Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(zydrem @ 2011 07 01, 19:05)
o ka dar emet, kokius pagerinimus blush2.gif
galetu visos mergaiciukes pasigirti kas ten labai jau patiko joms  blush2.gif
nes renku po truputi pagerinimus kuriu neturiu  doh.gif tai butu gerai isgirsti nuomoniu ko reiketu labiausiai mirksiukas.gif

Na bent jau as, tai nezinau, ka daryciau be silko, pantenolio, drekinancio komplekso, bacti pur, alantoino ir cinko oksido biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif aciu laiko turedama studijuoti reikes kas per daiktas ta bacti pur blush2.gif kitu jei neturiu tai jau sarase ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 01 liepos 2011 - 18:07
QUOTE(zydrem @ 2011 07 01, 19:54)
4u.gif aciu laiko turedama studijuoti reikes kas per daiktas ta bacti pur blush2.gif kitu jei neturiu tai jau sarase ax.gif

Tiesa, nors neraso, bet is mano patirties - jis destabilizuoja emulsijas unsure.gif Bet jei geliniu pavidalu, tai jis man nepakeiciamas dezodorantuose, veido tonikuose, vyrui po skutimosi smile.gif
Atsakyti
Turiu šaltmėčių. Ar gaminti iš jų hidrolatą?Ar hidrolatas iš rožių geresnis, nei iš erškėtrožių? Man susidarė toks įspūdis, skaitinėjant KN. Na jau rožes visas nuplėšti man tikrai gaila, geriau tada nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 07 01, 16:46)
Na va gavau AZ prekes, kaip keista Alavijo gelis, kazkoks bekvapis, o is AN taip maloniai kvepejo. Na nusivyliau sad.gif, bet gal tikiuos poveikis bus geras.

aš turiu alavijo gelį iš Biokosmetikos, tai jis irgi bekvapis:)
Atsakyti
Prašau patarti. Mano oda kuperozinė. Pati gaminuosi kremus. Skaitineju intenete visokia info apie kuperoze ir radau, jog merginos naudoja esencija su grynu vitaminu C. Sudetis:Serumas sudarytas iš dviejų fazių: askorbo rūgšties miltelių (gryno vitamino C) ir kondicionuojančios emulsijos.
Toki dalyka nesunku pasidaryti ir paciai, tik klausimas ar ta askorbo rūgstis neplonina ir taip plono odos sluoksnio, ar as cia kazka maisau?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 07 01, 16:32)
nezinau koks AZ sviestas, bet siaip taukmedis nerafinuotas tikrai su kvapu.

na va o is AZ taukmedis visiskai bekvapis, o jei be kvapo tai jau nebe nerafinuotas? nebezinau ar jis geras ar ne
Atsakyti
QUOTE(tuska @ 2011 07 01, 19:16)
na va o is AZ taukmedis visiskai bekvapis, o jei be kvapo tai jau nebe nerafinuotas? nebezinau ar jis geras ar ne

tai jus greiciausiai nusipirkote isgryninta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2011 07 01, 22:34)
Prašau patarti. Mano oda kuperozinė. Pati gaminuosi kremus. Skaitineju intenete visokia info  apie kuperoze ir radau, jog merginos naudoja esencija su grynu vitaminu C. Sudetis:Serumas sudarytas iš dviejų fazių: askorbo rūgšties miltelių (gryno vitamino C) ir kondicionuojančios emulsijos.
Toki dalyka nesunku pasidaryti ir paciai, tik klausimas ar ta askorbo rūgstis neplonina ir taip plono odos sluoksnio, ar as cia kazka maisau?

Nereikia arklisku doziu ir viskas bus ok smile.gif As taip pat skaiciau, kad kuperozei vertingas vit C. Taip pat esu isskaiciusi, kad siam tikslui vertingos arnikos, medetkos, ramuneliu istraukos, vynuogiu kauliuku, agurkles aliejai, rugiageliu hidrolatas, kastonu ekstraktas (is kur ji gaut? g.gif ). Taip pat skaiciau, kad reikia gerti maziau kavos, alkoholio, jokiu budu neprausti veido karstu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 07 01, 19:37)
Nereikia arklisku doziu ir viskas bus ok smile.gif As taip pat skaiciau, kad kuperozei vertingas vit C. Taip pat esu isskaiciusi, kad siam tikslui vertingos arnikos, medetkos, ramuneliu istraukos, vynuogiu kauliuku, agurkles aliejai, rugiageliu hidrolatas, kastonu ekstraktas (is kur ji gaut? g.gif ). Taip pat skaiciau, kad reikia gerti maziau kavos, alkoholio, jokiu budu neprausti veido karstu vandeniu.

galima ir pasidaryti, nes naudojama kastonu rusis kaip tik pas mus auga, arba 4u.gif
Atsakyti
kaip supratau tai cia kastonu tinktura, o gal ir aliejine istrauka galima daryti? Kazi kastonus reikia nulupti ar su rudu kevaleliu deti, o gal su spygliuotu zaliu apdareliu?

Ka reiskia vit. C nepadauginti? prasom detaliau proc. ar dar kokia israiska.

Tik dabar pamaciau, kad yra ir maceratas, bet klausimas ar i alieju deti smulkintus ar sveikus kastonus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redazuka: 01 liepos 2011 - 23:55
Gavau siand savo AZ siuntinuka uzsakyta sekmadieni naki thumbup.gif prisisakiau kruva indeliu induku indukeliu biggrin.gif

draugei dovanu,reikia pagaminti kazka labai veiksmingo nuo siaubingai puolanciu spuogu ir randeliu pabalinimui nuo ju.Pamenu lyg kazkas kalbejo,kas balina pigmentines demes.Gal netycia ta kuri klause,pasigamino kazka veiksmongo ir galetu pasidalinti receptuku? blush2.gif
Atsakyti