Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

Norejau paklausti del augalinio silikono ir juru silko plaukams. Ar ji reiktu lasinti i turima kondicionieriu? Kiek lasu, kokiu santykiu mazdaug? Ar kas bandet, ar verta demesio? g.gif O ar silko proteinu Lietuvos parduotuvese yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 01 liepos 2011 - 11:12
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 01, 13:06)
Norejau paklausti del augalinio silikono ir juru silko plaukams. Ar ji reiktu lasinti i turima kondicionieriu? Kiek lasu, kokiu santykiu mazdaug? Ar kas bandet, ar verta demesio? g.gif O ar silko proteinu Lietuvos parduotuvese yra?

Silikono nebandziau, bet silka tai tiesiog dievinu, ir odai, ir plaukams thumbup.gif pasiskaityk AZ puslapyje, tikrai rasi visas proporcijas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 01, 12:06)

sveika wub.gif

as turiu silko proteinus is AZ mirksiukas.gif tai juos rekomenduoja det nuo 0,1 iki 3 proc bendro produkto kiekio mirksiukas.gif as deduo i savo gaminamas kaukes/balzamus ir dedu maximalia doze -labai mano plaukam patinka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif Nu man su tuo AZ puslapiu tai kazkaip sunku susikalbeti vis biggrin.gif doh.gif Tai isvercia i anglu, tai vel viskas prancuziskai, sunervina, ir keliauju i lietuviska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 06 30, 21:15)
Pasigaminau levandų hidrolato 0,5 l  clap.gif . Bet nuskyniau visus žiedus  verysad.gif  ir nebeliko pasigrožėjimui.

dabar savim grozesies.

O as va siandien jau gausiu is AZ siuntinuka, skambino kurjeris kad jau yra atves thumbup.gif , oi laukiu nekantraudama. Gaminsiu blizgi lupoms.
Atsakyti
neblogas straipsnis apie aliejus:

[url=http://www.moteris.lt/lt/naujienos/sveika_gyvensena/sveikatingumo_gidas/aliejus__kepti_ir_ant_veido_tepti/,page_offset.0]Aliejus-kepti ir ant veido tepti
[/url]
Papildyta:
Sorry nemoku nuorodos įdėti, gal kas tamsuolę į az pamokysite smile.gif

http://www.moteris.l.../,page_offset.0

Atsakyti
Na va gavau AZ prekes, kaip keista Alavijo gelis, kazkoks bekvapis, o is AN taip maloniai kvepejo. Na nusivyliau sad.gif, bet gal tikiuos poveikis bus geras.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 07 01, 13:46)
Na va gavau AZ prekes, kaip keista Alavijo gelis, kazkoks bekvapis, o is AN taip maloniai kvepejo. Na nusivyliau sad.gif, bet gal tikiuos poveikis bus geras.

man atrodo AN alavijo geliui kvapa priduoda konservantas naticidas g.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 01, 17:49)
man atrodo AN alavijo geliui kvapa priduoda konservantas naticidas g.gif

Tu teisi, radau irasa AN " Yra rusvos spalvos, kvepia vanile ir migdolais (dėl naticido)", aciu nuraminai.
Atsakyti
Sveikos raganaites, sakykit ar is AZ taukmedzio sviestas nerafinuotas, ar jis toks ir turi buti, toks bekvapis ,skaidrus kazkoks ne toks jis man pasirode,gal kuri turit toki?
Atsakyti
QUOTE(tuska @ 2011 07 01, 18:23)
Sveikos raganaites, sakykit ar is AZ taukmedzio sviestas nerafinuotas, ar jis toks ir turi buti, toks bekvapis ,skaidrus kazkoks ne toks jis man pasirode,gal kuri turit toki?

nezinau koks AZ sviestas, bet siaip taukmedis nerafinuotas tikrai su kvapu.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 07 01, 16:46)

o ka dar emet, kokius pagerinimus blush2.gif
galetu visos mergaiciukes pasigirti kas ten labai jau patiko joms blush2.gif
nes renku po truputi pagerinimus kuriu neturiu doh.gif tai butu gerai isgirsti nuomoniu ko reiketu labiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti