QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 06 14, 14:53)
Labukas, norėčiau ir aš prisijungti į jūsų šaunų būrį.
labai domiuosi natūralia kosmetika (domėjimasis prasidėjo nuo to, kai gimė sūnelis, kuris yra labai alergiškas, tada ir atradau visas natūralias priemones), aišku dar nieko nesu gaminusi pati, tačiau jau laukiu pirmojo savo siuntinuko produktų, ir bandysiu daryt ką nors
pradėjau skaityti jūsų temas nuo pat pirmos, aišku užtruks kol jus pasivysiu, bet labai įdomu...tikiuosi, priimsit mane
Mielai prasom
Sitoj srity, kuo daugiau zinai, tuo geriau supranti, kad dar nieko nezinai...
Uztat kiek erdves eksperimentams
QUOTE(Cosette @ 2011 06 14, 15:30)
nesulaukiau atsakymo del kremo atgaivinimo,tai padariau kaip paciai atrode geriausia: pasildziau krema ir hidrolato ir vel sumaisiau. Dabar jau lengvesnis,bet tepasi vis tiek kitaip,nei pirktiniai kremai.. Ne taip greitai isigeria. Bet kaip smagu savos gamybos kremas,tai negaliu atsidziaugt
reiks meistraut ka nors kunui
Neskubek
Isbandyk ivairius emulsiklius, lengvesnius aliejus, isbandyk ivairius hidrolatus (paskutiniu metu pamegau alavijo sultis vietoj vandens pilti - liuks drekina). Tikrai atrasi, kas tavo odai patinka ir net labiau, nei pirktiniai kremai
Buvo kelioms dienoms grizusi vyro sesuo is Italijos, tai kol jos pageidavimu sarasa ivykdziau, tris dienas raganavau - diena ir nakti
Viename kreme Bacti Pur is AZ "susipyko" su kazkuria sudetine dalim ir krema napataisomai sutrauke... Buvo labai pikta
Ir apskritai, paskutiniu metu mano kremu fejos, matyt, isejo atostogu, visi kremai krecia man isdaigas - tai atsiskiria, tai pastoveje suskysteja, tai per daug sutirsteja... Reik atsikvept, daugiau pasiskaityt ir vel bandyt