Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Įkvėpta artėjančio rudens
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 18, 13:54)
Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais  smile.gif

grazu thumbup.gif medziaga priklijuota? su karstais?

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 08 18, 17:52)
as cia su kukliais darbeliais

man atrodo geriau kad vienodos gelytes butu g.gif
o kas tas antras? medis ar seip i vazonuka saldainiu ? g.gif

QUOTE(šneider @ 2011 08 18, 21:13)

idomiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 18, 21:13)

tikrai rudeniškas thumbup.gif aš irgi jau šiuos lapukus nusižiūrėjau, reikės kada nors kokią kompoziciją sukurti smile.gif
Atsakyti
Sneider, labai graziai ziurisi rudenine kompozicija. Kad ir kaip nemegstu rudens, bet medelis tikrai perteikia graziaja rudens puse wub.gif wub.gif

Zaliaake, grazus naujas pomegis wub.gif wub.gif

Mano paprastutis medeliukas, kartotinas darbas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū už pagyras blush2.gif Džiugu kad patiko, nors kai dariau tai keikiausi, nes saldainiai užsakovo, žiauriai negulė, po to sunku dekoracijas parinkt buvo doh.gif ... Bet gavosi gerai rolleyes.gif

Knielita, o tuos kamienus medžiams į mišką rinkt einat? Žadėjau ir aš su vaikais į mišką jų pasirinkt eiti, bet kol susiruošiam, tai lietus ateina, tai pietų miegas doh.gif , tai nusiperku floristikos parduotuvėj jau paruoštų. Bet jie tokie netvirti, kažin iš kokio medžio jie ten yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 19, 09:05)
Ačiū už pagyras  blush2.gif  Džiugu kad patiko, nors kai dariau tai keikiausi, nes saldainiai užsakovo, žiauriai negulė, po to sunku dekoracijas parinkt buvo  doh.gif ... Bet gavosi gerai  rolleyes.gif

Knielita, o tuos kamienus medžiams į mišką rinkt einat? Žadėjau ir aš su vaikais į mišką jų pasirinkt eiti, bet kol susiruošiam, tai lietus ateina, tai pietų miegas  doh.gif , tai nusiperku floristikos parduotuvėj jau paruoštų. Bet jie tokie netvirti, kažin iš kokio medžio jie ten yra  doh.gif

Jeigu reikia medelio ne su lygiu kamienu turiu pasirinkusi sakuciu is Palangos biggrin.gif biggrin.gif Atostogauju ir glebiais renku sakas, mat man labiausiai patinka pusu sakos blush2.gif biggrin.gif . Jei reikia tiesiog pagaliuko naudoju as bambuka, si jau perku biggrin.gif
Bandziau medziu saku ieskoti azuolyne, na bet nera tokiu graziu, nebent po kokios audros bus vel, kaip pernai radau tokiu ganetinai neblogu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gelytes aisku geriau kad vienodos, bet neturejau vienodu, o antras tai mini tortukas
Atsakyti
Na viskas paskutinis darbas prieš atostogas - dekoravau 1,5l šampės butelį vestuvėms smile.gif
O dabar tikiuosi (labai tikiuosi) ilsėtis dvi savaites vacation1.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 19, 13:14)
Na viskas paskutinis darbas prieš atostogas - dekoravau 1,5l šampės butelį vestuvėms smile.gif
O dabar tikiuosi (labai tikiuosi) ilsėtis dvi savaites  vacation1.gif

Ar labai sunku buvo išmokti gėlytes pačiai daryti?

Gerų atostogų mirksiukas.gif , nepergyvenk, mes tave pavaduosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 19, 13:22)
Ar labai sunku buvo išmokti gėlytes pačiai daryti?

Gerų atostogų  mirksiukas.gif , nepergyvenk, mes tave pavaduosim  biggrin.gif

Dėkui smile.gif šitas tai nelabai smile.gif bet vis dar nesijaučiu iki galo įvaldžiusi visas subtilybes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 19 rugpjūčio 2011 - 12:27
Sveikos mergaitės, jau senokai seku šią temutę ir grožiuosi Jūsų darbeliais. Nusprendžiau ir aš parodyti paskutinį savo "šedevrą" , tikiuosi gausiu iš Jūsų naudingų pastabų. Ačiū.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 08 19, 13:32)
Sveikos mergaitės, jau senokai seku šią temutę ir grožiuosi Jūsų darbeliais. Nusprendžiau ir aš parodyti paskutinį savo "šedevrą" , tikiuosi  gausiu iš Jūsų naudingų pastabų. Ačiū.

nesupyk bet man tai čia visko per daug g.gif per tas apatines dekoracijas paties medžio nesimato smile.gif
Atsakyti