Gal as pasirodysiu nepopuliari , bet man tai nepatinka tokie dalykeliai , nenoreciau tokios dovaneles gauti, aisku tai skonio reikalas , darbo matau ideta ir daugybe. Nepykit jei kam nepatiko mano nuomone, tiesiog taip yra ....
QUOTE(šneider @ 2011 08 30, 08:49)
Ot nesiseka, į tą galą net nežadu važiuoti, o tie leliukai tokie fantastiškai mieli
Na parodysiu ir aš vieną neseniai darytą medelį. prašė mažyčio, kad tiktu rugsėjo pirmai.
Na parodysiu ir aš vieną neseniai darytą medelį. prašė mažyčio, kad tiktu rugsėjo pirmai.
Labai grazu, tikriausia mokytojai o ir peleda simbolizuota protinguma
QUOTE(Eglentina @ 2011 08 30, 12:30)
Labai gražūs visų darbai, o jau Ducky tai iš vis nepakartojami
Ir aš pasirodysiu su savo pirmu tokiu darbu, dar niekad nedarius su krepiniu popierium, tad pirmas bandymas Jūsų teismui
Ir aš pasirodysiu su savo pirmu tokiu darbu, dar niekad nedarius su krepiniu popierium, tad pirmas bandymas Jūsų teismui
Man grazu tik jau pasisake mergaites apie tas ilgas geles, bandyk komponuoti kitaip, bet siaip tai grazu
QUOTE(Ducky @ 2011 08 30, 12:53)
Dėkui Eglentina - šaunu, kad pradėjai mokytis bet ir man netinka tos ilgesnės gėlytės viršuj, geriau būtų apačioj
O aš galiu drąsiai skelbti vasaros sezono pabaigą ir pasidalinti su jumis paskutiniu vasaros darbu - varpeliu rugsėjo pirmajai labai artimam žmogui. Na gal varpu labiau nes ilgis 38cm. Dabar jau tikrai viskas, tikrai žadu ilsėtis, laukit po savaitės su nauju rudeniniu medžiu
O aš galiu drąsiai skelbti vasaros sezono pabaigą ir pasidalinti su jumis paskutiniu vasaros darbu - varpeliu rugsėjo pirmajai labai artimam žmogui. Na gal varpu labiau nes ilgis 38cm. Dabar jau tikrai viskas, tikrai žadu ilsėtis, laukit po savaitės su nauju rudeniniu medžiu
Varpas tai be zodziu o kas dėl atostogų, tai labai daug abejonių, kad atostogausi
Ačiū visoms už nuomonę ir patarimus, reiks kreiptis dažniau
O dabar pakeičiau su tom gėlėm ir bent jau man atrodo, kad geriau
O dabar pakeičiau su tom gėlėm ir bent jau man atrodo, kad geriau
Tai ką, visos kartu su Ducky atostogaujam?
kogero visos atostogauja
as tai audziu minti vestuvinei kompozicijai ale ***** negaunu dekoraciju kokiu noriu tai vis atidelioju... o laiko jau liko tik kelios dienos uzkretet ir mane su tom krepinem gelem, bandysiu ir as tik jauciu kad nelabai gausis man per sunkiai ir per sudetingai viskas atrodo
labai labai mielas medelis noreciau tokio
labai grazu kaip visuomet tik man tas varpas avertus ir i puokste panasu, tai gali naudoti kaip kam patinka ir vadinti
as tai audziu minti vestuvinei kompozicijai ale ***** negaunu dekoraciju kokiu noriu tai vis atidelioju... o laiko jau liko tik kelios dienos uzkretet ir mane su tom krepinem gelem, bandysiu ir as tik jauciu kad nelabai gausis man per sunkiai ir per sudetingai viskas atrodo
QUOTE(šneider @ 2011 08 30, 09:49)
labai labai mielas medelis noreciau tokio
QUOTE(Ducky @ 2011 08 30, 13:53)
labai grazu kaip visuomet tik man tas varpas avertus ir i puokste panasu, tai gali naudoti kaip kam patinka ir vadinti
Sveikos, keleta medeliu ir as esu padarius
Sitie patys pirmieji, pernai dukryte nese i darzeli, mokytoju dienos proga
Sitas mazam berniukui
Situos nuotaka per vestuves tevams dovanojo
ir dar keletas
dar noreciau [aklaust kuo jus imurijat medeli i vazona, statybiniu gipsu, bet kartais nuo jo perskyla vazoneliai
Sitie patys pirmieji, pernai dukryte nese i darzeli, mokytoju dienos proga
Sitas mazam berniukui
Situos nuotaka per vestuves tevams dovanojo
ir dar keletas
dar noreciau [aklaust kuo jus imurijat medeli i vazona, statybiniu gipsu, bet kartais nuo jo perskyla vazoneliai
QUOTE(jurgamp @ 2011 09 03, 19:07)
Gražu
Aš gipsu mūriju, o kad neskiltu padarau gipsą tokį kietesnį, iš jo ale kamuoliuką ir metu į vazoną, į jį įstatau kotą, kai sudžiūna užpilu labai skystu gipsu.
JURGAMP, nepyk už kritiką, bet man visi kažkokie neproporcingi tie medeliai, jei galvikė didelė- kotas plonas, jei kotas storas- galvikė per maža, arba per maži vazoniukai. Tik vienas mėlynas tas gražesnis, bet čia tik mano nuomonė.
QUOTE(jurgamp @ 2011 09 03, 19:07)
labai grazu visi labai simpatiski ir tie pirmieji tikrai labai mieli, nepasakyciau akd pirmas blynas
as i vazona dedu cementa
QUOTE(barbora666 @ 2011 09 04, 16:06)
JURGAMP, nepyk už kritiką, bet man visi kažkokie neproporcingi tie medeliai, jei galvikė didelė- kotas plonas, jei kotas storas- galvikė per maža, arba per maži vazoniukai. Tik vienas mėlynas tas gražesnis, bet čia tik mano nuomonė.
Nepykstu , tas melynas ir man pats graziausias
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 09 04, 17:07)
labai grazu visi labai simpatiski ir tie pirmieji tikrai labai mieli, nepasakyciau akd pirmas blynas
as i vazona dedu cementa
as i vazona dedu cementa
Aciu
Sveikos
labai smagiai pailsėjau: pasideginau, prisigulėjau hamake, prisivaikščiojau po mišką ir šeip pabuvau toli nuo miesto šurmulio jau pasiilgau savo medžių
Dėkui už pagyras mano varpeliui dar neklausiau ar patiko mokytojai, na bet kad neliko be dėmesio tai šimtas procentų
Eglentina - kai nuėmei tas gėlytes daug geriau atrodo
jurgamp - šiek tiek gal kai kur trūksta propocingumo bet juk tobulėti niekad nevėlu all in all šaunuolė
labai smagiai pailsėjau: pasideginau, prisigulėjau hamake, prisivaikščiojau po mišką ir šeip pabuvau toli nuo miesto šurmulio jau pasiilgau savo medžių
Dėkui už pagyras mano varpeliui dar neklausiau ar patiko mokytojai, na bet kad neliko be dėmesio tai šimtas procentų
Eglentina - kai nuėmei tas gėlytes daug geriau atrodo
jurgamp - šiek tiek gal kai kur trūksta propocingumo bet juk tobulėti niekad nevėlu all in all šaunuolė