Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 08 26, 08:57)
tarpk kitko - mačiau maximoj Rūtos apvalių saldainių krepšinio kamuoliukų, tik kad kaina didoka - po 30lt/kg kol kas. Visai gal gražu būtų medis toks, tik nežinia ar kas norėtų  biggrin.gif

Manau būtu puiki dovana krepšinio fanatikui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 26, 09:00)
Manau būtu puiki dovana krepšinio fanatikui  bigsmile.gif

taip, bet rizikinga daryt - išleisi pinigus, o niekas nenorės ir reiks pačiai valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 26, 08:57)
tarpk kitko - mačiau maximoj Rūtos apvalių saldainių krepšinio kamuoliukų, tik kad kaina didoka - po 30lt/kg kol kas. Visai gal gražu būtų medis toks, tik nežinia ar kas norėtų  biggrin.gif

tokių irgi buvo, super atrodo, tik kaina mažesnė, 28 berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 25, 22:38)
raffaello tai užversta visur  biggrin.gif nu tikiuosi čia laikinas stygius  biggrin.gif nes va darėm draugei medį iš ferrerro: sudėjom dvi dėžutes ir aiškiai buvo per maža, o trečios ieškojo per visas rajono parduotuves, atmetant tas kuriose aš jau buvau jų pasigedus, tai rado tik staoile už beveik 20lt/dėžutę  doh.gif  biggrin.gif

Ir aš pora mėnesių ieškojau visuose prekybos centruose ferrero saldainių ir niekur neradau, o sanitexo bazėse radau ir kaina 12,99
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 08 26, 23:57)
Ir aš pora mėnesių ieškojau visuose prekybos centruose ferrero saldainių ir niekur neradau, o sanitexo bazėse radau ir kaina 12,99

Žinau, kad jų ten buvo, pirkau vieną kartą, bet man sanitex bazė 15km nuo namų, o jeigu į abi puses tai 30 doh.gif tai ta dėžutė aukso vertės patampa biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 17, 15:08)
Niu va, mano rankinukas, dublis antras  blush2.gif .  Fotkint tai nemoku  blush2.gif , spalvos, galima sakyt, nelabai atitinka, bet man patiko  schmoll.gif Saldainių vėl nedaug, bet pirkau brangesnius, su brendžiuku, o tokių daug negalima  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

labai thumbup.gif kur perki tampoma popieriu? turbut ir toki storesni naudoji? noriu kazka pabandyt su saldainiais... bet vis prisibijau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 08 28, 12:26)
labai  thumbup.gif  kur perki tampoma popieriu? turbut ir toki storesni naudoji? noriu kazka pabandyt su saldainiais... bet vis prisibijau  ax.gif

Floristikos parduotuvėje, mokausi iš osinka.ru, bet man dar toli toli iki rusaičių lygio, bet to rankos matyt ne iš ten išaugę, ne visada rezultatas, kokio norisi biggrin.gif . Bet vis tiek ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 27, 15:05)

medelis grazus ir vazonelis grazus, tik nu uzmusk man tie saldainiu popiereliai kokie negrazus doh.gif negaliu as i juos ziureti lotuliukas.gif kazkokias rusiskas bobnonkes primena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 28, 14:57)
medelis grazus ir vazonelis grazus, tik nu uzmusk man tie saldainiu popiereliai kokie negrazus  doh.gif  negaliu as i juos ziureti  lotuliukas.gif  kazkokias rusiskas bobnonkes primena  doh.gif

o man kaip tik vieni iš gražesnių karamelių jie, nes spalvos jūreiviškos smile.gif dariau pora medelių iš šių saldainių, tai visuomet dekoracijas dėjau jūrines: kriauklytės, tinklas ir pan smile.gif
Atsakyti
man tai irgi saldainiu popierieliai grazus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti