Radau įdomių pamokėlių, gal kam nors pravers...
http://vkontakte.ru/...89521_144846214
http://vkontakte.ru/...89521_144849676
http://vkontakte.ru/...89521_144848320
Jolagra, truputi permečiau akimis, tai super pamokėlės Šaunuolė kad daliniesi
Didelis dekui Jolagra uz nuorodas, jos , nes as kazkaip susipykus su rusu kalba, tai ir nezinau kaip tokius rasti.
QUOTE(Ducky @ 2011 08 11, 16:23)
Raaima - pirmą kart matau, kad saldainiai būtų kabinami ant sienos man irgi koto trūksta
ZmoNa_ - ačiū
O aš dar su vienu darbeliu - vežimėliu berniuko krikštynoms seniai norėjau tokį padaryt, o šią savaitę gavau progą
o kitą savaitę laukit rožinio drambliuko svajonių
ZmoNa_ - ačiū
O aš dar su vienu darbeliu - vežimėliu berniuko krikštynoms seniai norėjau tokį padaryt, o šią savaitę gavau progą
o kitą savaitę laukit rožinio drambliuko svajonių
o kur tas gelytes ir vezinuka pirkai?
Papildyta:
[/quote]
o sitam sijoneliui kokia medziaga naudojama?
QUOTE(saldainia @ 2011 08 22, 11:55)
o kur tas gelytes ir vezinuka pirkai?
as ne ducky bet atsakysiu cia viskas daryta rankomis tiek vezimukas ir juo labiau gelytes
o sijonui dazniausiai naudojam organza, aisku galima ir kitoki audini naudoti ar jo visai nenaudoti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 22, 13:33)
as ne ducky bet atsakysiu cia viskas daryta rankomis tiek vezimukas ir juo labiau gelytes
o sijonui dazniausiai naudojam organza, aisku galima ir kitoki audini naudoti ar jo visai nenaudoti
tak tocna
QUOTE(Ducky @ 2011 08 22, 13:35)
tak tocna
Sveikutes darbstuoles, grazus darbeliai, o kai ne kuriu tai nerealus
Gal kuri esat darius lele su saldainiais, kadangi vel uzejo kalba apie leles, gal kuri pasufleruotumet nuo ko pradet ir kaip komponuot saldainius su organza, ar eilem klot saldainius, o po to organza, ar i tarpelius. Duktereciau susiruosiau daryti gimses proga, tik nelabai zinau nuo ko pradet, aciu bus uz suteikta info
Na stai ir pazaidziau su lele, sunkoka man cia buvo , bet gavosi kas gavosi, vertinkite ir kritikuokite, o gal kam ir patiks , laukiu ivairiu nuomoniu
QUOTE(šneider @ 2011 08 22, 15:42)
kodel paskutinis? ta prasme naujausias? nu man tai labai labai grazus, labai graziai ta medziaga ar ten juostele dejai i tarpus? labai graziai atrodo
QUOTE(ausruzel @ 2011 08 22, 19:41)
Na stai ir pazaidziau su lele, sunkoka man cia buvo , bet gavosi kas gavosi, vertinkite ir kritikuokite, o gal kam ir patiks , laukiu ivairiu nuomoniu
nu net nespejom patarimu duoti o tu jau ir sukurpei visai grazia ir dailia lelyte superine
sveikutes noreciau pasiskolinti ideja su saulegraza ,bet sorry nesuprantu kaip daryti tiesiog padarote apvalu saldainiu kamuoliuka o paskiui po apacia ziedlapius iskirptus is popieriaus klijuojat po apacia ar teisingai mastau gal galetumete aprasyti eiga
QUOTE(ausruzel @ 2011 08 22, 19:41)
Nerodo nuotraukų man
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 22, 20:09)
kodel paskutinis? ta prasme naujausias? nu man tai labai labai grazus, labai graziai ta medziaga ar ten juostele dejai i tarpus? labai graziai atrodo
taip, ta prasme naujausias Ten organza tokią pirkau, kur vienas šonas apsiūtas.