Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 21, 08:27)

O čia jau priklauso kokį vašką dėsite - bičių, emulsinį, Olivem ar kokį AZ. Aš dėjau emulsinį iš AN. Kadangi svbrstyklių dar neturiu, dėjau nubrauktą AN šaukštuką, tačiau nenorėjo man jungtis kremas, tai paskui pridėjau dar kelis grūdelius ir vargais negalais susijungė.

Sauliuxxx, labai gražios nuotraukytės!

o kaip tik toki turiu tai ir su juo bandysiu 4u.gif aciu 4u.gif

sauliuxxx pritariu labai grazios foto wub.gif wub.gif wub.gif ir manikiuras wub.gif kaip as pavydziu tokiu nagu doh.gif tik nestuke.gif pradzioj tokius turejau ax.gif ir ko tik nebandziau doh.gif matyt ne visiem duota ir nagai ir plaukai ir ragai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu su nedideliu klausimu - pasidariau paakiu emulsija is alavijo gelio, damaskiniu roziu hidrolato ir kofeino. Pasitepus jauciasi toks dilgciojimas, bet oda neparausta, o po kurio laiko ir tas dilgciojimas praeina. Kokia medziaga cia galetu taip reaguoti, ar tai normalu, o gal tos emulsijos verciau is viso nenaudoti?
Atsakyti
receptais kad dalinates bigsmile.gif thumbup.gif

as vakar tokia kauke uzsimaisiau plaukam -tokia antiseborejine 4u.gif siandien bandysiu 4u.gif si syki dejau gerokai maziau BTMS - gal nebus per skysta lotuliukas.gif nes kai dejau 10 proc -tai man per kieta gavos -nebent tept, o ne su pompute pompuot 4u.gif

QUOTE(Kajara @ 2011 06 21, 08:45)
Ateinu su nedideliu klausimu - pasidariau paakiu emulsija is alavijo gelio, damaskiniu roziu hidrolato ir kofeino. Pasitepus jauciasi toks dilgciojimas, bet oda neparausta, o po kurio laiko ir tas dilgciojimas praeina. Kokia medziaga cia galetu taip reaguoti, ar tai normalu, o gal tos emulsijos verciau is viso nenaudoti?

as speju kad roziu hidrolatas mirksiukas.gif bent jau mane jis taip veikia, o kartais ir raudonis ismusdavo -tai dabar as ji bandau sunaudot bele kur tik ne i veido gaminius -nes kitur nedilgcioja biggrin.gif pabandyk jo vieno pasipurks truputi -bet kai neisi niekur is namu lotuliukas.gif
Atsakyti
o manęs rožių hidrolatas nei kiek nebado biggrin.gif Man jis labai patinka wub.gif Čia gali būti ir nuo alavijo gelio, nes paakių odelė jautresnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 20, 20:00)
odai trūksta drėgmes
padėkit odai iš vidaus, pagerkit hialurono rūgštį
gal jus į kremus dedat gliceriną? nes jis dažniausia būna kaltininkas, jei skysčius naudojat normaliai

dėkui už pamastymus 4u.gif
greičiausiai per mažais skysčių naudoju pastaruoju metu g.gif
glicerino į kremus nededu visai, tik paskutiniu metu dažnai tepu alavijo gelį, bet nemanau, kad nuo jo...
Atsakyti
sauliuxxx pas jus recepte viskas gramais surasyta ,tai jus sveret viska blush2.gif ar naudojat kokius tai saukstelius is AZ ar AN orandzini
neturiu svarstykliu tai viska sauksteliais bandau turiu ta rinkinuka is AZ
butu jau per daug nagla ir nemandagu blush2.gif prasyti kad rasytumet ml blush2.gif
jei kuri kauniete pirksit tas svarstykles is ten kur buvo mergiukai nuoroda ideja ax.gif paimkit ir man blush2.gif neturiu kreditines kad galeciau atsiskaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2011 06 21, 09:03)
o manęs rožių hidrolatas nei kiek nebado biggrin.gif Man jis labai patinka wub.gif Čia gali būti ir nuo alavijo gelio, nes paakių odelė jautresnė ax.gif

skirtingos odos -man alavijo gelis geris, nei tempia nieko biggrin.gif

geriausia isbandyt -kaip rasiau, po viena produkta -tada jau buni garantuota, ir kita syki atsargiau elgies ar vengi mirksiukas.gif kazkaip as viska isbandau pries dedant 4u.gif nes buvau nusvilus, kai teko ismest doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 birželio 2011 - 11:32
QUOTE(zydrem @ 2011 06 21, 10:36)
sauliuxxx pritariu labai grazios foto wub.gif  wub.gif  wub.gif ir manikiuras wub.gif kaip as pavydziu tokiu nagu doh.gif tik  nestuke.gif pradzioj tokius turejau ax.gif ir ko tik nebandziau doh.gif matyt ne visiem duota ir nagai ir plaukai ir ragai lotuliukas.gif

Manikiuras ne mano, mano grazesnis lotuliukas.gif Cia as bandziau graziai isnaudoti grazu vyro sesers idegi, tik kad labai priesinosi, kai prasiau atviresne maikute apsivilkt lotuliukas.gif

QUOTE(zydrem @ 2011 06 21, 12:06)
sauliuxxx pas jus recepte viskas gramais surasyta ,tai jus sveret viska  blush2.gif ar naudojat kokius tai saukstelius is AZ ar AN orandzini
neturiu svarstykliu tai viska sauksteliais bandau turiu ta rinkinuka is AZ
butu jau per daug nagla ir nemandagu blush2.gif prasyti kad rasytumet ml blush2.gif

Nieko naglo smile.gif

Stangrinantis biusto kremas, 30 ml
Taukmedzio sv. 2,7 ml
Makadamiju al. 3,2 ml
Abrikosu kauliuku al. 3,2 ml
Olivem 1000 2,1 ml
Emulsinis vaskas nr.2 0.5 ml
Citrinines verbenos hidr. 6.8 ml
Alavijo sultys 4.5 ml (veliau ipyliau dar apie 3 ml, nes lyg norejo atsiskirti aliejus, ipylus pasitaise)
vit E 3 lasai
ekokonservantas 6 lasai
Kigelia ekstraktas 38 lasai
gebenes ekstraktas 3 ml
"bio remodeliavimas" 1,5 ml arba 60 lasu
kolagenas 6 lasai
drekinantis kompleksas 10 lasu

Anticeliulitinis kremas, 50 ml
Kakavos sv. 3,2 ml
mango sv. 2,1 ml
makadamiju al. 6,1 ml
migdolu al. 6,1 ml
Olivem 1000 4.7 ml
vanduo 21.4 ml
vit E 3 lasai
ekokonservantas 10 lasu
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 06 21, 10:02)

as speju kad roziu hidrolatas mirksiukas.gif bent jau mane jis taip veikia, o kartais ir raudonis ismusdavo -tai dabar as ji bandau sunaudot bele kur tik ne i veido gaminius -nes kitur nedilgcioja biggrin.gif pabandyk jo vieno pasipurks truputi -bet kai neisi niekur is namu lotuliukas.gif

QUOTE(Jutare @ 2011 06 21, 10:03)

Tai kad roziu hidrolata jau senai ant veido purkskiu vietoj toniko, tai niekada taip nereagavo. Idomumo delei ka tik nubegau pasiteplioti gryno alavijo gelio - irgi jokio dilgciojimo. Taip iseina kad cia nuo kofeino g.gif Bet kad nepadauginau jo, tai ka, taip iseina kad jis man netinka, ar cia nieko tokio tas dilgciojimas?
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 06 18, 23:53)
aš nors ir ne Asta-... bet atsakysiu  ax.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 19, 16:46)
12ml gentle foaming base
2,5ml surfacant sweet coco
7,2ml foam babassu

5g conditioner emulsifier
83ml distiliuoto vandens
50 lašų lactic acid
5ml B5
5ml sojų proteino
1ml abrikosų aliejaus
0,6ml GSE

ačiū 4u.gif
tik kas tie paryškinti reiks išsiaiškint...
gentle foaming base -> tai cia base lavante? g.gif kad angl man verčia "neutral body cleansing base"... doh.gif
kitus radau 4u.gif bet tas neaišku, ar mes apie tą patį kalbėjom?.. 4u.gif

QUOTE(sauliuxxx @ 2011 06 20, 20:38)
Niu tai biski pasimaivysiu  4u.gif

puikūs receptai ir pateikimas thumbup.gif gal į http://gaminam-kosmetika.blogspot.com/ įdėsit?
Atsakyti
QUOTE(Kajara @ 2011 06 21, 12:14)
Tai kad roziu hidrolata jau senai ant veido purkskiu vietoj toniko, tai niekada taip nereagavo. Idomumo delei ka tik nubegau pasiteplioti gryno alavijo gelio - irgi jokio dilgciojimo. Taip iseina kad cia nuo kofeino g.gif  Bet kad nepadauginau jo, tai ka, taip iseina kad jis man netinka, ar cia nieko tokio tas dilgciojimas?

o gal ir jis -visko gali but gi mirksiukas.gif bet kita vertus, jei neraudonuoja g.gif nors kad paskui alerginiu reakciju didesniu neprisisaukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 06 20, 19:26)
merginos priminkit man prasau is AN raudonas plastmasinis saukstukas emulsinio vasko kiek bus apytiksliai gramu? Ar skirtingas emulsinis vaskas svoriu labai skiriasi, nes as gaminsiu su olivem 1000. Aciu smile.gif

prasau dar karta pagalbos... ax.gif ax.gif
Atsakyti