Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(Tendre @ 2011 06 26, 22:07)
Jūsų kremas ...

Oho, naudina informacija, labai ačiū 4u.gif
Reiks plačiau pasidomėti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 06 27, 00:07)
Sauliux, o jūs žinot AZ emulsinio nr.2 ir olivem 1000 hlb?

Nu baikim su tais "jus", nei as ponia direktore, nei pensininke lotuliukas.gif

Emulsinio nr.2 HLB=8 (atsekiau kazkuriam amerikonu psl pagal INCI pavadinima)

O olivem 1000 ir pati labai noreciau suzinoti biggrin.gif Kol kas jam irgi esu "is akies" pasirasiusi 8, bet problemos man su tuo olivem 1000... Labai patinka, malonus, neriebus, bet va, vis nestabilus kremai iseina, vis tenka taisyti, vienakart net pavyko "datraukti", kad HLB butu visiskai vienodas, o vis vien pasileido kreme aliejus... Nesusitvarkau as su juo kol kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2011 06 26, 23:25)
Oho, naudina informacija, labai ačiū  4u.gif
Reiks plačiau pasidomėti  aciuks.gif

Nėra už ką.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 06 26, 23:54)
Nu baikim su tais "jus", nei as ponia direktore, nei pensininke  lotuliukas.gif

Emulsinio nr.2 HLB=8 (atsekiau kazkuriam amerikonu psl pagal INCI pavadinima)

O olivem 1000 ir pati labai noreciau suzinoti  biggrin.gif  Kol kas jam irgi esu "is akies" pasirasiusi 8, bet problemos man su tuo olivem 1000... Labai patinka, malonus, neriebus, bet va, vis nestabilus kremai iseina, vis tenka taisyti, vienakart net pavyko "datraukti", kad HLB butu visiskai vienodas, o vis vien pasileido kreme aliejus... Nesusitvarkau as su juo kol kas  doh.gif

Kažkaip darbo aplinkoj įpratau į visus kreptis jūs ir pastebiu, kad net ir draugėm,tėvam kartais taip sakau doh.gif reikia liautis

Aš vis ieškojau emulsinio nr.2 vertės, mat jį sudaro keli komponentai, neįmenama mįslė man ten buvo, dabar žinosiu thumbup.gif Aš vis gundausi Olivem1000 dėl gerų merginų atsiliepimų, bet jei dažnai gaunasi nestabilios emulsijos, reiks pagalvot dar...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 06 23, 01:29)
butu idomu saltinis. nes man idomi info apie aloe. as ji labai megstu naudoti ir nemazai skaiciau.

turit omeny, alantoina? esu macius, kad raso, jog jo yra, bet irgi neradau jokiu konkreciu skaiciu.

(tiesa, niekad nesu pajutus jokiu dilgciojimo nuo aloe).

Saltinio tiksliai dabar nepamenu, cia kazkada uosvienei po chemoterapijos brolio zmona pasliuge gerti alijosiu sultis, tai jai labai pablogejo, as pradejau ziurineti kas kaip ir iskasiau is kazkur kad alijosius turi oksalo. dabar net kiekio nepameu. bet kai nustojo gerti vel susitvarke, nes jai nieko negalima kas turijo turi. kadangi man galimatai as aloe labai megstu ir naudoju ir gryna ir savo kremuose thumbup.gif

QUOTE(Kopka @ 2011 06 24, 14:25)
Panos, ar yra tikslas daryti agurkliu macerata? Nes visur kazkaip tik aliejus, aliejus..  unsure.gif
O jos dabar kaip tik labai graziai zydi  wub.gif

agukliu aliejus daromas is seklu, o macerata kaip suprantu noretum daryti is ziedu... g.gif (tik ant buteliuku vis piesia ziedus, nes jie tokios grazios zvaigzdutes) neesu tikra, kad gausis kazkas gero...

na bet jus cia ir pridiskutavot kol as kelias dienas nebuvau... uztat sodyboj zemuogiu 5 l prisirinkau mirksiukas.gif . dali galvoju dziovinti ir malti - bandysiu i krema deti, nes zemuoges labai gerai balansuoja rieblu gamyba, o mano oda visa laika linkusi i riebuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 06 27, 01:13)
Aš vis ieškojau emulsinio nr.2 vertės, mat jį sudaro keli komponentai, neįmenama mįslė man ten buvo, dabar žinosiu thumbup.gif  Aš vis gundausi Olivem1000 dėl gerų merginų atsiliepimų, bet jei dažnai gaunasi nestabilios emulsijos, reiks pagalvot dar...

Tas nr.2 ir man misle ilgai buvo biggrin.gif O del Olivem - cia ziuriu tik man vienai jis pokstus krecia, tai tu neimk i galva, "sutvarkysiu" as ji kaip nors yess.gif

QUOTE(omega @ 2011 06 27, 01:14)
Saltinio tiksliai dabar nepamenu, cia kazkada uosvienei po chemoterapijos brolio zmona pasliuge gerti alijosiu sultis, tai jai labai pablogejo, as pradejau ziurineti kas kaip ir iskasiau is kazkur kad alijosius turi oksalo. dabar net kiekio nepameu. bet kai nustojo gerti vel susitvarke, nes jai nieko negalima kas turijo turi. kadangi man galimatai as aloe labai megstu ir naudoju ir gryna ir savo kremuose  thumbup.gif
agukliu aliejus daromas is seklu, o macerata kaip suprantu noretum daryti is ziedu... g.gif (tik ant buteliuku vis piesia ziedus, nes jie tokios grazios zvaigzdutes) neesu tikra, kad gausis kazkas gero...

na bet jus cia ir pridiskutavot kol as kelias dienas nebuvau... uztat sodyboj zemuogiu 5 l prisirinkau  mirksiukas.gif . dali galvoju dziovinti ir malti - bandysiu i krema deti, nes zemuoges labai gerai balansuoja rieblu gamyba, o mano oda visa laika linkusi i riebuma rolleyes.gif

Del alavijo, mano uosviene irgi nuo vieno kremo juto dilgciojima, kai cia paskaiciau, tik tada atsekiau, kad butent tame jos kreme buvo alavijo sulciu smile.gif

Apie zemuoges ir as siandien masciau, bet klausimas - jei neatskirsi seklyciu arba nesumalsi ju taaaaip smulkiai, i miltelius, tai ne kremas, o sveitiklis gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 06 26, 22:36)
mintinai prancūziškai nepamenu, bet vienas yra kažkaip per banką rašo berods, kitas-kortele g.gif nžn, dažniausia būna, kadnepakanka pinigų sąsk., gal blogus duomenis suvedi ar pan. kažkas tai negerai vis tiek smile.gif
čia pirmą kartą užsakinėji su ta kortele?

uzsakineju pirmakart cia, bet jau pavyko is kokio 10 karto:)
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 06 26, 00:39)
Bonda, Agne/Ramute-jus nuostabios!labai labai aciu uz naudinga info!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dabar labai lauksiu mergaiciu,gaminusiu kieta muila, atsiliepimu  smile.gif  gal turit dar kazkokiu pastebejimu,niuansu gaminant si geri?kazkaip tie juodi taskuciai mane siaubingai nuliudino...  verysad.gif  mesti nesinori sitiek pinigu sudetu...  unsure.gif o turiu butinai kazka pasidaryti dovanoms,tad jau bijau rizikuoti.dejau i silikonines formeles,ir labai negrazi forma gavosi.jei smarkiau paspausdavau,tai kuris nors sonas lysdavo lauk.Nesuprantu,ar del per didelio kiekio vandens nejo graziai i formeles sudeti,ar as kazka blogai dariau?  unsure.gif

Sveika,
o kas per juodos dėmės?
aš vakar kaip tik dariau kietą šampūną, džiūsta jau:) jokių dėmių.
O dėl to, kad gražiai nesusideda, tai aš vakar padariau šiek tiek kitaip, nei rekomenduoja recepte..Aš aliejus pyliau ne į jau ištirpintą coco sulfatą, o supyliau į vieną indelį ir kartu kaitinau. Tada man kartu jie gražiai pasilydė, susijungė ir tvarkingai į formeles susidėjo.
O pirmąjį kartą tai vargau, kol sukišau į tas formas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Justina1 @ 2011 06 26, 20:13)
As irgi bandziau daryti uzsakyma is aromazone, viskas pavyko tik kai priejau iki mokejimo -parase kad mokejimas negalimas. Gal yra koks limitas (prisisakiau daugiau nei uz 100 euru), nes mokama ne prancuziska kortele?

Aš sakiausi už 200eur ir viskas tvarkoj buvo:)
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

asta_pasta_prakasta-aciu uz patarima,meginsiu ir as taip daryti smile.gif dar norejau paklausti,jei pasidarai dideli gabala kieto sampuno(pirma karta dariau i leduku formeles),tai naudojant ji reikia lauzyti tam kartui,ar su visu muiluot galima ir tada vel sausai padet kad dziutu?bijau sugadinti,galvoju nuo dazno slapinimo gal gest prades greiciau biggrin.gif

Sauliux-man su olivem1000 viskas tvarkoje,ir net labai stangrus kremai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 27 birželio 2011 - 07:38
QUOTE(SECREAT @ 2011 06 27, 08:38)
Laba ryta smile.gif

asta_pasta_prakasta-aciu uz patarima,meginsiu ir as taip daryti smile.gif dar norejau paklausti,jei pasidarai dideli gabala kieto sampuno(pirma karta dariau i leduku formeles),tai naudojant ji reikia lauzyti tam kartui,ar su visu muiluot galima ir tada vel sausai padet kad dziutu?bijau sugadinti,galvoju nuo dazno slapinimo gal gest prades greiciau biggrin.gif

Aš tai darau mažutes formeles (pas mane kažkokios kriauklytės) smile.gif tai ją vieną ir naudoju - muilinu kaip su muilu, padedu, pradžiūna ir vėl naudoju:) negenda. Aišku, didelių gabalų nedariau, tai nežinau, ar jie genda..smile.gif
aš kai mėgstu miniatiūrinius daiktus, tai man ir šampūnas mažuliukas tinka:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 27, 08:41)

aš kai mėgstu miniatiūrinius daiktus, tai man ir šampūnas mažuliukas tinka:)

as ir noriu tokiu mazuliuku,kad butu vienam-dviem kartam.pas mane meskuciai,ir kriauklytes.labai grazu man tie forminiai tokie mazuliukai.reikia pora dovanu rinkiniu padaryti,tai galvoju to sampuno pridet,burbulu i vonia ir po koki krema susukt,turetu labai grazu but ir svarbiausia su meile daryti wub.gif

mergytes,ar kurios darot savo lipdukus ant tu kremuku visu?labai noriu psidaryt,kad dar graziau pateikt viska,ale suprantu kaip daryti ant istiso lapo,kuris veliau sukarpomas mazais lipdukais.o kazi kaip pasidaryt ant jau suformuotu apvaliu lipduku?kazkokia programa gal yra,kad lygiai i tarpukus kompiuteriu surasyti pavadinimus?man tokia mistika,kad negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 06 27, 09:38)
Sauliux-man su olivem1000 viskas tvarkoje,ir net labai stangrus kremai gaunasi smile.gif

O kiek jo dedi? Dejau 6%, dejau 8%... Tiesa, pradedu atsekti, kad dazniau isskydo tie kremai, kuriuose ne viena Olivem naudojau, o maisiau su kokiu kitu emulsikliu, gal cia beda? g.gif Nu zodziu, dar tyrimu stadijoj, nedraugauja jis su manim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 06 27, 08:47)
as ir noriu tokiu mazuliuku,kad butu vienam-dviem kartam.pas mane meskuciai,ir kriauklytes.labai grazu man tie forminiai tokie mazuliukai.reikia pora dovanu rinkiniu padaryti,tai galvoju to sampuno pridet,burbulu i vonia ir po koki krema susukt,turetu l

aš tai tą formelę vieną gal tris savaites naudoju blink.gif nežinau, koks dydis jos turėtų būti, kad man 1-2 kartam tik užtektų biggrin.gif gal žirnio dydžio biggrin.gif

Atsakyti