QUOTE(sauliuxxx @ 2011 06 21, 13:06)
QUOTE(Alechandro @ 2011 06 21, 17:38)
Sveikos merginos iškilo man čia toks klausimas.. ar AN alavijų gelyje tirpūs eteriniai aliejai? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
ne, eteriniai aliejai tirpus aliejuje, o alaviju gelis vandeninis, aliejaus ir riebalu jame nera.
Etama, ar jau gavai kvapus iš AZ? Laukiu atsiliepimų gal ir aš susigundysiu kokiu..
QUOTE(Flos @ 2011 06 21, 20:30)
Etama, ar jau gavai kvapus iš AZ? Laukiu atsiliepimų gal ir aš susigundysiu kokiu..
dar ne, laukiu ėmiau vyšnias, karamelę ir persikus šįkart. gal akcijų pametės kitiems iš wishlisto kada
QUOTE(Etama @ 2011 06 21, 21:32)
dar ne, laukiu ėmiau vyšnias, karamelę ir persikus šįkart. gal akcijų pametės kitiems iš wishlisto kada
Aš gailiu neakcijiniams dabar pinigų pasiėmiau greipfutų ea, nes apelsinų pasibaigęs. galėsiu skaninti šampūną ir celiulitą varyt
Beje, ar niekam iš kauniečių Olivem1000 50 g nereikia? užsakinėju pasidalinimui.
QUOTE(Kajara @ 2011 06 21, 09:45)
Ateinu su nedideliu klausimu - pasidariau paakiu emulsija is alavijo gelio, damaskiniu roziu hidrolato ir kofeino. Pasitepus jauciasi toks dilgciojimas, bet oda neparausta, o po kurio laiko ir tas dilgciojimas praeina. Kokia medziaga cia galetu taip reaguoti, ar tai normalu, o gal tos emulsijos verciau is viso nenaudoti?
dilgcioja nuo alavijo - cia normali ir sveika reakcija i jame esancia oksalo rugsti, kuri skverbiasi pro isorinius odos sluoksnius gilyn, galima naudoti tolaiu jei nieko daugiau nesidaro tik dilgcioja - po kiek laiko pripras ir apmazes dilgciojimas.
rozes gali nebent alergizuoti kas joms jautrus, bet dilgciojimo nesukelia, cofeinas irgi na ci abent mano ziniomis taip buna. ir patirtis taip rodo - pries kokius 5 m kai pirma karta pabandziau alavija gryna taip buvo. dabar jau nebe
QUOTE(omega @ 2011 06 22, 12:25)
dilgcioja nuo alavijo - cia normali ir sveika reakcija i jame esancia oksalo rugsti, kuri skverbiasi pro isorinius odos sluoksnius gilyn, galima naudoti tolaiu jei nieko daugiau nesidaro tik dilgcioja - po kiek laiko pripras ir apmazes dilgciojimas.
rozes gali nebent alergizuoti kas joms jautrus, bet dilgciojimo nesukelia, cofeinas irgi na ci abent mano ziniomis taip buna. ir patirtis taip rodo - pries kokius 5 m kai pirma karta pabandziau alavija gryna taip buvo. dabar jau nebe
Aciu uz atsakyma. Vadinasi lieka stebeti situacija
Gal nelabai tinkama tema, bet nezinau, kur paklausti: ar salto spaudimo aliejus = nerafinuotas, ar visti gali buti ir rafinuotas?
QUOTE(Terezza @ 2011 06 22, 16:21)
Gal nelabai tinkama tema, bet nezinau, kur paklausti: ar salto spaudimo aliejus = nerafinuotas, ar visti gali buti ir rafinuotas?
jei ant produkto rašo tik šalto spaudimo, tai gali būti manipuliacija, turi būti parašyta rafinuotas ar ne šalia tada:) yra aliejų išgaunamų 'karštuoju' būdu, bet dažnai ir prie tokių rašoma 'šalto spaudimo', taip kad aklai pasitikėti negalima
QUOTE(omega @ 2011 06 22, 10:25)
neteko girdeti, kad alavijai turi daug sitos rugsties. ir kad ji skverbiasi...
siaip ji yra dirgiklis ir nieko gero odai kaip ir neduoda
laba matau alioniukas apacioj turiu toki blondiniska klausima tik jau nepykit
cia jusu receptas
avokado aliejus 1ml
morkų hidrolatas 4ml
skvalanas 3lašai kas cia per daiktas ir kur ji galiu nusipirkti
hialurono rūgštis ant peilio galiuko
santalų eterinis aliejus 2lašai
ekokonservantas 1lašas
cia jusu receptas
avokado aliejus 1ml
morkų hidrolatas 4ml