Ducky noriu paklausti kaip taip dailiai reikia priklijuoti medžiagą prie vazono? Jei gerai įsivaizduoju, tai reikia iškirpti apvalų gabaliuką ir po truputį prie vazono kraštų klijuoti, o kaip tas bangeles padaryti? O klijuoji karštais klijais?O tą medžiagą uždedi prieš darant burbulą ar po saldainių klijavimp?
QUOTE(loreta72 @ 2011 06 14, 19:45)
Ducky noriu paklausti kaip taip dailiai reikia priklijuoti medžiagą prie vazono? Jei gerai įsivaizduoju, tai reikia iškirpti apvalų gabaliuką ir po truputį prie vazono kraštų klijuoti, o kaip tas bangeles padaryti? O klijuoji karštais klijais?O tą medžiagą uždedi prieš darant burbulą ar po saldainių klijavimp?
iškerpu pailgą medžiagos gabalą na ir karštais klijais belenkaip dėlioju iš tiesų net negalvoju kaip ten reik dėt, viskas savaime gaunasi dekoruoju visuomet kai suklijuoju saldainius, nes kitaip nematau bendro vaizdo
Papildyta:
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 14, 17:56)
dėkui bet dar iki pilotažo truputį, kaip sakiau, trūksta
QUOTE(šneider @ 2011 06 14, 18:04)
tortas , tik jaučiu jaunavedžiams bus gaila jį valgyti net ir po vestuvių...
O barbė man pati pačiausia paskutinė. Dėl spalvos.
O barbė man pati pačiausia paskutinė. Dėl spalvos.
O aš kaip tik "atbula" ranka ją dariau, nes žinojau kam ji skirta dovanoti
ausruzel, Ducky ir genovaite, labai gražūs visų darbai
Saldus ziedeliai
Na visai man nepatiko tokie darbeliai, daugiau nenoreciau daryti, nesiseke man kazkaip, bet uzsakove norejo butent taip, laukiu ivairiu nuomoniu
Na visai man nepatiko tokie darbeliai, daugiau nenoreciau daryti, nesiseke man kazkaip, bet uzsakove norejo butent taip, laukiu ivairiu nuomoniu
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 16, 12:27)
Saldus ziedeliai
Jeigu įtikai užsakovei tai puiku
Aš šiandien du mažiukus medeliukus padariau, na sąlyginai mažus - po 1,3kg nors planavau po 1kg Vienas Joninėms, o kitas gimtadieniui, turbūt pagal spalvas aišku kuris kam ir labai nepatiko Miglės saldainius klijuot, negražiai "gula" Bet buvau sumąsčius tokią spalvų gamą, tai teko šituos ir pirkt...
QUOTE(Ducky @ 2011 06 16, 17:46)
Jeigu įtikai užsakovei tai puiku
Aš šiandien du mažiukus medeliukus padariau, na sąlyginai mažus - po 1,3kg nors planavau po 1kg Vienas Joninėms, o kitas gimtadieniui, turbūt pagal spalvas aišku kuris kam ir labai nepatiko Miglės saldainius klijuot, negražiai "gula" Bet buvau sumąsčius tokią spalvų gamą, tai teko šituos ir pirkt...
Gražu!!! O aš šiandien prisipirkau floristinio popieriaus, gavau spalvų kokių norėjau, tai sėdžiu visa apsipatenkinus
QUOTE(barbarux @ 2011 06 16, 17:53)
Gražu!!! O aš šiandien prisipirkau floristinio popieriaus, gavau spalvų kokių norėjau, tai sėdžiu visa apsipatenkinus
tai jau dabar suksi gėles
QUOTE(barbarux @ 2011 06 16, 18:36)
aga, jau suku
laukiam gal ir aš kadanors kokią susuksiu
QUOTE(Ducky @ 2011 06 16, 18:39)
laukiam gal ir aš kadanors kokią susuksiu
nieko blatno, kuklus rankinukas, antras dublis