QUOTE(Tendre @ 2011 06 27, 01:13)
Aš vis ieškojau emulsinio nr.2 vertės, mat jį sudaro keli komponentai, neįmenama mįslė man ten buvo, dabar žinosiu
Aš vis gundausi Olivem1000 dėl gerų merginų atsiliepimų, bet jei dažnai gaunasi nestabilios emulsijos, reiks pagalvot dar...
Tas nr.2 ir man misle ilgai buvo
O del Olivem - cia ziuriu tik man vienai jis pokstus krecia, tai tu neimk i galva, "sutvarkysiu" as ji kaip nors
QUOTE(omega @ 2011 06 27, 01:14)
Saltinio tiksliai dabar nepamenu, cia kazkada uosvienei po chemoterapijos brolio zmona pasliuge gerti alijosiu sultis, tai jai labai pablogejo, as pradejau ziurineti kas kaip ir iskasiau is kazkur kad alijosius turi oksalo. dabar net kiekio nepameu. bet kai nustojo gerti vel susitvarke, nes jai nieko negalima kas turijo turi. kadangi man galimatai as aloe labai megstu ir naudoju ir gryna ir savo kremuose
agukliu aliejus daromas is seklu, o macerata kaip suprantu noretum daryti is ziedu...
(tik ant buteliuku vis piesia ziedus, nes jie tokios grazios zvaigzdutes) neesu tikra, kad gausis kazkas gero...
na bet jus cia ir pridiskutavot kol as kelias dienas nebuvau... uztat sodyboj zemuogiu 5 l prisirinkau
. dali galvoju dziovinti ir malti - bandysiu i krema deti, nes zemuoges labai gerai balansuoja rieblu gamyba, o mano oda visa laika linkusi i riebuma
Del alavijo, mano uosviene irgi nuo vieno kremo juto dilgciojima, kai cia paskaiciau, tik tada atsekiau, kad butent tame jos kreme buvo alavijo sulciu
Apie zemuoges ir as siandien masciau, bet klausimas - jei neatskirsi seklyciu arba nesumalsi ju taaaaip smulkiai, i miltelius, tai ne kremas, o sveitiklis gausis