QUOTE(nikofija @ 2011 06 29, 13:24)
Kažin kokie EA tiktų užsidėti ant dantų pastos dantukų pabalinimui? Turiu šunims ir katėms natūralų gelį ,parašyta , kad sudėtyje yra citrusinių vaisių sėklų extraktas ,augalinių extraktų, bet neišvardinti.
Skaičiau SM, kad arbatmedį tinka užsilašint ant dantų pastos, kuris dezinfekuoja ir balina, taip ir darau
bbet rezultato nepastebėjau dar, nes ne kiekvieną kartą lašinu.
](tkiuosi, šalutinio poveikio nebus) o kažkur AZ mačiau lygtais, kad yra kažkokia priemonė dantų balinimui, bet dabar jau nebežinau
QUOTE(rita9 @ 2011 06 30, 08:15)
Būtų šauniausia, kad kas nors ją atskanuotų
, bet pirma reikia rasti, kas turi
aš irgi norėjau prašyt, bet vis tik Aroma Zone yra be galo daug informacijos. Ech, kad vertimas lietuviškas būtų normalus, tai nei knygų nereiktų...
QUOTE(Flos @ 2011 06 30, 12:34)
Prisiminiau ir aš, kad paauglystėj vartydavau tokią knygutę "Kosmetika". Tik man ten viskas atrodė nesuvokiama, nei kur gauti rožių vandens, nei hamamelių, ar kokosų aliejaus. Dabar susiradau, receptukai su boraksu, lanolinu. Nuskanavau, įdomu bus pačiai pasivartyti.
Galite
atsisiųsti . Dėl skanavimo kokybės atsiprašau, bet pirmą kartą bandžiau šį skanerį
geras
laiko ratas sukasi
Aš ne į temą, bet apie kosmetiką... Pradėjau rinktis kokie aliejai ir hidrolatai man tiktų pagal odą ir supratau, kad nežinau koks mano odos tipas
Paauglystėj buvo riebi, bet dabar visai nesuprantu
Ar jūs pačios suprantat savo odą, ar pasako kosmetologės?
64,7 - 65 - 57
172cm