Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Jolagra @ 2011 08 19, 13:32)

Man atrodo įspūdingai, tik kaip ir Ducky sakę, labai jau apačia smarkiai išdekoruota ir išplėsta. Reikėjo to medelio net nedaryti, būtu gavusis ale puokštė, va tada tai super būtu.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 19, 13:52)
Man atrodo įspūdingai, tik kaip ir Ducky sakę, labai jau apačia smarkiai išdekoruota ir išplėsta. Reikėjo to medelio net nedaryti, būtu gavusis ale puokštė, va tada tai super būtu.

drinks_cheers.gif arba čia medžio nereikia arba apačios, o man irgi labiau medžio nes apačia tikrai gražiai sukomponuota smile.gif
Atsakyti
Taip, gal visko ir per daug, bet taip jau gavosi, ačiū už pastabas. Beje Kauno bazėje radau tuos raudonus saldainius (labai jau man jie gražūs), kitur niekur tokių nemačiau. Tik skonis prastokas....
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 08 19, 14:00)
Taip, gal visko ir per daug, bet taip jau gavosi, ačiū už pastabas. Beje Kauno bazėje radau tuos raudonus saldainius (labai jau man jie gražūs), kitur niekur tokių nemačiau. Tik skonis prastokas....

tikrai labai gražūs smile.gif o čia kieno jie? gaila pas mus tokių nėr...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 19, 15:17)
tikrai labai gražūs  smile.gif o čia kieno jie? gaila pas mus tokių nėr...

gamintojas "Rūta", o pavadinimas "Retro".
Dar pastebėjau, kad paskutiniu metu Norfose nemažas pasirinkimas saldainių rusiškų.
Atsakyti
Ducky - darbeliai thumbup.gif TURININGŲ IR SAULĖTŲ ATOSTOGŲ thumbup.gif
Jolagra- labai maža nuotraukėlė, nelabai įžiūriu, nors ir su akiniais doh.gif
šneider - gražus darbelis, bet tai nesinori rudens ax.gif
knielita - rafaelo medelis wub.gif

Štai mano paskutinis darbelis. Nesidorėjo dovanų nešti paprastos dėžės, tai papuošiau paskutinėmis vasaros gėlėmis, nors nelabai jomis esu patenkinta verysad.gif , bet vis tiek pasirodysiu. Pakritikuosit, gal kitą kart gražiau išeis smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 20 rugpjūčio 2011 - 15:52
[quote=vitalija.vilke,2011 08 20, 17:51]
Ducky - darbeliai thumbup.gif TURININGŲ IR SAULĖTŲ ATOSTOGŲ thumbup.gif
Jolagra- labai maža nuotraukėlė, nelabai įžiūriu, nors ir su akiniais doh.gif
šneider - gražus darbelis, bet tai nesinori rudens ax.gif
knielita - rafaelo medelis wub.gif

Štai mano paskutinis darbelis. Nesidorėjo dovanų nešti paprastos dėžės, tai papuošiau paskutinėmis vasaros gėlėmis, nors nelabai jomis esu patenkinta verysad.gif , bet vis tiek pasirodysiu. Pakritikuosit, gal kitą kart gražiau išeis smile.gif

Kad nuotrauka būtų didesnė, reikia ant jos paspausti. O gėlytės visai gražios. Aš dabar studijuoju rusaičių forumą, kur nuostabūs darbeliai iš saldainių ir gėlių iš krepinio popieriaus. Bandysiu ir aš išmokti.
Atsakyti
user posted image

user posted image

Pirmas blynas.Vertinkite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorca: 20 rugpjūčio 2011 - 16:14
QUOTE(Sorca @ 2011 08 20, 17:14)

Pirmas blynas.Vertinkite.

kad jau vertinome g.gif

vitalija.vilke man tai cia viskas grazu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 08 20, 15:04)
gamintojas "Rūta", o pavadinimas "Retro".
Dar pastebėjau, kad paskutiniu metu Norfose nemažas pasirinkimas saldainių rusiškų.

per kurią čia vietą jų padaugėjo? blink.gif va anksčiau tai tikrai jų buvo daug, o pas mus kaip tik iš viso neliko saldainių norfose ir visi buvę skyriai užkrauti ananasiniais saldainiais...

vitalija.vilke - dėkui bigsmile.gif visai simpatiškos gėlytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 21, 15:49)
per kurią čia  vietą jų padaugėjo?  blink.gif va anksčiau tai tikrai jų buvo daug, o pas mus kaip tik iš viso neliko saldainių norfose ir visi buvę skyriai užkrauti ananasiniais saldainiais...

vitalija.vilke - dėkui  bigsmile.gif visai simpatiškos gėlytės smile.gif

Na tikriausiai ne visur vienodai, nežinau nuo ko priklauso.. bent pas mus tai tik rinkis, aišku daugiausiai rusiški saldainiai, bet popierėliai gana gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 08 21, 14:57)
Na tikriausiai ne visur vienodai, nežinau nuo ko priklauso.. bent pas mus tai tik rinkis, aišku daugiausiai rusiški saldainiai, bet popierėliai gana gražūs.

tai gerai jums smile.gif
Atsakyti