Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Kaip ir žadėjau šis tas mielo ir rožinio wub.gif

user posted image
Atsakyti
na super graziai drambliukas atrodo thumbup.gif o is ko ausytes ?
Atsakyti
koks mielas, Ducky 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės bigsmile.gif ausytės lenkiau iš vielos ir aptraukiau krepiniu popierium smile.gif
Atsakyti
Ducky thumbup.gif 4u.gif tuoj visa zologijos soda turesi thumbup.gif

paaiskinkit man apie tai kas uzsakineja si sigutes floristikos? kazkada uzsakinejau gal uz 100 lt be problemu atsiunte, o daba padariau sarasa dar didesni tai man parase kad siuncia tik tada kai suma virsija 200 ir perkama tik pakuotemis g.gif tai kaip cia daba suprasti? nu as ir perku kas pakuotem ta pakuotem, nieko nesuprantu g.gif tyngi matyt atrinkineti jie doh.gif
Atsakyti
Ducky, pagarba wub.gif

Zmona, apsiperku as pas Sigute, bet tiesiai parduotuveje, internetu nebandziau ax.gif

Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais smile.gif prisipazinsiu kad ir kaip megstu siuos saldainius esu dariusi tik eglutes is ju, medziui atejo laikas tik dabar.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 18 rugpjūčio 2011 - 12:54
Dėkui smile.gif siunčiau jį į Mažeikius, tai pasiekė adresatą anei kiek nesusigadinęs thumbup.gif
ZmoNa_ - taip iki zoologoijos sodo man jau nebetoli biggrin.gif
knielita - gražu smile.gif viskam juk ateina savo laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 18, 13:54)
Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais  smile.gif prisipazinsiu kad ir kaip megstu siuos saldainius esu dariusi tik eglutes is ju, medziui atejo laikas tik dabar.

sakyciau graziausias medis is situ saldainiu 4u.gif wub.gif man labao grazu kai nebuna tarpuose nieko thumbup.gif kiek cia dezuciu?
Atsakyti
Ducky, dekui wub.gif wub.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 18, 14:59)
sakyciau graziausias medis is situ saldainiu  4u.gif  wub.gif  man labao grazu kai nebuna tarpuose nieko  thumbup.gif  kiek cia dezuciu?

Aciu wub.gif wub.gif Medelis nemazas, 3 dideles dezutes nepilnai (po 25 vnt.), viso 65 saldainiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 18, 15:59)
sakyciau graziausias medis is situ saldainiu  4u.gif  wub.gif  man labao grazu kai nebuna tarpuose nieko  thumbup.gif  kiek cia dezuciu?

ir man gražiau kai tarpuose nieko nėra, bet kai finansai riboti tai ir su tarpais būna gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 18 rugpjūčio 2011 - 15:22
as cia su kukliais darbeliais
user posted image

user posted image
user posted image

o cia naujas pomegis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 18, 13:54)
Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais  smile.gif

Super romantiškas thumbup.gif