Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(loreta72 @ 2011 08 25, 21:02)
Labutis
Šauniai visos darbuojatės
Čia mano keli medeliai:

Na rafaelos ir ferero tai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 08 25, 21:02)
Labutis
Šauniai visos darbuojatės
Čia mano keli medeliai:

tik nuotraukos nelabai kokybiškos blush-anim-cl.gif ,laukiu kritikos

labai paskutinis įdomus thumbup.gif
Tarp kitko reikėjo man neseniai ferrerro rosher saldainių, ir žinokit dingo kažkur visi doh.gif buvau gal kokiose šešiose pardėse ir nėra. Gal kai pasimirė Rosher įkūrėjas, jau nebegamins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 25, 22:33)

Tarp kitko reikėjo man neseniai ferrerro rosher saldainių, ir žinokit dingo kažkur visi  doh.gif buvau gal kokiose šešiose pardėse ir nėra. Gal kai pasimirė Rosher įkūrėjas, jau nebegamins  biggrin.gif

tai ir kinder siurprizų negamintu doh.gif mano didžiajam trauma būtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 25, 22:35)
tai ir kinder siurprizų negamintu  doh.gif mano didžiajam trauma būtu  biggrin.gif

raffaello tai užversta visur biggrin.gif nu tikiuosi čia laikinas stygius biggrin.gif nes va darėm draugei medį iš ferrerro: sudėjom dvi dėžutes ir aiškiai buvo per maža, o trečios ieškojo per visas rajono parduotuves, atmetant tas kuriose aš jau buvau jų pasigedus, tai rado tik staoile už beveik 20lt/dėžutę doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ducky - ko neatostogauji biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 25, 22:41)
Ducky - ko neatostogauji  biggrin.gif ?

mano atostogos kol kas namie, o ką namie daugiau veikt jei ne prie kompo biggrin.gif o jei rimtai tai jau šią savaitę padariau vieną medį, nes klientė perskaičius kad aš nesiimu užsakymų naktį miegot negalėjo, kad jos planai padovanoti medį žlunga biggrin.gif rytojui dar laivą darysiu pusseserei o tada gulbės per savaitgalį ir tada jau matyt paatostogausiu biggrin.gif juk sakiau tikiuosi paatostogausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 25, 22:45)
ir tada jau matyt paatostogausiu  biggrin.gif juk sakiau tikiuosi paatostogausiu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif abejoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Loreta72 super thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 08 25, 22:33)
labai paskutinis įdomus  thumbup.gif
Tarp kitko reikėjo man neseniai ferrerro rosher saldainių, ir žinokit dingo kažkur visi  doh.gif buvau gal kokiose šešiose pardėse ir nėra. Gal kai pasimirė Rosher įkūrėjas, jau nebegamins  biggrin.gif

nu zinok as kai buvau lietuvoj jau ieskojau tada dezutem ir neradau, bent jau alytuje, visas pardes aplekiau gal 6 g.gif tai keliose radau tik po tris vienetus kaip buna supakuota... ir per visas tas 3 savaites taip ju ir neatsirado, nes laukiau iki paskutines dienos vos ne tikedamasi kad ju uzves, o va ir ner g.gif ir tiesa dar pas mus airijoje jie gerokai pabrango doh.gif 2.5 euro brangiau, na tai pagal musu kainas tikrai labai didele suma doh.gif cia gal susije su tuo g.gif

o del atostogu tai jauciu nepavyks tau lotuliukas.gif
Atsakyti
šiandien Šiaulių akropolyje kieek saldainių!!!!! Rusiškų, kokių net norfoje nėra, spalvingi, vienžo, visi į Šiaulius!!! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pavyks pamatysit biggrin.gif
barbarux - eiik tu sau blink.gif - reiks apsilankyt mūsų akropolyje, gal tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 08 25, 23:24)
šiandien Šiaulių akropolyje kieek saldainių!!!!! Rusiškų, kokių net norfoje nėra, spalvingi, vienžo, visi į Šiaulius!!! biggrin.gif  4u.gif

Lekiu lotuliukas.gif nes čia, Gargžduose jau nebėra iš ko rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 26, 08:54)
Pavyks pamatysit  biggrin.gif
barbarux - eiik tu sau  blink.gif - reiks apsilankyt mūsų akropolyje, gal tas pats  biggrin.gif

tarpk kitko - mačiau maximoj Rūtos apvalių saldainių krepšinio kamuoliukų, tik kad kaina didoka - po 30lt/kg kol kas. Visai gal gražu būtų medis toks, tik nežinia ar kas norėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 26 rugpjūčio 2011 - 07:57