Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(šneider @ 2011 08 22, 15:42)
Mano paskutinis medelis  rolleyes.gif
Ką manote?

man tai grazu bigsmile.gif tik vel nedamatau kas ten ant vazonuko patubdyta.. blush2.gif

QUOTE(ausruzel @ 2011 08 22, 19:41)
Na stai ir pazaidziau su lele, sunkoka man cia buvo , bet gavosi kas gavosi, vertinkite ir kritikuokite, o gal kam ir patiks blush2.gif , laukiu ivairiu nuomoniu

nu grazu grazu tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 22, 20:28)
biggrin.gif taip, ta prasme naujausias  lotuliukas.gif Ten organza tokią pirkau, kur vienas šonas apsiūtas.

nu labai grazu wub.gif tik ir as nedatraukiu kaip vazonas puostas 4u.gif

gal kas atsimena kuri cia buvo imetusi noroda apie parde tam pc Parkas? kur daug visokiu geru daikciuku yra mum pirkti g.gif ale floristine ar kokia ten, nu uzmusk neatsimenu doh.gif gal galit pakartoti nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 22 rugpjūčio 2011 - 19:54
Žmona čia tos parduotuvės nuoroda
prašom grožiai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 22 rugpjūčio 2011 - 20:44
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 22, 20:39)
man tai grazu  bigsmile.gif  tik vel nedamatau kas ten ant vazonuko patubdyta..  blush2.gif

Ta prasme ant vazono ar kuom vazonas dekoruotas? Ant vazono tokia mergytė - angeliukas
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 22, 20:52)
nu labai grazu wub.gif tik ir as nedatraukiu kaip vazonas puostas  4u.gif

Nusipirkau raudonos spalvos plastmasinį vazoną ir jį aptraukiau organza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2011 08 22, 21:43)
Žmona čia tos parduotuvės nuoroda
prašom grožiai smile.gif  4u.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 08 22, 11:00)
Didelis dekui Jolagra uz nuorodas, jos  thumbup.gif , nes as kazkaip susipykus su rusu kalba, tai ir nezinau kaip tokius rasti.

Prašom mergaitės, kad tik naudinga būtų. Man irgi norėtųsi, kad papasakotumėte kaip darote lėlytę. Ačiukas.
Papildyta:
QUOTE(Jolagra @ 2011 08 22, 23:59)
Prašom mergaitės, kad tik naudinga būtų. Man irgi norėtųsi, kad papasakotumėte kaip darote lėlytę. Ačiukas.

Va čia dar galima pasisemti idėjų...

http://club.osinka.r...a7959031500003d
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 22, 14:42)
Ką manote?

Grazus 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ausruzel @ 2011 08 22, 18:41)
Na stai ir pazaidziau su lele, sunkoka man cia buvo.

Man kiek daugiau pusto sijonuko norisi, mat as megeja prinsesisku suknyciu, bet lelyte daili ir darbelis labai graziai ziurisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzele78 @ 2011 08 22, 19:19)
sveikutes noreciau pasiskolinti ideja su saulegraza ,bet sorry nesuprantu kaip daryti  sad.gif  tiesiog padarote apvalu saldainiu kamuoliuka o paskiui po apacia ziedlapius iskirptus is popieriaus klijuojat po apacia ar teisingai mastau  unsure.gif gal galetumete aprasyti eiga

Padarai blynuka ar kamuoliuka, viena puse klijuoji saldainiais, prie kitos puses klijuoji ziedlapius mirksiukas.gif

QUOTE(Jolagra @ 2011 08 22, 22:02)

As lelyte staciau i putolpasto isskabtuota forma, na padariau vadinamaji putoplasto sijonuka, i ji pastaciau lelyte ir priklijavau. Tada pati putoplasta paklijavaus saldainiais ir tarpelius dengiau organza, susiformavo sijoniukas 4u.gif Virsutinis rubelis pagal fantazija, mano atveju organza ir juostele naudota biggrin.gif
Atsakyti
Buvo tokia gitara kai apvilkau :gedaaa:
user posted image
po to patapo stai tokia :gedaaa:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu super mintis thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, tik ziuriu, kad nuotraukos ne kokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 22, 15:42)
mergaitei krikštynų proga.

Ką manote?

nu gi super va tą ir manau thumbup.gif matau tavo medžiuose tobulėjimą smile.gif

QUOTE(ausruzel @ 2011 08 22, 19:41)
Na stai ir pazaidziau su lele, sunkoka man cia buvo , bet gavosi kas gavosi, vertinkite ir kritikuokite, o gal kam ir patiks blush2.gif , laukiu ivairiu nuomoniu

nepasakytum, kad pirmoji smile.gif

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 08 23, 17:41)
Buvo tokia gitara kai apvilkau :gedaaa:

po to patapo stai tokia :gedaaa:

lux smile.gif tik įdomu kitą pusę irgi saldainiais klijavai? smile.gif
Atsakyti
neklijavau saldainiais, pasitareme su vyru, kad visos neklijuoti, nes nepasideda gerai po to, tai cia uzklijuoti galima ir visa be problemu analogiskai kaip prieki, bet sake, kad neklijuoti ir taip vos keliu, labai sunki ji
Atsakyti