Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Radau įdomių pamokėlių, gal kam nors pravers...

http://vkontakte.ru/...89521_144846214

http://vkontakte.ru/...89521_144849676

http://vkontakte.ru/...89521_144848320

Atsakyti
Jolagra, truputi permečiau akimis, tai super pamokėlės thumbup.gif Šaunuolė kad daliniesi 4u.gif
Atsakyti
Didelis dekui Jolagra uz nuorodas, jos thumbup.gif , nes as kazkaip susipykus su rusu kalba, tai ir nezinau kaip tokius rasti.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 11, 16:23)
Raaima - pirmą kart matau, kad saldainiai būtų kabinami ant sienos  biggrin.gif man irgi koto trūksta  blush2.gif

ZmoNa_ - ačiū  4u.gif

O aš dar su vienu darbeliu - vežimėliu berniuko krikštynoms  wub.gif seniai norėjau tokį padaryt, o šią savaitę gavau progą smile.gif
user posted image

o kitą savaitę laukit rožinio drambliuko svajonių  laugh.gif

o kur tas gelytes ir vezinuka pirkai?
Papildyta:
user posted image user posted image
[/quote]

o sitam sijoneliui kokia medziaga naudojama?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2011 08 22, 11:55)
o kur tas gelytes ir vezinuka pirkai?

o sitam sijoneliui kokia medziaga naudojama?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as ne ducky bet atsakysiu biggrin.gif cia viskas daryta rankomis tiek vezimukas ir juo labiau gelytes tongue.gif

o sijonui dazniausiai naudojam organza, aisku galima ir kitoki audini naudoti ar jo visai nenaudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 22, 13:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ne ducky bet atsakysiu  biggrin.gif  cia viskas daryta rankomis tiek vezimukas ir juo labiau gelytes tongue.gif

o sijonui dazniausiai naudojam organza, aisku galima ir kitoki audini naudoti ar jo visai nenaudoti  4u.gif

tak tocna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 22, 13:35)
tak tocna  biggrin.gif

Sveikutes darbstuoles, grazus darbeliai, o kai ne kuriu tai nerealus wub.gif
Gal kuri esat darius lele su saldainiais, kadangi vel uzejo kalba apie leles, gal kuri pasufleruotumet nuo ko pradet ir kaip komponuot saldainius su organza, ar eilem klot saldainius, o po to organza, ar i tarpelius. Duktereciau susiruosiau daryti gimses proga, tik nelabai zinau nuo ko pradet, aciu bus uz suteikta info rolleyes.gif
Atsakyti
Mano paskutinis medelis rolleyes.gif
user posted image

mergaitei krikštynų proga.

Ką manote?
Atsakyti
Na stai ir pazaidziau su lele, sunkoka man cia buvo , bet gavosi kas gavosi, vertinkite ir kritikuokite, o gal kam ir patiks blush2.gif , laukiu ivairiu nuomoniu
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 22, 15:42)
Mano paskutinis medelis  rolleyes.gif
mergaitei krikštynų proga.

Ką manote?

kodel paskutinis? ta prasme naujausias? nu man tai labai labai grazus, labai graziai ta medziaga ar ten juostele dejai i tarpus? labai graziai atrodo 4u.gif

QUOTE(ausruzel @ 2011 08 22, 19:41)
Na stai ir pazaidziau su lele, sunkoka man cia buvo , bet gavosi kas gavosi, vertinkite ir kritikuokite, o gal kam ir patiks blush2.gif , laukiu ivairiu nuomoniu

nu net nespejom patarimu duoti o tu jau ir sukurpei visai grazia ir dailia lelyte 4u.gif superine wub.gif
Atsakyti
sveikutes noreciau pasiskolinti ideja su saulegraza ,bet sorry nesuprantu kaip daryti sad.gif tiesiog padarote apvalu saldainiu kamuoliuka o paskiui po apacia ziedlapius iskirptus is popieriaus klijuojat po apacia ar teisingai mastau unsure.gif gal galetumete aprasyti eiga
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 08 22, 19:41)
user posted imageuser posted image

Nerodo nuotraukų man g.gif
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 22, 20:09)
kodel paskutinis? ta prasme naujausias? nu man tai labai labai grazus, labai graziai ta medziaga ar ten juostele dejai i tarpus? labai graziai atrodo 4u.gif

biggrin.gif taip, ta prasme naujausias lotuliukas.gif Ten organza tokią pirkau, kur vienas šonas apsiūtas.
Atsakyti