Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 09 06, 14:01)
Damušam  biggrin.gif

Vis dar neturėjau savo kolekcijoje rudeninio medžio, o dabar jau turiu  laugh.gif

labai grazu 4u.gif man labai patinka medeliai kai dominuoja viena spalva, tiesiog nerealu wub.gif

ir man reik tokiu dekoraciju doh.gif noriu ir grybo ir pauksciuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 09 06, 14:03)
labai grazu  4u.gif man labai patinka medeliai kai dominuoja viena spalva, tiesiog nerealu  wub.gif

ir man reik tokiu dekoraciju  doh.gif  noriu ir grybo ir pauksciuko  biggrin.gif

dėkui 4u.gif aš vakar kai pamačiau visą rudeninių dekoracijų arsenalą, tai man jų laaabai prireikė, todėl paėmiau viską, kas buvo: paėmiau gilių, obuoliukų, gervuogių, tą patį baravykiuką wub.gif kaip man jis patinka, nesvarbu, kad netikras hihihi.gif
Atsakyti
nieko gero neradau, bandysiu tokia gal...tik saldainių ieškočiau kitokių..

Dukcky, iš ko mašiniuko korpusas?? To iš pupos saldainių.

PIRATO LAIVAS - va čia tai būtų liuks wub.gif bet ne mano nosiai unsure.gif Iš kur gauti visi piratiški atributai?? iš ko kopetėlės?? Būčiau anksčiau užmačius tikrai būtume užsisakę ax.gif

sorry labai dideles foto kelia..
Papildyta:
matau mano puslapį naršai  biggrin.gif aš viską darau iš putoplasto, tai šitą irgi dariau iš jo smile.gif

kad daugiau nieko ir neišmeta blush2.gif nu kaip gražu pas Tave, galėčiau ištisai tupėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 06 rugsėjo 2011 - 13:11
QUOTE(Ducky @ 2011 09 06, 14:08)
dėkui  4u.gif aš vakar kai pamačiau visą rudeninių dekoracijų arsenalą, tai man jų laaabai prireikė, todėl paėmiau viską, kas buvo: paėmiau gilių, obuoliukų, gervuogių, tą patį baravykiuką  wub.gif kaip man jis patinka, nesvarbu, kad netikras hihihi.gif

onenori uzsidirbti? biggrin.gif kai kita kart pirksi sau prigriebtum ir man? lotuliukas.gif

daisy juk jau sake ducky kad viska daro is putoplasto 4u.gif

Ducky eik kurk tema nes jauciu sita greit uzbaigsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 06 rugsėjo 2011 - 13:16
Kad damusti greiciau temute tai imesiu parodyti ir as savo darbelius, ko ismokau sioje temoje 4u.gif
Mano bandymas gelytes su saldainiais
user posted image
Dovana rugsejo 1-ajai
user posted image
Na ir medelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 09 06, 14:13)

PIRATO LAIVAS - va čia tai būtų liuks wub.gif  bet ne mano nosiai  unsure.gif  Iš kur gauti visi piratiški atributai?? iš ko kopetėlės?? Būčiau anksčiau užmačius tikrai būtume užsisakę ax.gif
sorry labai dideles foto kelia..
Papildyta:
kad daugiau nieko ir neišmeta  blush2.gif  nu kaip gražu pas Tave, galėčiau ištisai tupėt biggrin.gif

laugh.gif 4u.gif mano puslapis atspindi mane pačią smile.gif oj ilgai užtruko kol jis patapo toks koks yra...
Piratų laivui dekoracijas pirkau gal kokiose aštuoniose skirtingose parduotuvėse lotuliukas.gif o mašina, kurią dariau, buvo skirta vyrui, o ne vaikui wink.gif
Papildyta:
Oki tik pavalgysiu ir eisiu redaguot nuotraukų smile.gif

Raaima - šaunuolė, kasd mokaisi thumbup.gif taip ir toliau smile.gif

ZmoNa_ - apie obuoliukus reikės pašnekėt private biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų nauji jubiliejiniai namučiai

baigiam šitą temą ir kraustomės į naują birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2011 08 31, 12:17)
O dabar pakeičiau su tom gėlėm ir bent jau man atrodo, kad geriau ax.gif

Vis dar neturėjau savo kolekcijoje rudeninio medžio, o dabar jau turiu  laugh.gif

lb grazus darbeliai smile.gif thumbup.gif

QUOTE(Raaima @ 2011 09 06, 14:16)
Kad damusti greiciau temute tai imesiu parodyti ir as savo darbelius, ko ismokau sioje temoje  4u.gif

idomiai su tusinuku smile.gif

Ducky, kokia faina nauja tema! thumbup.gif 4u.gif

deja si karta naujo darbuko neatnesiau parodyt,nes neturiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 09 06, 18:55)

Ducky, kokia faina nauja tema!  thumbup.gif  4u.gif

deja si karta naujo  darbuko neatnesiau parodyt,nes neturiu  blush2.gif  biggrin.gif

labai ačiū 4u.gif šiek tiek teko pasėdėt, bet buvo verta bigsmile.gif
Atsakyti
na ar baigsim šią temą šiandien ar ne doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti