Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(genovaite @ 2011 06 16, 19:52)
Mano vakarykštis kompas  blush2.gif

jčga kompas, bet tie mocarto saldainiai brangoki... o skonis, tai man asmeniškai toks šiaip sau.

kaip tik greitai MB gimtadienis - labai noriu jam tokį padaryti, tik niekaip nesugalvoju kokius saldainius dėti, ir man dar kyla klausimas ant ko juos klijuojate?
arba gal kas mobilu telefona esat dariusi - gal kokia nuotraukele, arba pasufleruokit ant ko butu galima ji daryti...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2011 06 16, 20:02)
jčga kompas, bet tie mocarto saldainiai brangoki... o skonis, tai man asmeniškai toks šiaip sau.

kaip tik greitai MB gimtadienis - labai noriu jam tokį padaryti, tik niekaip nesugalvoju kokius saldainius dėti, ir man dar kyla klausimas ant ko juos klijuojate?
arba gal kas mobilu telefona esat dariusi - gal kokia nuotraukele, arba pasufleruokit ant ko butu galima ji daryti...
4u.gif

Pritariu, man tie mocarto saldainiai irgi neskanūs, bet kad pas mus nieko neradau kvadratiško, o lėkti dėl kelių saldainių į Kauną ar Vilnių tai kažkaip tai toloka ir brangoka. Aš tai dažniausiai darausi pagrindą iš putų polistirolio , apvynioju folija ir klijuoju. O kas dėl mobiliako, tai neteko tokio dalyko daryti, o ir kompas čia pirmutinis ax.gif mat bus dovanojamas užkietėjusiam kompiuteristui bakalauro proga ( baigė kompiuteristu aukštają) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 16, 19:52)
Mano vakarykštis kompas  blush2.gif

ui, ir aš tokio noriu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(autojo @ 2011 06 16, 21:02)

4u.gif

padarykite vairą iš apvalių saldainių 4u.gif , viduryje mėgiamo modelio ženklą įklijuokite 4u.gif
Atsakyti
Niu va, mano rankinukas, dublis antras blush2.gif . Fotkint tai nemoku blush2.gif , spalvos, galima sakyt, nelabai atitinka, bet man patiko schmoll.gif Saldainių vėl nedaug, bet pirkau brangesnius, su brendžiuku, o tokių daug negalima lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 17, 13:08)
Niu va, mano rankinukas, dublis antras  blush2.gif .  Fotkint tai nemoku  blush2.gif , spalvos, galima sakyt, nelabai atitinka, bet man patiko  schmoll.gif Saldainių vėl nedaug, bet pirkau brangesnius, su brendžiuku, o tokių daug negalima  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manieji blush2.gif

user posted image

nepamenu ar rodziau sita doh.gif biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Mergaites, kas patarsit, is kokiu saldainiu padaryti meduka zmogui, serganciam cukralige, gal yra saldainiu diabetininkams g.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 06 17, 18:10)

Man vidurinis koks fainas, ypač forma thumbup.gif , tikras medis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 06 17, 20:21)
Mergaites, kas patarsit, is kokiu saldainiu padaryti meduka zmogui, serganciam cukralige, gal yra saldainiu diabetininkams  g.gif

Na gal reiktu uzeiti i kokia sveikuoliu krautuvele, manau butu imanoma ka sugalvoti. Gal nebutinai is saldainiu, gal is kokiu sausainuku ar pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausruzel: 17 birželio 2011 - 20:53
QUOTE(Narvile @ 2011 06 17, 20:21)
Mergaites, kas patarsit, is kokiu saldainiu padaryti meduka zmogui, serganciam cukralige, gal yra saldainiu diabetininkams  g.gif

Maksimoj tikrai yra skyrelis diabetikams, ten galima ir sausainių ir saldainių rasti smile.gif
Atsakyti
Pasirodau šio ryto darbą, tiksliau visą komplektą, jis skirtas šio vakaro vestuvėms ax.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 18, 09:24)
Pasirodau šio ryto darbą, tiksliau visą komplektą, jis skirtas šio vakaro vestuvėms  ax.gif

thumbup.gif neįžiūriu, kokie ten saldainiai g.gif
Atsakyti