Retai beužsuku, bet gražumynų žiūriu pridaryta vau....
Kūrybos Jums merginos
Čia mano šios dienos medukas
QUOTE(Narvile @ 2011 06 20, 11:09)
Ar tie "Ku ku" butent diabetininkams???
taip, nes su fruktoze, būna dar ir ledinukai supakuoti, gaunasi pobrangiai (ir nelabai skanu). jie becukriai ir būna prie diabetikų skyrelio, tik ne visose parduotuvėse. Iki tinkle tai yra neblogi ledinukai, gaila neturiu foto, bet pasidomėk ir tikrai rasi.
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 20, 13:26)
Kūrybos Jums merginos
Kūrybos Jums merginos
labai dailus
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 20, 13:26)
Kūrybos Jums merginos
Kūrybos Jums merginos
labai labai labai
Niu ir pridarėt merginos grožių
O aš savo antrąsias gulbes pasirodau vis dar matau kur tobulėt, todėl su trečiosiom dar ilgiau manau sėdėsiu
wow įspūdingai atrodo, ir kokios pūkkuotos, plunksnuotos atrodo tai tą plunnksnuotumo įspūdį kas sukuria?neįžiūriu ir šiaip įdomu, tiek pas tave fainų idėjų, pati susigalvoji, ar užmatai kur?
Genovaitės darbeliai tokie neįprastiniai, man patiko
fainūs kūrinėliai, gėlės įspūdingos, tik saldainiukų norėtųsi daugiau
Paskutinis darbukas Vitalijos,Vilkės - kruopštus, išbaigtas, išderintas - myliu tokius
Visoms kūrybinės sekmės ir geros dienelės
p.s. ties, labai smalsu Ducky laptopą bus pamatyti, įsivaizduoju vaizdelį ...
QUOTE(Ducky @ 2011 06 14, 17:22)
O aš savo antrąsias gulbes pasirodau vis dar matau kur tobulėt, todėl su trečiosiom dar ilgiau manau sėdėsiu
wow įspūdingai atrodo, ir kokios pūkkuotos, plunksnuotos atrodo tai tą plunnksnuotumo įspūdį kas sukuria?neįžiūriu ir šiaip įdomu, tiek pas tave fainų idėjų, pati susigalvoji, ar užmatai kur?
QUOTE(genovaite @ 2011 06 14, 19:03)
Genovaitės darbeliai tokie neįprastiniai, man patiko
QUOTE(barbarux @ 2011 06 17, 14:08)
Niu va, mano rankinukas, dublis antras . Fotkint tai nemoku , spalvos, galima sakyt, nelabai atitinka, bet man patiko Saldainių vėl nedaug, bet pirkau brangesnius, su brendžiuku, o tokių daug negalima
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/62_80/225_187/IMG_6809-vi.jpg]
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/62_80/225_187/IMG_6809-vi.jpg]
fainūs kūrinėliai, gėlės įspūdingos, tik saldainiukų norėtųsi daugiau
Paskutinis darbukas Vitalijos,Vilkės - kruopštus, išbaigtas, išderintas - myliu tokius
Visoms kūrybinės sekmės ir geros dienelės
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 21, 08:10)
Dėkui labai
Man atrodo nėra nieko, ko nėra sugalvoję rusai Na išskyrus mano ančiuką, nes daugiau niekas taip nemyli ančiukų kaip aš semiuosi idėjų internete, o tada jas šlifuoju iki kol patinka man
Pūkuotumą sukuria organza, tiulis, ties galva kailiukas labai fainas dalykas, tik kad brangokas...
Na laptopas dar idėjų stadijoje, o transformuosis į objektą po poros savaičių tik
Papildyta:
Šiandien buvau gariūnkėse o ten kaip žinia audinių ir įv. juostelių, karoliukų atskiri angarai tai vėl prisipirkau papigiai visko - gal ateičiai prireiks Gerai kad jie toli nuo centro
sveikos panelytes! ojojoj kokiu graziu darbeliu pridariusios...
labai grazu
QUOTE(genovaite @ 2011 06 18, 08:24)
Pasirodau šio ryto darbą, tiksliau visą komplektą, jis skirtas šio vakaro vestuvėms
labai grazu
Labai grazus darbeliai
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 21, 21:54)
laivelis. Gal galite isduoti paslapti kur pirkote drugelius ant buriu
Su skylamušiu prisikaliau , jei labai reikia tai mestelk adresiuką išsiūsiu prikalus paštu
Man negaila