Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Retai beužsuku, bet gražumynų žiūriu pridaryta thumbup.gif vau....

Kūrybos Jums merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Čia mano šios dienos medukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 20 birželio 2011 - 12:27
QUOTE(Narvile @ 2011 06 20, 11:09)
Ar tie "Ku ku" butent diabetininkams???  g.gif

taip, nes su fruktoze, būna dar ir ledinukai supakuoti, gaunasi pobrangiai (ir nelabai skanu). jie becukriai ir būna prie diabetikų skyrelio, tik ne visose parduotuvėse. Iki tinkle tai yra neblogi ledinukai, gaila neturiu foto, bet pasidomėk ir tikrai rasi.
Atsakyti
user posted image

thumbup.gif labai grazus ir as noreciau toki gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 20, 13:26)

Kūrybos Jums merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai dailus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 20, 13:26)

Kūrybos Jums merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai labai labai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Niu ir pridarėt merginos grožių wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 06 14, 17:22)

O aš savo antrąsias  gulbes pasirodau  smile.gif vis dar matau kur tobulėt, todėl su trečiosiom dar ilgiau manau sėdėsiu  biggrin.gif

user posted image

wow wub.gif įspūdingai atrodo, ir kokios pūkkuotos, plunksnuotos atrodo thumbup.gif tai tą plunnksnuotumo įspūdį kas sukuria?neįžiūriu blush2.gif ir šiaip įdomu, tiek pas tave fainų idėjų, pati susigalvoji, ar užmatai kur?

QUOTE(genovaite @ 2011 06 14, 19:03)
seniai besirodžiau tai pasirodysiu ir aš

Genovaitės darbeliai tokie neįprastiniai, man patiko thumbup.gif

QUOTE(barbarux @ 2011 06 17, 14:08)
Niu va, mano rankinukas, dublis antras  blush2.gif .  Fotkint tai nemoku  blush2.gif , spalvos, galima sakyt, nelabai atitinka, bet man patiko  schmoll.gif Saldainių vėl nedaug, bet pirkau brangesnius, su brendžiuku, o tokių daug negalima  lotuliukas.gif
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/62_80/225_187/IMG_6809-vi.jpg]

fainūs kūrinėliai, gėlės įspūdingos, tik saldainiukų norėtųsi daugiau 4u.gif

Paskutinis darbukas Vitalijos,Vilkės - kruopštus, išbaigtas, išderintas - myliu tokius wub.gif

Visoms kūrybinės sekmės ir geros dienelės 4u.gif

p.s. ties, labai smalsu Ducky laptopą bus pamatyti, įsivaizduoju vaizdelį ... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 21, 08:10)

wow wub.gif  įspūdingai atrodo, ir kokios pūkkuotos, plunksnuotos atrodo  thumbup.gif  tai tą plunnksnuotumo įspūdį kas sukuria?neįžiūriu  blush2.gif  ir šiaip įdomu, tiek pas tave fainų idėjų, pati susigalvoji, ar užmatai kur?

p.s. ties, labai smalsu Ducky laptopą bus pamatyti, įsivaizduoju vaizdelį ... nail.gif

Dėkui labai blush2.gif
Man atrodo nėra nieko, ko nėra sugalvoję rusai biggrin.gif Na išskyrus mano ančiuką, nes daugiau niekas taip nemyli ančiukų kaip aš biggrin.gif semiuosi idėjų internete, o tada jas šlifuoju iki kol patinka man smile.gif
Pūkuotumą sukuria organza, tiulis, ties galva kailiukas wub.gif labai fainas dalykas, tik kad brangokas...
Na laptopas dar idėjų stadijoje, o transformuosis į objektą po poros savaičių tik biggrin.gif

Papildyta:
Šiandien buvau gariūnkėse o ten kaip žinia audinių ir įv. juostelių, karoliukų atskiri angarai tai vėl prisipirkau papigiai visko - gal ateičiai prireiks thumbup.gif Gerai kad jie toli nuo centro biggrin.gif
Atsakyti
sveikos panelytes! 4u.gif ojojoj kokiu graziu darbeliu pridariusios... smile.gif

QUOTE(genovaite @ 2011 06 18, 08:24)
Pasirodau šio ryto darbą, tiksliau visą komplektą, jis skirtas šio vakaro vestuvėms  ax.gif

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą ax.gif Dar vienas laivas išplaukė, tik gaila, kad nuotraukos kokybė prastoka - na nemoku aš fotkint ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 21, 21:49)
Ačiū už įvertinimą  ax.gif  Dar vienas laivas išplaukė, tik gaila, kad nuotraukos kokybė prastoka - na nemoku aš fotkint  ax.gif

user posted image

thumbup.gif laivelis. Gal galite isduoti paslapti kur pirkote drugelius ant buriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 21, 21:54)
thumbup.gif  laivelis. Gal galite isduoti paslapti kur pirkote drugelius ant buriu  4u.gif

Su skylamušiu prisikaliau , jei labai reikia tai mestelk adresiuką išsiūsiu prikalus paštu ax.gif
Man negaila smile.gif
Atsakyti