QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 13, 17:05)
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 13, 18:05)
Draugai pakviete i soda valgyti saslyko, uz tai gavo sita:
turistinis vaizdialis
fainai
Draugai pakviete i soda valgyti saslyko, uz tai gavo sita:
super ideja
Aciu merginos ir laukiu Jusu darbeliu
Sveikutes, darbstuoles, darbeliai grazus, o saslykai tai nerealus . Turiu ir as kelis naujus darbelius, stengiuosi imti saldainius su kuriais dar nedirbau, tai va ka prilipdziau:
dar vienas raffaello dirbinys
gaivus zalias medelis
ir man asmeniskai toks aistringai atrodantis medelis is triufeliu, sunkokai man jis lipdesi, nes daug tarpu lieka, tai puosyba uzsiemiau ilgiau, nei saldainius klijavau
dar vienas raffaello dirbinys
gaivus zalias medelis
ir man asmeniskai toks aistringai atrodantis medelis is triufeliu, sunkokai man jis lipdesi, nes daug tarpu lieka, tai puosyba uzsiemiau ilgiau, nei saldainius klijavau
austuzel - medeliai super, ir man tas raudonas - aistringai atrodo
vitalija.vilke - gražiai padarytas, įdomiai, bet man tokie ne prie širdies. Bet svarbiausia kad draugai liktu patenkinti, kuriems tai darei
vitalija.vilke - gražiai padarytas, įdomiai, bet man tokie ne prie širdies. Bet svarbiausia kad draugai liktu patenkinti, kuriems tai darei
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 14, 15:53)
Sveikutes, darbstuoles, darbeliai grazus, o saslykai tai nerealus . Turiu ir as kelis naujus darbelius, stengiuosi imti saldainius su kuriais dar nedirbau, tai va ka prilipdziau:
dailūs medeliai, tik kotai man apdrožti nepatinka
O aš savo antrąsias gulbes pasirodau vis dar matau kur tobulėt, todėl su trečiosiom dar ilgiau manau sėdėsiu
QUOTE(Ducky @ 2011 06 14, 16:22)
Smagu girdeti tiek pagyru
Cia kotai ne drozti o nuzievinti ir viskas, bet tai cia skonio reikalas, o nuomoniu reikia visokiu, is ju mokausi
QUOTE(genovaite @ 2011 06 14, 19:02)
tortas , tik jaučiu jaunavedžiams bus gaila jį valgyti net ir po vestuvių...
O barbė man pati pačiausia paskutinė. Dėl spalvos.