QUOTE(Etama @ 2011 06 12, 19:23)
jei švelnus kvapas, tai tikriausiai smirduko aliejų mišinio neužgožtų
ar turėjai tokį fitolį iš AN? palygintumei, AN pvz. silpnokas. turbūt labiau vertėtų namie gamintis smarkiai koncentruotą fitolį.
ačiū už rekomendaciją
Etama, nusišnekėjau - aš tau ne apie vanilę, o apie karamelę rašiau, tik pavadinimą ne tą parašiau
QUOTE(Doviljana @ 2011 06 12, 19:57)
O tą vanilę iš AZ turit? nes aš turiu šitą, tai viena per stipri, bet realiai sakyčiau kvapas kaip vanilės ankšties, tai neatrodo tikrai dirbtinis, o ir mišiniuose gerai laikosi, tik va nesugalvoju kur ją tirpint, nes kai dariausi aliejinius kvepaliukus, tai taip ir liko plaukioti tamsūs lašeliai.
vanilė
Aš susipainiojau - apie karamelę rašiau, o ne apie vanilę
QUOTE(Tendre @ 2011 06 12, 20:07)
Gal kuri esate gaminusi blizgius ir su lanolinu iš AZ
lanolinas ir su sugar mirror
sugar mirror
Kokie jų skirtumai praktiškai?
L mažai info AZ puslapy, vieno tankis nurodytas, kito ne ir pan. Gal su kažkuriuo gaunasi skystesnis, su kitu tirštesnis blizgis ir pan? IŠ aprašymų galima suprasti tik, kad vienas jų sukuria šlapių lūpų efektą.
Dariau su lanolinu, patiko blizgio konsistencija, suteikia šlapių lūpų efektą
QUOTE(Doviljana @ 2011 06 12, 20:13)
dariau su sugar mirror, tai ilgainiui visi blizgučiai (mica) ir spalva (dėjau burokėlių sulčių koncentratą), nusėdo ant dugno ir taip pasiliko (pakračius nebesusiplaka), nežinau ar čia dėl to sugar mirror ar aš ką ne taip padariau, tiesiog toks rezultatas
Man tas pats
Dariau su lanolinu, burokėlių sulčių ekstraktu, ir dviem žėručiais - vienas iš AZ, kitas iš gyvosios kosmetikos. Po kokių 2sav naudojimu tie blizgučiai iš gyvosios kosmetikos susibumbulavo ir niekaip neina jš išmaišyti
Prieš tai galvojau, kad kalti tie žėručiai iš gyvosios kosmetikos, bet paskui dariau draugei tik su AZ žėručiais, irgi spalva sušoko. Tačiau aš vis tiek naudoju - gražiai paryškina lūpas, suteikia šlapių lūpų efektą. Neduoda kažkokios labai ryškios spalvos, tačiau patepus lūpos paryškinamos.
QUOTE(Doviljana @ 2011 06 12, 20:32)
ne lipnus ir skystesnis nei pirktiniai būna, nors dėjau taumedžio, galvojau bus tirštesnis
labai greit "nusivalgo"...
O man gavosi kiek lipnokas ir tirštokas, labai ilgai išlieka, net pavalgius jaučiu, kad yra likučiai ant lūpų
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo