Kaip ir žadėjau šis tas mielo ir rožinio
na super graziai drambliukas atrodo o is ko ausytes ?
koks mielas, Ducky
Dėkui mergaitės ausytės lenkiau iš vielos ir aptraukiau krepiniu popierium
Ducky tuoj visa zologijos soda turesi
paaiskinkit man apie tai kas uzsakineja si sigutes floristikos? kazkada uzsakinejau gal uz 100 lt be problemu atsiunte, o daba padariau sarasa dar didesni tai man parase kad siuncia tik tada kai suma virsija 200 ir perkama tik pakuotemis tai kaip cia daba suprasti? nu as ir perku kas pakuotem ta pakuotem, nieko nesuprantu tyngi matyt atrinkineti jie
paaiskinkit man apie tai kas uzsakineja si sigutes floristikos? kazkada uzsakinejau gal uz 100 lt be problemu atsiunte, o daba padariau sarasa dar didesni tai man parase kad siuncia tik tada kai suma virsija 200 ir perkama tik pakuotemis tai kaip cia daba suprasti? nu as ir perku kas pakuotem ta pakuotem, nieko nesuprantu tyngi matyt atrinkineti jie
Ducky, pagarba
Zmona, apsiperku as pas Sigute, bet tiesiai parduotuveje, internetu nebandziau
Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais prisipazinsiu kad ir kaip megstu siuos saldainius esu dariusi tik eglutes is ju, medziui atejo laikas tik dabar.
Zmona, apsiperku as pas Sigute, bet tiesiai parduotuveje, internetu nebandziau
Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais prisipazinsiu kad ir kaip megstu siuos saldainius esu dariusi tik eglutes is ju, medziui atejo laikas tik dabar.
Dėkui siunčiau jį į Mažeikius, tai pasiekė adresatą anei kiek nesusigadinęs
ZmoNa_ - taip iki zoologoijos sodo man jau nebetoli
knielita - gražu viskam juk ateina savo laikas
ZmoNa_ - taip iki zoologoijos sodo man jau nebetoli
knielita - gražu viskam juk ateina savo laikas
QUOTE(knielita @ 2011 08 18, 13:54)
sakyciau graziausias medis is situ saldainiu man labao grazu kai nebuna tarpuose nieko kiek cia dezuciu?
Ducky, dekui
Aciu Medelis nemazas, 3 dideles dezutes nepilnai (po 25 vnt.), viso 65 saldainiai
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 18, 14:59)
sakyciau graziausias medis is situ saldainiu man labao grazu kai nebuna tarpuose nieko kiek cia dezuciu?
Aciu Medelis nemazas, 3 dideles dezutes nepilnai (po 25 vnt.), viso 65 saldainiai
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 18, 15:59)
ir man gražiau kai tarpuose nieko nėra, bet kai finansai riboti tai ir su tarpais būna gerai
QUOTE(knielita @ 2011 08 18, 13:54)
Mano pirmasis medelis su rafaelo saldainiais
Super romantiškas
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 08 18, 17:52)
Gražu