Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Gal as pasirodysiu nepopuliari , bet man tai nepatinka tokie dalykeliai schmoll.gif , nenoreciau tokios dovaneles gauti, aisku tai skonio reikalas , darbo matau ideta ir daugybe. Nepykit jei kam nepatiko mano nuomone, tiesiog taip yra .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 30, 08:49)
Ot nesiseka, į tą galą net nežadu važiuoti, o tie leliukai tokie fantastiškai mieli  wub.gif

Na parodysiu ir aš vieną neseniai darytą medelį. prašė mažyčio, kad tiktu rugsėjo pirmai.

Labai grazu, tikriausia mokytojai o ir peleda simbolizuota protinguma thumbup.gif

QUOTE(Eglentina @ 2011 08 30, 12:30)
Labai gražūs visų darbai, o jau Ducky tai iš vis nepakartojami  4u.gif  thumbup.gif
Ir aš pasirodysiu su savo pirmu tokiu darbu, dar niekad nedarius su krepiniu popierium, tad pirmas bandymas Jūsų teismui  4u.gif

Man grazu tik jau pasisake mergaites apie tas ilgas geles, bandyk komponuoti kitaip, bet siaip tai grazu
QUOTE(Ducky @ 2011 08 30, 12:53)
Dėkui Eglentina - šaunu, kad pradėjai mokytis  thumbup.gif bet ir man netinka tos ilgesnės gėlytės viršuj, geriau būtų apačioj smile.gif

O aš galiu drąsiai skelbti vasaros sezono pabaigą ir pasidalinti su jumis paskutiniu vasaros darbu - varpeliu rugsėjo pirmajai labai artimam žmogui. Na gal varpu labiau nes ilgis 38cm.  biggrin.gif Dabar jau tikrai viskas, tikrai žadu ilsėtis, laukit po savaitės su nauju rudeniniu medžiu  biggrin.gif  cool.gif

Varpas tai be zodziu thumbup.gif o kas dėl atostogų, tai labai daug abejonių, kad atostogausi ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomonę ir patarimus, reiks kreiptis dažniau 4u.gif mirksiukas.gif
O dabar pakeičiau su tom gėlėm ir bent jau man atrodo, kad geriau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Tai ką, visos kartu su Ducky atostogaujam?
Atsakyti
kogero visos atostogauja lotuliukas.gif
as tai audziu minti vestuvinei kompozicijai g.gif ale ***** negaunu dekoraciju kokiu noriu doh.gif tai vis atidelioju... o laiko jau liko tik kelios dienos doh.gif uzkretet ir mane su tom krepinem gelem, bandysiu ir as tik jauciu kad nelabai gausis man schmoll.gif per sunkiai ir per sudetingai viskas atrodo doh.gif

QUOTE(šneider @ 2011 08 30, 09:49)
Na parodysiu ir aš vieną neseniai darytą medelį. prašė mažyčio, kad tiktu rugsėjo pirmai.

labai labai mielas medelis wub.gif noreciau tokio biggrin.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 08 30, 13:53)

O aš galiu drąsiai skelbti vasaros sezono pabaigą ir pasidalinti su jumis paskutiniu vasaros darbu - varpeliu rugsėjo pirmajai labai artimam žmogui. Na gal varpu labiau nes ilgis 38cm.  biggrin.gif Dabar jau tikrai viskas, tikrai žadu ilsėtis, laukit po savaitės su nauju rudeniniu medžiu  biggrin.gif  cool.gif

labai grazu kaip visuomet wub.gif 4u.gif tik man tas varpas avertus ir i puokste panasu, tai gali naudoti kaip kam patinka ir vadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, keleta medeliu ir as esu padarius blush2.gif
Sitie patys pirmieji, pernai dukryte nese i darzeli, mokytoju dienos proga ax.gif
user posted image

Sitas mazam berniukui
user posted image

Situos nuotaka per vestuves tevams dovanojo ax.gif
user posted image

ir dar keletas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dar noreciau [aklaust kuo jus imurijat medeli i vazona, statybiniu gipsu, bet kartais nuo jo perskyla vazoneliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgamp @ 2011 09 03, 19:07)

dar noreciau [aklaust kuo jus imurijat medeli i vazona, statybiniu gipsu, bet kartais nuo jo perskyla vazoneliai  doh.gif

Gražu 4u.gif

Aš gipsu mūriju, o kad neskiltu padarau gipsą tokį kietesnį, iš jo ale kamuoliuką ir metu į vazoną, į jį įstatau kotą, kai sudžiūna užpilu labai skystu gipsu.
Atsakyti
Aš įdedu į vazonėlį maišelį, tada užmaišau rotbandto kietokai, kad nesvirtų kotas, supilu į vazoną ir įstatu kotą, dar niekada neskilo. Kartais kai reikia greitai, tai užmaišau mišinio, skirto elektros darbams greitai stengstančio.
Atsakyti
JURGAMP, nepyk už kritiką, bet man visi kažkokie neproporcingi tie medeliai, jei galvikė didelė- kotas plonas, jei kotas storas- galvikė per maža, arba per maži vazoniukai. Tik vienas mėlynas tas gražesnis, bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbora666: 04 rugsėjo 2011 - 15:07
QUOTE(jurgamp @ 2011 09 03, 19:07)

dar noreciau [aklaust kuo jus imurijat medeli i vazona, statybiniu gipsu, bet kartais nuo jo perskyla vazoneliai  doh.gif

labai grazu 4u.gif visi labai simpatiski wub.gif ir tie pirmieji tikrai labai mieli, nepasakyciau akd pirmas blynas ax.gif

as i vazona dedu cementa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2011 09 04, 16:06)
JURGAMP, nepyk už kritiką, bet man visi kažkokie neproporcingi tie medeliai, jei galvikė didelė- kotas plonas, jei kotas storas- galvikė per maža, arba per maži vazoniukai. Tik vienas mėlynas tas gražesnis, bet čia tik mano nuomonė.

Nepykstu schmoll.gif , tas melynas ir man pats graziausias smile.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 09 04, 17:07)
labai grazu  4u.gif  visi labai simpatiski  wub.gif ir tie pirmieji tikrai labai mieli, nepasakyciau akd pirmas blynas  ax.gif

as i vazona dedu cementa  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
labai smagiai pailsėjau: pasideginau, prisigulėjau hamake, prisivaikščiojau po mišką ir šeip pabuvau toli nuo miesto šurmulio thumbup.gif jau pasiilgau savo medžių laugh.gif
Dėkui už pagyras mano varpeliui 4u.gif dar neklausiau ar patiko mokytojai, na bet kad neliko be dėmesio tai šimtas procentų biggrin.gif

Eglentina - kai nuėmei tas gėlytes daug geriau atrodo smile.gif
jurgamp - šiek tiek gal kai kur trūksta propocingumo bet juk tobulėti niekad nevėlu smile.gif all in all šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti