Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 08 23, 19:42)
neklijavau saldainiais, pasitareme su vyru, kad visos neklijuoti, nes nepasideda gerai po to, tai cia uzklijuoti galima ir visa be problemu analogiskai kaip prieki, bet sake, kad neklijuoti ir taip vos keliu, labai sunki ji

aš tai klijavau ir kitą pusę, nes be ryšio man kai kita pusė atrodo kaip nepabaigta smile.gif o kiek saldainių suėjo?
Atsakyti
Gitara graziai ziurisi thumbup.gif

Bet as cia dar su vienu klausimuku isoku: kaip saldainiu medeliuose jus klijuojate ta organza? eile saldainiu po to eile organzos ar suklijuojate saldainius ir tada i tarpus klijuojate organza? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 23, 18:47)
aš tai klijavau ir kitą pusę, nes be ryšio man kai kita pusė atrodo kaip nepabaigta smile.gif o kiek saldainių suėjo?

labai graziai atrodo dabar kita puse auksine ji tokia ir sonai auksiniai, o saldainiu tai nemazai net nezinau kokie 2,5 kg vien maziuku, dar dideliu gal koks 1 kg
Papildyta:
Raaima as tai pirma saldainius o po to organza
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 08 23, 17:41)

eik tu sau kaip gražu bigsmile.gif labai liux atrodo ax.gif ir tikrai manau gerai, kad kitos pusės neklijavot, man taip tik nesižiūrėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 08 23, 17:41)
Buvo tokia gitara kai apvilkau :gedaaa:
po to patapo stai tokia :gedaaa:

Super, labai faina thumbup.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 08 23, 18:58)
nu gi super va tą ir manau  thumbup.gif matau tavo medžiuose tobulėjimą smile.gif

blush2.gif
Kritikos supratau nebus šį kartą g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 08 23, 20:24)
eik tu sau kaip gražu  bigsmile.gif  labai liux atrodo  ax.gif  ir tikrai manau gerai, kad kitos pusės neklijavot, man taip tik nesižiūrėtų  g.gif

Ačiū už įvertinimą, mn gražiau be kitos pusės, bet čia kiekvieno skonis kitoks ir jau kam kaip patinka tas taip daro, man taip geriau žiūrisi nei su kita puse, kitam kitaip 4u.gif

QUOTE(šneider @ 2011 08 23, 20:26)
Super, labai faina  thumbup.gif
blush2.gif
Kritikos supratau nebus šį kartą  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar nesat turėjusios tokios bėdos: priklijuoti saldainiai nubyrėjo, jų popieriukai buvo vaškuoti, ar galėjo dėl to?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 24, 15:46)
Merginos, ar nesat turėjusios tokios bėdos: priklijuoti saldainiai nubyrėjo, jų popieriukai buvo vaškuoti, ar galėjo dėl to?

nebuvo schmoll.gif o kas čia per saldainiai vaškuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 24, 16:37)
nebuvo  schmoll.gif o kas čia per saldainiai vaškuoti?  g.gif

Ai čia klientė savo buvo pristačius, aš ir tokių niekur nebuvau mačius. Eukalipto bonbonkės. O popierėliai popieriniai ir vaškuoti.
Atsakyti
Labutis
Šauniai visos darbuojatės
Čia mano keli medeliai:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

user posted image

tik nuotraukos nelabai kokybiškos blush-anim-cl.gif ,laukiu kritikos
Atsakyti