Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(Cosette @ 2011 06 26, 13:47)
dėkoju širdingai  aciuks.gif

o ar nesupyksi, jei paprašysiu kurios kaunietės tokį arba panašų padaryt?  4u.gif  Nes pati kol susipirksiu viską  doh.gif o nenoriu vėl pradėt pirkt, nes kol išnaudosiu vėl pradės suktis užburtas ratas  doh.gif  Jei taip, tai gal galėtų kuri iki antradienio padaryt? Atvažiuočiau pasiimt  4u.gif (labiausiai tiktų Doviljana arba Flos)

Nu cia dabar, net nustebau blink.gif Jei butu gaila, gi nesakyciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 06 26, 15:31)
zinok, man su ja irgi buvo problem -bet as atidarineju vis kita skirtuka - pvz pradinis psla tas pagrindinis, tada einu i kokius eteirinius- tai atidarau nauja skirtuka 4u.gif ka reik idedu i kasi, o tas pradinis vis atidarytas--tada rodo krepselyje viska gerai..o jei vienam psl visak -tai kaip tau, kraunu kraunu, paziuriu - o ten tik paskutine preke doh.gif arba nieko doh.gif
tik nezinau ar supratai  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif

lyg ir supratau smile.gif, bandysiu pagal tavo eksperimenta uzsakineti, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 06 26, 14:30)
As va idedu i krepseli man atsiranda langas Votre panier, tada kad eiti toliau uzsakineti spaudziu Retaur au catalogue, na ir po to veiksmo matai Mano krepselis 0 prekiu.
O kaip tu uzsakinejai? gal as kazka ne ta spaudziu.

lygiai taip pat dariau.. man viskas gerai buvo.. ir dabar patikrinau, tai viskas ok.. beje, nezinau ar itakos turi ar ne, bet as Mozilla narsykle naudojuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 26 birželio 2011 - 13:58
QUOTE(SaDa @ 2011 06 26, 13:52)
lyg ir supratau smile.gif, bandysiu pagal tavo eksperimenta uzsakineti, aciu  mirksiukas.gif

mane drauge taip kazkada paprotino mirksiukas.gif nes irgi tik nervas imdavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 06 26, 09:48)
Labas rytas smile.gif
pas mane riebi,nes plau,kai greit riebaluojas,o va drauges baisiai sausi plaukai 4u.gif
QUOTE(bonda @ 2011 06 26, 14:31)
pas mane riebi mirksiukas.gif ir mano tas perskaitytas-atrastas budas tikrai padeda -dar tik antra sav -ale pagerejimas ryskus thumbup.gif ir plaukai maziau riebaluojas thumbup.gif  thumbup.gif

pas mane taip pat drinks_cheers.gif
Monica buvo pasiūliusi receptą riebiai seborėjai (kopinu):
citrinos ea 2 l, levandos ea 2l, pelargonijos ea 2 l, bergamotės ea -2 l, arbatmedžio ea 1 l maišyti kokiam 20-30 ml bazinio aliejaus.

bonda, kaip dažnai teplioji plaukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 26 birželio 2011 - 15:27
QUOTE(Etama @ 2011 06 26, 15:27)
pas mane taip pat drinks_cheers.gif
Monica buvo pasiūliusi receptą riebiai seborėjai (kopinu):
citrinos ea 2 l, levandos ea 2l, pelargonijos ea 2 l, bergamotės ea -2 l, arbatmedžio ea 1 l maišyti kokiam 20-30 ml bazinio aliejaus.

bonda, kaip dažnai teplioji plaukus?

ooo thumbup.gif labai panasiai darau -tik be citrinos -kazkaip bijojau del saules blush2.gif g.gif
as kas antra diena mirksiukas.gif nes galva plaunu taip 4u.gif tik as kol kas i sampuna delne isilasinu ax.gif ir ta savo balzama-kauke panasios sideties + pagerinimai kitokie plaukam mirksiukas.gif bet labai dziaugiuos, kad veikia thumbup.gif thumbup.gif man kelis kart metuose buna pikai to doh.gif nuo nervu, hormonu ir pan dalyku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 06 26, 16:10)
mane drauge taip kazkada paprotino mirksiukas.gif nes irgi tik nervas imdavo doh.gif  lotuliukas.gif

kaip ir pavyko tavo uzsakymo budas, kankinausi gal valanda, kol viska perskaiciau ka uzissakyt , tai daejau iki mokejimo ir paspaudziau ne ta mygtuka ir viska sugadinau, nes "back" daryti buvo neglima, nu sakes susinervinau negaliu gun_bandana.gif
Jei bus katrybes ryt reiks vel bandyt.
Atsakyti
doh.gif Na aš iš AZ užsisakiau sėkmingai, bet tokią blondinišką problemą turiu: neišsisaugojau sau prekių krepšiuko kopijos, o ką ten prisirinkau iš tokios gausybės, tai sklerozė, pamiršau. Daug norėjau, tai tingėjau užsirašyt, dar ta prancūzų kalba, tik googlo vertėjo padedama suprantu. Dabar noriu ko trūksta iš AromaNatural pasipirkt, ale kaip neprisikraut tokių pačių aliejukų, nebeišgalvoju... Galvojau atsiųs į paštą prekų sąrašą, bet kad tik mokėjimo patvirtinimą ir kad jau išsiųstos pranešimą gavau. Gal kas žinot, kur ir kaip galima pasižiūrėt? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 06 26, 17:31)
doh.gif  Na aš iš AZ užsisakiau sėkmingai, bet tokią blondinišką problemą turiu: neišsisaugojau sau prekių krepšiuko kopijos, o ką ten prisirinkau iš tokios gausybės, tai sklerozė, pamiršau. Daug norėjau, tai tingėjau užsirašyt, dar ta prancūzų kalba, tik googlo vertėjo padedama suprantu. Dabar noriu ko trūksta iš AromaNatural pasipirkt, ale kaip neprisikraut tokių pačių aliejukų, nebeišgalvoju... Galvojau atsiųs į paštą prekų sąrašą, bet kad tik mokėjimo patvirtinimą ir kad jau išsiųstos pranešimą gavau. Gal kas žinot, kur ir kaip galima pasižiūrėt? Ačiū  4u.gif

as tai gavau i emaila visa sarasiuka ka uzsisakiau.. o per kiek laiko atsiuncia patvirtinima, kad issiunte siuntini?
Atsakyti
Nerandu savo krepšelio, bet gal kam padės - yra AZ psl. angliškai, kitas įėjimas.
http://www.aroma-zon.../accueil_us.asp
Papildyta:
Pirkau 22d., o jau 23d. gavau FEDEX siuntos Nr., ten matau kaip juda, tai supratau kad išsiųsta, ir gavimas man matosi jei nepameluos 30d. Bet užtai prekių sąrašo nerandu, o nekantru laukt, noris papildymą ko nebuvo, ko nesumintijau kad gal man ir to reikia užsisakyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi bandziau daryti uzsakyma is aromazone, viskas pavyko tik kai priejau iki mokejimo -parase kad mokejimas negalimas. Gal yra koks limitas (prisisakiau daugiau nei uz 100 euru), nes mokama ne prancuziska kortele?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 06 26, 16:31)
ooo thumbup.gif  labai panasiai darau -tik be citrinos -kazkaip bijojau del saules blush2.gif  g.gif
as kas antra diena mirksiukas.gif nes galva plaunu taip 4u.gif tik as kol kas i sampuna delne isilasinu ax.gif ir ta savo balzama-kauke panasios sideties + pagerinimai kitokie plaukam mirksiukas.gif bet labai dziaugiuos, kad veikia thumbup.gif  thumbup.gif man kelis kart metuose buna pikai to doh.gif nuo nervu, hormonu ir pan dalyku cool.gif
Aš tai plaukams nesibaiminu irnesakyk.gif svarbu veido neišmaliavoti tokiam mišiny biggrin.gif
aš neprisiruošiu reguliariai užsiimti doh.gif o vertėtų, tiek kad erzina buteliukų tampymas į dušą, etiketės momentaliai atsiplauna doh.gif
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 06 26, 17:41)
Nerandu savo krepšelio, bet gal kam padės - yra AZ psl. angliškai, kitas įėjimas.
http://www.aroma-zon.../accueil_us.asp
Angliškoj prieigoj daug prekių nėra, ne stebuklai su google chrome ar google vertėju išsiversti ir naviguoti kur norisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Justina1 @ 2011 06 26, 20:13)
As irgi bandziau daryti uzsakyma is aromazone, viskas pavyko tik kai priejau iki mokejimo -parase kad mokejimas negalimas. Gal yra koks limitas (prisisakiau daugiau nei uz 100 euru), nes mokama ne prancuziska kortele?

ar tikrai pasirenki tinkamą apmokėjimo būdą? pinigų gal neužtenka sąskaitoje.
g.gif pirkau ir daugiau nei už 100eur, viskas ok
Atsakyti