir viskas puikiai susijungė, niekas neatsiskyrė smile.gif Ačiū visoms pagelbėjusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 01, 21:23)
tai jus greiciausiai nusipirkote isgryninta  rolleyes.gif

Tai jo butent sitas taukmedzio sv. bet kaip suprantu ir tikiuosi kad ir isgrynintas jis savo geruju savybiu neprarades tikriausiai ar ne g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2011 07 02, 12:32)

o jis buna prie zele sitos firmos, ar kokiu miltu?
Atsakyti