Įkvėpta artėjančio rudens
QUOTE(knielita @ 2011 08 18, 13:54)
Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais
grazu medziaga priklijuota? su karstais?
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 08 18, 17:52)
as cia su kukliais darbeliais
man atrodo geriau kad vienodos gelytes butu
o kas tas antras? medis ar seip i vazonuka saldainiu ?
QUOTE(šneider @ 2011 08 18, 21:13)
Įkvėpta artėjančio rudens
idomiai
QUOTE(šneider @ 2011 08 18, 21:13)
tikrai rudeniškas aš irgi jau šiuos lapukus nusižiūrėjau, reikės kada nors kokią kompoziciją sukurti
Sneider, labai graziai ziurisi rudenine kompozicija. Kad ir kaip nemegstu rudens, bet medelis tikrai perteikia graziaja rudens puse
Zaliaake, grazus naujas pomegis
Mano paprastutis medeliukas, kartotinas darbas
Zaliaake, grazus naujas pomegis
Mano paprastutis medeliukas, kartotinas darbas
Ačiū už pagyras Džiugu kad patiko, nors kai dariau tai keikiausi, nes saldainiai užsakovo, žiauriai negulė, po to sunku dekoracijas parinkt buvo ... Bet gavosi gerai
Knielita, o tuos kamienus medžiams į mišką rinkt einat? Žadėjau ir aš su vaikais į mišką jų pasirinkt eiti, bet kol susiruošiam, tai lietus ateina, tai pietų miegas , tai nusiperku floristikos parduotuvėj jau paruoštų. Bet jie tokie netvirti, kažin iš kokio medžio jie ten yra
Knielita, o tuos kamienus medžiams į mišką rinkt einat? Žadėjau ir aš su vaikais į mišką jų pasirinkt eiti, bet kol susiruošiam, tai lietus ateina, tai pietų miegas , tai nusiperku floristikos parduotuvėj jau paruoštų. Bet jie tokie netvirti, kažin iš kokio medžio jie ten yra
QUOTE(šneider @ 2011 08 19, 09:05)
Ačiū už pagyras Džiugu kad patiko, nors kai dariau tai keikiausi, nes saldainiai užsakovo, žiauriai negulė, po to sunku dekoracijas parinkt buvo ... Bet gavosi gerai
Jeigu reikia medelio ne su lygiu kamienu turiu pasirinkusi sakuciu is Palangos Atostogauju ir glebiais renku sakas, mat man labiausiai patinka pusu sakos . Jei reikia tiesiog pagaliuko naudoju as bambuka, si jau perku
Bandziau medziu saku ieskoti azuolyne, na bet nera tokiu graziu, nebent po kokios audros bus vel, kaip pernai radau tokiu ganetinai neblogu
Gelytes aisku geriau kad vienodos, bet neturejau vienodu, o antras tai mini tortukas
QUOTE(Ducky @ 2011 08 19, 13:14)
Na viskas paskutinis darbas prieš atostogas - dekoravau 1,5l šampės butelį vestuvėms
O dabar tikiuosi (labai tikiuosi) ilsėtis dvi savaites
O dabar tikiuosi (labai tikiuosi) ilsėtis dvi savaites
Ar labai sunku buvo išmokti gėlytes pačiai daryti?
Gerų atostogų , nepergyvenk, mes tave pavaduosim
QUOTE(šneider @ 2011 08 19, 13:22)
Ar labai sunku buvo išmokti gėlytes pačiai daryti?
Dėkui šitas tai nelabai bet vis dar nesijaučiu iki galo įvaldžiusi visas subtilybes
QUOTE(Jolagra @ 2011 08 19, 13:32)
Sveikos mergaitės, jau senokai seku šią temutę ir grožiuosi Jūsų darbeliais. Nusprendžiau ir aš parodyti paskutinį savo "šedevrą" , tikiuosi gausiu iš Jūsų naudingų pastabų. Ačiū.
nesupyk bet man tai čia visko per daug per tas apatines dekoracijas paties medžio nesimato