I tema
II tema
III tema
IV tema
V tema
VI tema
VII tema
VIII tema
IX tema
X tema
XI tema
Kremo gaminimo pradžiamokslis
Gamyba su:
* emulsiniu vašku (kremų, pienelių, losjonų)
* bičių vašku (kremų, lūpų balzamų)
* BMTS (kremų, losjonų, plaukų serumų/kondiconierių)
Gelio gamyba
Receptai, idėjos:
Mūsų Palominos blogas
Bryylos blog'as
Alioniuko blog'as
Love-eco blogas
Aroma-zone receptai
Pati sau receptai
Dar šiek tiek receptų
makeyourcosmetics
makingcosmetics
Priemones kosmetikos gamybai perkame Lietuvoje:
AromaNatural (AN)
Kvapų Namai (KN)
Sveiki Produktai (SP)
Love-eco
Gyvoji kosmetika
Eko-jums
Dvi širdys
Ekolinija
Įvairių parduotuvių sąrašas
Siunčiamės iš užsienio:
Aroma-Zone (AZ)
Materia aromatica
Akoma
Akamuti
NB! Nesuklyskim pavadindamos:
Kremas - vandens ir aliejaus fazę turintis gaminys, sujungiamas emulsikliais ar emulsinių savybių turinčiais sviestais.
Sviestų ir aliejų mišinys - be vandens fazės gaminys, kurio konsistencija gali būti nuo sviestinės iki kreminės.
Aliejų mišinys - skystas gaminys, pagamintas tik iš bazinių ir eterinių aliejų.
Atsakau į praėjusioje temoje užduotą klausimą-kojoms atgaivinti, jei kalbam apie pėdas, naudočiau pipirmėčių EA.
Jei kalbam apie kažką nuo pėdų prakaitavimo, tai dariau vyrui tokį purškaliuką iš Pipirmėčių EA, arbatmedžio EA, alūno miltelių, bergamotės EA, AZ bactipur, eterinius tirpinau mažame kiekyje degtinės (jei to nepageidaujat galima solobol'yje) ir maišiau su distiliuotu vandeniu.
jei kalbam apie kojų nuovargį ar net išsiplėtusias venas, naudočiau kedrų EA masažui atskiestą baziniu aliejumi.
Jei kalbam apie kažką nuo pėdų prakaitavimo, tai dariau vyrui tokį purškaliuką iš Pipirmėčių EA, arbatmedžio EA, alūno miltelių, bergamotės EA, AZ bactipur, eterinius tirpinau mažame kiekyje degtinės (jei to nepageidaujat galima solobol'yje) ir maišiau su distiliuotu vandeniu.
jei kalbam apie kojų nuovargį ar net išsiplėtusias venas, naudočiau kedrų EA masažui atskiestą baziniu aliejumi.
Ir aš atsakysiu į klausimą iš senos temos. Mano plaukai taip pat išsausėję, aš darausi nenuplaunamą kondicionierių su 3-5proc. aliejaus, BTMS, keratinu, keramidais, pantenoliu ir šilku. Dabar gavau iš az drėkinantį kompleksą, tai kitą kartą ir jo įdėsiu. Kiekvieną kartą vis keičiu sudedamųjų dalių procentines dalis ir aliejus, dar neradau optimaliausio varianto.
QUOTE(Doviljana @ 2011 06 07, 10:01)
Atsakau į praėjusioje temoje užduotą klausimą-kojoms atgaivinti, jei kalbam apie pėdas, naudočiau pipirmėčių EA.
aciu
reikes pasidaryti purskaliuka su pipirmeciu EA
po dvynuku kazkaip pastebejau kad kojos patinsta vakare ir tokia viena vena ties kelienu pora cm.pries gimdyma issoko ir dabar kaip kada ji pasirodo tai rekes pabandyti ta masazini o kiek lasiuku lasinti i 10ml aliejaus aciu
QUOTE(zydrem @ 2011 06 07, 12:52)
aciu
po dvynuku kazkaip pastebejau kad kojos patinsta vakare ir tokia viena vena ties kelienu pora cm.pries gimdyma issoko ir dabar kaip kada ji pasirodo tai rekes pabandyti ta masazini o kiek lasiuku lasinti i 10ml aliejaus aciu
nuo issipletusiu venu dar tinka kiparisu EA.
Kokią gerą knygą radau ( kažkada nusipirkau ir laukė pasislėpusi, kol pribręsiu natūraliai kosmetikai). Aš daug ko esu prisipirkusi( gal prireiks ), paskui kažkur užsikiša, nes knygų daug turiu. Kaip smagu atrasti pasiknisus. Knyga: Rita Stiens NATŪRALIOJI KOSMETIKA.
Merginos kur perkate vit. E? Ir ar reikia jį laikyti šaldytuve?
Merginos kur perkate vit. E? Ir ar reikia jį laikyti šaldytuve?
QUOTE(ssaule @ 2011 06 07, 13:13)
nuo issipletusiu venu dar tinka kiparisu EA.
gal galit parsayti kaip naudoti aciu
mergaitės, gal kuri darėt pipirmėčių fitolį?
Labai knieti pabandyti Manau, įdėjus į kremukus, jaustųsi maloni vėsuma. Arba ne
Taip norėjau bijūnus su druska pasluoksniuoti, bet jeigu jie kvapo neatiduoda, tai nekas tada
Labai knieti pabandyti Manau, įdėjus į kremukus, jaustųsi maloni vėsuma. Arba ne
Taip norėjau bijūnus su druska pasluoksniuoti, bet jeigu jie kvapo neatiduoda, tai nekas tada
QUOTE(Jutare @ 2011 06 07, 13:31)
kazi, jazminai kvapa atiduotu?
QUOTE(zydrem @ 2011 06 07, 11:52)
aciu
na, čia kadangi jau išeina kaip ir gydymas, tai imčiau bent jau 3 proc bazinio aliejaus (kas būtų apie 6 lašai/10 ml), tik dar norius pasitaisyti-ne kedro EA, o kiparisų EA arba kadagių EA (užsisvajojus, matyt buvau kai rašiau ), masažuoti reikia tokia kryptimi-nuo pėdų link širdies(čia kryptis, o ne plotas )
Papildyta:
nors dabar galvoju, kad reiks man ir kedrus tam tikslui išbandyt-jie irgi pasižymi sutraukiančiomis sąvybėmis, gal ir nebūsiu taip smarkiai apsimelavusi
labai fainas Alioniuko psl. , mane sudomino muilai http://naturaltouch....muilas/8-1-0-12 o jie be jokio sarmo ar kitos medziagos, ar jie putoja ar gerai nuplauna?
Papildyta:
tai aisku gali deti i krema, yra netgi Palominos blogas receptukas
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2011 06 07, 14:31)
tai aisku gali deti i krema, yra netgi Palominos blogas receptukas
QUOTE(Doviljana @ 2011 06 07, 16:14)
Papildyta:
nors dabar galvoju, kad reiks man ir kedrus tam tikslui išbandyt-jie irgi pasižymi sutraukiančiomis sąvybėmis, gal ir nebūsiu taip smarkiai apsimelavusi
na ka as tai bandysiu su kedrais nes jie jau pakeliui prie progos reikes ir anuos uzsisakyti EA aciu mergaites kad pasidalinat info labai smgu skaitineti kaip parasyta kaip ir kiek ko maisyti ir toliau taip o kur sauliuxxx dingusi su savo receptais ir visais bandymais uzdumijo