Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Neatostogauju, laivui maketa darau smile.gif ir šampės važiuosiu papirkti, nes nori papuošto buteliosu galva nuimama iš saldainukų ir torto smile.gif oi reikės suktis biggrin.gif

Ducky ir aš gavau krepinio pas mus pirkti to storesnio floristinio smile.gif bandysiu sukti geles smile.gif
Atsakyti
Aš dabar darysiu su vėduokle rafaelo saldainius, tai žiūrėsiu kas gausis ax.gif
Atsakyti
Šaunumėlis bigsmile.gif laukiam pasirodant smile.gif
Aš va irgi ką tik iš apsipirkimų. Vėl prisipirkau visko reikia nereikia pilną mašiną ir vėl nebeturiu pinigų biggrin.gif nu bet už tai turėsiu ką veikti ax.gif beje rimi šiandien paskutinė diena kai raffaello po 6lt. Užsipirkau truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 05, 13:50)
Šaunumėlis  bigsmile.gif  laukiam pasirodant smile.gif
Aš va irgi ką tik iš apsipirkimų. Vėl prisipirkau visko reikia nereikia pilną mašiną ir vėl nebeturiu pinigų  biggrin.gif nu bet už tai turėsiu ką veikti ax.gif beje rimi šiandien paskutinė diena kai raffaello po 6lt. Užsipirkau truputį smile.gif

Ducky parodyk savo pirkinius blush2.gif ax.gif idomu ka prisipirkai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nansy: 05 rugsėjo 2011 - 20:16
QUOTE(Nansy @ 2011 09 05, 21:16)
Ducky parodyk savo pirkinius  blush2.gif  ax.gif  idomu ka prisipirkai  blush2.gif

oj atsibostų fotkint man biggrin.gif ryt jau dalis bus panaudota smile.gif
Atsakyti
Tarp kitko jau mūsų tema eina į pabaigą, o kadangi ji bus jubiliejinė - dešimtoji, ruošiu normalią pamoką kaip daryti saldainių medį. Bus nuotraukos reikiamų medžiagų, kur ką nusipirkti ir pan. Bet aišku visa tai bus naujoje temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 06, 09:53)
Tarp kitko jau mūsų tema eina į pabaigą, o kadangi ji bus jubiliejinė - dešimtoji, ruošiu normalią pamoką kaip daryti saldainių medį. Bus nuotraukos reikiamų medžiagų, kur ką nusipirkti ir pan. Bet aišku visa tai bus naujoje temoje smile.gif

Kaip saunu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 09 06, 11:45)
Kaip saunu  clap.gif

tik reikią šitą kaip nors iki penktadienio pabaigt, nes savaitgalį neturėsiu laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 09 05, 22:16)
Ducky parodyk savo pirkinius  blush2.gif  ax.gif  idomu ka prisipirkai  blush2.gif

ech... o taip norejos bent keleta pamatyti ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
nenumaldomai artėja mano sūnaitėlio gimtadienis. Labai noriu jam iš saldainių nulipdyti traktorių, o mokyklai gal ežį kokį nusineš. Mergiukai nuo ko pradėti?? g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 09 06, 09:53)

super idėja thumbup.gif

Beje, pastaruoju metu temos neseku, gal buvo kas įkėlęs kokią transporto priemonę iš saldainių.

Ducky iš ko ežiuko maketą darei??? iš ko snukutį?
Atsakyti
Ducky super ideja, tai davai damusam sita tema 4u.gif

daysy gal ir buvo jau nepamenu,.... ivesk i googla vaizdus masina is saldainiu ir rasi bent viena pavyzdi...
Atsakyti
Damušam biggrin.gif

Vis dar neturėjau savo kolekcijoje rudeninio medžio, o dabar jau turiu laugh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Daisy33 @ 2011 09 06, 13:00)
Labukas 4u.gif
nenumaldomai artėja mano sūnaitėlio gimtadienis. Labai noriu jam iš saldainių nulipdyti traktorių, o mokyklai gal ežį kokį nusineš. Mergiukai nuo ko pradėti?? g.gif  4u.gif
Papildyta:
super idėja  thumbup.gif 
Beje, pastaruoju metu temos neseku, gal buvo kas įkėlęs kokią transporto priemonę iš saldainių.

Ducky iš ko ežiuko maketą darei??? iš ko snukutį?

matau mano puslapį naršai biggrin.gif aš viską darau iš putoplasto, tai šitą irgi dariau iš jo smile.gif
Atsakyti